Įkraunama...
Įkraunama...

Fikusas

QUOTE(Cactus_ @ 2008 05 08, 16:55)
man jau persasi mintis, kad mums svarbiausia eksperimentai, o ne grazi auganti, zydin gele  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif mergaites taigi sove man ta mintis jau seniai, bet problema yra kad as siuo metu ne LT gyvenu ir per siena negaliu geliu vezti verysad.gif Tad ir eksperimentuoju , o kas belieka ax.gif

Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 05 08, 16:58)

Kai tos gelytes graziai neauga arba is vis neauga tai ir eksperimentuojam thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 05 09, 09:40-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2008 05 09, 09:40)
Tad ir eksperimentuoju , o kas belieka  ax.gif 
Kai tos gelytes graziai neauga arba is vis neauga tai ir eksperimentuojam  thumbup.gif

gerai gerai, tie eksperimentai mirksiukas.gif ziuresim, gal ka prieksperimentuosim naudingo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.As taip pat auginu fikusiniu seimos augalus,o butent-"pumila' ir mini "fitonija'.Gal kas galit ka papasakoti apie tuos augaliukus.Jie pas mane atkeliavo pries men.gimses proga.Kiek ieskojau info-tai labai jau skurdziai aprasyta.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 06, 08:33)
na va mano fikusai biggrin.gif
user posted image

user posted image

puikūs wub.gif ir kaip Jums pavyksta tokius užaugint g.gif
maniškiai tai skursta nors tu ką doh.gif ko tik nedarau: ir tręšiu, ir girdau lotuliukas.gif , ir purškiu, ir iš viso nieko nedarau - nuskurėliai nors pasiusk doh.gif arba pvz ima nei iš šio, nei iš to ir pradeda lapų galai džiūti - iš pradžių maniau, gal dėl trąšų, bet ir netręšiant taip nutiko... žodžiu... unsure.gif schmoll.gif
Atsakyti
Labukas
Noriu paklausti kaip prižiūrėti šį fikusiuką,ar kaip bonsą,gal jam kitokia priežiūra,nei paprastam fikusui?

user posted image

Atsakyti
koks tai visuotinis fikusu maras user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 05 15, 09:29)
koks tai visuotinis fikusu maras  user posted image

aš tai sakiau, kad jei jau jis nenori draugiškai, tai tempsiu į balkoną - tegu pasimoko umn.gif paskui, tikiuosi, labiau mano pastangas vertinti ims bis.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 05 15, 09:59)
mano pastangas vertinti ims  bis.gif

lotuliukas.gif
paskui pasidalink fikuso reakcija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 05 15, 11:59)
aš tai sakiau, kad jei jau jis nenori draugiškai, tai tempsiu į balkoną - tegu pasimoko  umn.gif  paskui, tikiuosi, labiau mano pastangas vertinti ims  bis.gif

nu kas belieka, jei jau meta lapus, mazu pabuves balkone subojos kad o jo joj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 05 15, 11:26)
nu kas belieka, jei jau meta lapus, mazu pabuves balkone subojos kad o jo joj mirksiukas.gif

duokdie 4u.gif nes šiaip jau, kiek tik jį prisimenu, tai visada gyvenimu nepatenkintas buvo beee.gif , kad ir kaip aplink šokinėčiau schmoll.gif pats prisiprašė - nepatinka gražiuoju, kalbėsimės griežtai gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 05 15, 17:08)
visada gyvenimu nepatenkintas buvo beee.gif
kalbėsimės griežtai  gun_smilie.gif

user posted image
Atsakyti