Įkraunama...
Įkraunama...

Fikusas

As ir vis istaikau kai alutis lieka vienas,ir nupilu lotuliukas.gif bet vis ateina ir pastebi kad vos ant dugno palikta lotuliukas.gif
va manasis fikusiukas,gavau iskart po naujuju dovanu taciau kazko jis man nejuda g.gif koks buvo toks schmoll.gif reiks jauciu persodint,nusipirksiu vazona toki bliudini kad butu a'la bonsas biggrin.gif o kokiu metu mazdaug ji reiktu persodinti?
user posted image
Atsakyti
Skarbonke, labai dailus tavo fikusiukas wub.gif Jei ruošiesi persodinti, tai pavasaris pats tinkamiausias laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
kadangi jis pas mane stovi toks kaip padovanojo,tai ir dailus biggrin.gif persodinsiu tai speju isbaises biggrin.gif reiks tada ryt paieskoti vazono ir bandyti ji pazadinti is ziemos miego biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rojuko @ 2009 04 19, 12:58)
Sveikutes,

Turiu storalapi fikusa antri metai,bet pradejo lapai ruduot,ir mest is apacios,naujus leidzia,bet tas , kaip puvinys sakyciau,plinta aukstyn ant nauju lapu,noreciau patarimo,kas tai galetu but? ax.gif dekui 4u.gif

Pas mane ta pati bėda... Ruduoja plačialapių fikusų kraštai... Dėmėmis...? nuo ko čia galėtų būti??? ar tuos lapus palikti, ar geriau nuskinti? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2009 04 24, 13:04)
Ruduoja plačialapių fikusų kraštai... Dėmėmis...? nuo ko čia galėtų būti??? ar tuos lapus palikti, ar geriau nuskinti?  g.gif  smile.gif

Gal perlaistei arba gavo skersvėjo.. Gali lapų neskinti, jie patys neužilgo nukris, bet neišsigąsk, vėliau nauji ataugs mirksiukas.gif Nemėgsta jie drėgmės, bent jau maniškiai.
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2009 04 24, 14:04)
Ruduoja plačialapių fikusų kraštai... Dėmėmis...? nuo ko čia galėtų būti??? ar tuos lapus palikti, ar geriau nuskinti?  g.gif  smile.gif

Greičiausia, perdaug drėgmės.
Atsakyti
ir dar..., gal paliejai peršaltu vandeniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 23, 19:34)
Einu ir aš pagirdysiu, gal kas išlašės iš tuščių skardinių  lotuliukas.gif , bet, jei pamirios, jūs būsit kaltos  blink.gif

Ar paliejai? smile.gif
Mano, tai po pasivaišinimo alučiu, sakyčiau, visai neblogai atrodo biggrin.gif Pradėjo naujus lapelius leisti ir lapai tokie, sodresni pasidarė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fira @ 2009 04 24, 18:15)
Ar paliejai? smile.gif

Na vakar kažką prikapsinau, reikės kai vyras nematys, truputį nukniaukti lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai va, ta šaka, kurį man įlūžo, nudžiuvo toje vietoje ir pati nukrito. verysad.gif Liūdna...
Atsakyti
user posted image

norejau paklausti ar cia fikusas? blush2.gif gavom dovanu, tai nzn kaip priziureti
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2009 04 28, 11:04)
norejau paklausti ar cia fikusas?  blush2.gif gavom dovanu, tai nzn kaip priziureti

Ir dar koks grazus!!! bigsmile.gif
Atsakyti