Įkraunama...
Įkraunama...

Fikusas

smile.gif+2008 05 20, 14:51-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2008 05 20, 14:51)
Ale tai kas per konspiracija fikusus pries mus  g.gif
Papildyta:
Susimoke pries mus gelytes. Tupineji aplink jas, rupiniesi, o jos sau neleidzia lapu ir viskas.  schmoll.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as didzialapy kai persodinau pries kelis men tai ir po siai dienai nei krust unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2008 05 20, 14:58)
as didzialapy kai persodinau pries kelis men tai ir po siai dienai nei krust unsure.gif

ziuriu smulkialapiai geriau auga, o didzialapiai sposus rodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 05 20, 13:05)
ziuriu smulkialapiai geriau auga, o didzialapiai sposus rodo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

čia jau ir šposais nebepavadinsi schmoll.gif
kakos kokie tai. man regis šiandien darysiu tvarką, nors ir skauda širdį, bet jei jis jau tokius ožius rodo, tai ir aš ne prastesnė user posted image va jam
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 05 20, 14:15)
čia jau ir šposais nebepavadinsi  schmoll.gif
kakos kokie tai. man regis šiandien darysiu tvarką, nors ir skauda širdį, bet jei jis jau tokius ožius rodo, tai ir aš ne prastesnė  user posted image va jam

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o maniskis vienas, margalapis lapa gal leis bigsmile.gif ale jis toks dvasna visada buvo, viena isleidzia kita numeta doh.gif
o placialapis tas toks nususelis, tai ir alaus pyliau ir trasom ir vandeniu, o jis kaip nulinkes taip nulinkes g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 20, 14:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o maniskis vienas, margalapis lapa gal leis bigsmile.gif ale jis toks dvasna visada buvo, viena isleidzia kita numeta doh.gif
o placialapis tas toks nususelis, tai ir alaus pyliau ir trasom ir vandeniu, o jis kaip nulinkes taip nulinkes g.gif

mano nei nulinkeis neika labai grazus. bet augt ir nereikia... doh.gif
Atsakyti
Tikriausiai su jais graziuoju neina schmoll.gif arba auga arba reikia nes laukan g.gif Kazkokia tai fikusu uzsispyrimo manija unsure.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 05 21, 10:03-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2008 05 21, 10:03)
Tikriausiai su jais graziuoju neina  schmoll.gif  arba auga arba reikia nes laukan  g.gif  Kazkokia tai fikusu uzsispyrimo manija  unsure.gif

gal ji reikia tiesiog kuriam laikui pamirsti, nemegsta to musu sokinejimo, tipinejimo aplink ji g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 05 21, 09:10)
gal ji reikia tiesiog kuriam laikui pamirsti, nemegsta to musu sokinejimo, tipinejimo aplink ji g.gif  g.gif

as visai nesokineju... dazniausia isvis jy pamirstu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 06, 12:34)
siaip as ji rudeni persodinejau g.gif ir jis man tada pradejo lapus mesti, o poto dar amaras buvo isisukes isnaikinau ir kazkaip toks nenkoks ir liko g.gif dar manau ir vazonikas perdidelis g.gif na reiks persodinimu uzsiimt g.gif

Gal zemes zemes pabandyk pakeisti, nes as karta po persodinimo vienos geles netekau. Persodinau, matosi, kad kazkas negerai, bet galvojau, kad susiims ir namie kazkokiu musyciu atsirado. O kai viena pamiro, tai kitas gelbet sugalvojau ir radau kirmeliuku zemej. Sakiau, jau vis tiek visos nusibaigs tai saknis kalio permanganate pamirkiau (ciut ciut ruzavam) ir isodinau i biohumusa (nu zemes, fantastika, tik kai vazonas didesnis brangu). Atsigavo thumbup.gif

QUOTE(Debesiene @ 2008 05 20, 12:58)

Mano (ficus lyrata) kokius 4-5 men. sustinges buvo, o paskui prasidejo po lapu pora kas pora savaiciu. Tik sone (virsuje) atzala pradejo leisti, bet man ji visai nereikalinga, bandysiu pjauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Mia#: 21 gegužės 2008 - 08:40
mano motininis prigijo po persodinimo clap.gif jau skleidžia 2 naujus lapelius viršūnėje tease.gif bet užtat su atžalėle kariaujam, nenori ji prigyti nors tu ką. pradėjo džiūti, tai aš jį iš perlito į žemę persodinau, žiūrėsim kaip čia baigsis naujieji eksperimentai dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 05 26, 14:35)
mano motininis prigijo po persodinimo  clap.gif jau skleidžia 2 naujus lapelius viršūnėje  tease.gif bet užtat su atžalėle kariaujam, nenori ji prigyti nors tu ką. pradėjo džiūti, tai aš jį iš perlito į žemę persodinau, žiūrėsim kaip čia baigsis naujieji eksperimentai  dirol.gif

va kokios geros naujienos thumbup.gif
Atsakyti