Įkraunama...
Įkraunama...

Fikusas

QUOTE(Juodoji... @ 2009 06 10, 08:34)
Turejau ir as toki,bet mazyle kai buvo mazyte labai ja skriaude,teko atiduoti verysad.gif  dabar vel tokios noriu  bigsmile.gif
Papildyta:
Mano tokios rusies,bet mazytis,dar tik 3 lapukus teturi doh.gif
user posted image

Labai gražus ir man tokio reikia biggrin.gif užėjo kažkokia gėliomanija, tai galvoju kas bus kai išeisiu nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes !

Siulau Marga Fikus Bendjamina wub.gif
Molinis vazonas, 12lt. ax.gif

user posted image
user posted image

Gelyte sveika, viskuom patenkinta, tik skleidzia viena paskui kita lapukus mirksiukas.gif
Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2009 06 10, 11:35)
Sveikutes !

Siulau Marga Fikus Bendjamina wub.gif
Molinis vazonas, 12lt.  ax.gif

user posted image
user posted image

Gelyte sveika, viskuom patenkinta, tik skleidzia viena paskui kita lapukus  mirksiukas.gif
Vilnius

Koks grazuoliukas wub.gif kaip noreciau bet mes is klp verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji... @ 2009 06 10, 08:58)
Koks grazuoliukas wub.gif  kaip noreciau bet mes is klp verysad.gif

Aciuks 4u.gif
Kas nori is Vilniaus, prasom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2009 06 10, 14:47)
Aciuks  4u.gif
Kas nori is Vilniaus, prasom  ax.gif

ax.gif ah verysad.gif Vilnius
Atsakyti
Sveikos, FIKUSŲ mylėtojos 4u.gif

Nusipirkau tokį vargšiukąfikusiuką, labai norėčiau jam kaip nors gyvenimą pagerinti, kad ataugintų prarastus lapelius. Kaip manot kas jam negerai (pirktas PC, ten , aišku, niekas per daug juo nesirūpino)-nupirkt didesnį vazoną gal pradžiai? Ar reikia nulaužyt tasnudžiūvusias šakeles. Matosi, kad storas kotas nupjautas, ar nulaužius nudžiūvusias šakeles, jis išaugins naujų su lapeliais?

Va, fainuoliukas:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(XY:) @ 2009 06 13, 01:48)
Sveikos, FIKUSŲ mylėtojos 4u.gif

Nusipirkau tokį vargšiukąfikusiuką, labai norėčiau jam kaip nors gyvenimą pagerinti, kad ataugintų prarastus lapelius. Kaip manot kas jam negerai (pirktas PC, ten , aišku, niekas per daug juo nesirūpino)-nupirkt didesnį vazoną gal pradžiai? Ar reikia nulaužyt tasnudžiūvusias šakeles. Matosi, kad storas kotas nupjautas, ar nulaužius nudžiūvusias šakeles, jis išaugins naujų su lapeliais?

Va, fainuoliukas:

user posted image

Labai idomus fikusiukas
Atsakyti
XY, JOKIU BŪDU NELAUŽYKIT ŠAKELIŲ. Turiu labai panašų meduką, vadinasi ficus mikrocarpa, kotas irgi toks storuliukas. Aš manau, kad šis fikusiukas arba numete lapiukus nuo drėgmės trūkumo arba nuo kenkėjų. Jeigu neturite žinių apie bonsai auginimą, tai tuomet pirkite didesnį vazonėlį ir žinoma profilakštiškai žemę perliekite su deciu ar kitokiais kenkėjams skirtais preparatais. Gali būt kad ir voratinkline erkute uzpuole. Tos sumedejusios sakeles nors ir atrodo negyvos dar gali atsigauti ir isleisti lapeliu. Taip pat šiam fikusiukui patinka ir kasdienis purškimas su vandenuku smile.gif
Atsakyti
Po ilgo miego, mano fikusiukas radejo leisti, naujus lapelius thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane fikusams nepatinka doh.gif kenta lapai nors tu ką doh.gif
Atsakyti
Mano dabartinis fikusas isaugo is vieno lapelio biggrin.gif Turjau dideli grazu fikusa, bet numete visus lapus, nudziuvo, nors ir purskiau ir laisciau. Spejau issaugoti tik 1 lapeli, is kurio isaugo dabartnis mano fikusiukas thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 06 18, 20:32-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2009 06 18, 20:32)
Mano dabartinis fikusas isaugo is vieno lapelio  biggrin.gif  Turjau dideli grazu fikusa, bet numete visus lapus, nudziuvo, nors ir purskiau ir laisciau. Spejau issaugoti tik 1 lapeli, is kurio isaugo dabartnis mano fikusiukas  thumbup.gif

Drugeli, pasirodykit savo augaliuka rolleyes.gif

Beja mano irgi nesenai vienas prisikele is miegelio, praeita vasara jis taip isismagines augo ir stypo i visus sonus, tai as emiau ir apkapojau ji, kad nebutu toks "be tvarkos", tai jis po to apkarpymo visai nustojo augt, lapeliai nulinko. Si pavasari kai visos geles atsigavo jis tik is vienos sakutes leido lapiukus, o daugiau visas toks apmires stovejo, siandien pamaciau, kad beveik visos sakos atsigauna bigsmile.gif O siaip as jau kelios dienos ji beveik kasdien purskiu, tai gal delto ir nusprende mane nudziugint ax.gif
Atsakyti