As ir vis istaikau kai alutis lieka vienas,ir nupilu bet vis ateina ir pastebi kad vos ant dugno palikta
va manasis fikusiukas,gavau iskart po naujuju dovanu taciau kazko jis man nejuda koks buvo toks reiks jauciu persodint,nusipirksiu vazona toki bliudini kad butu a'la bonsas o kokiu metu mazdaug ji reiktu persodinti?
Skarbonke, labai dailus tavo fikusiukas Jei ruošiesi persodinti, tai pavasaris pats tinkamiausias laikas
kadangi jis pas mane stovi toks kaip padovanojo,tai ir dailus persodinsiu tai speju isbaises reiks tada ryt paieskoti vazono ir bandyti ji pazadinti is ziemos miego
QUOTE(rojuko @ 2009 04 19, 12:58)
Sveikutes,
Turiu storalapi fikusa antri metai,bet pradejo lapai ruduot,ir mest is apacios,naujus leidzia,bet tas , kaip puvinys sakyciau,plinta aukstyn ant nauju lapu,noreciau patarimo,kas tai galetu but? dekui
Turiu storalapi fikusa antri metai,bet pradejo lapai ruduot,ir mest is apacios,naujus leidzia,bet tas , kaip puvinys sakyciau,plinta aukstyn ant nauju lapu,noreciau patarimo,kas tai galetu but? dekui
Pas mane ta pati bėda... Ruduoja plačialapių fikusų kraštai... Dėmėmis...? nuo ko čia galėtų būti??? ar tuos lapus palikti, ar geriau nuskinti?
QUOTE(Kristuks @ 2009 04 24, 13:04)
Ruduoja plačialapių fikusų kraštai... Dėmėmis...? nuo ko čia galėtų būti??? ar tuos lapus palikti, ar geriau nuskinti?
Gal perlaistei arba gavo skersvėjo.. Gali lapų neskinti, jie patys neužilgo nukris, bet neišsigąsk, vėliau nauji ataugs Nemėgsta jie drėgmės, bent jau maniškiai.
QUOTE(Kristuks @ 2009 04 24, 14:04)
Ruduoja plačialapių fikusų kraštai... Dėmėmis...? nuo ko čia galėtų būti??? ar tuos lapus palikti, ar geriau nuskinti?
Greičiausia, perdaug drėgmės.
QUOTE(rosee @ 2009 04 23, 19:34)
Einu ir aš pagirdysiu, gal kas išlašės iš tuščių skardinių , bet, jei pamirios, jūs būsit kaltos
Ar paliejai?
Mano, tai po pasivaišinimo alučiu, sakyčiau, visai neblogai atrodo Pradėjo naujus lapelius leisti ir lapai tokie, sodresni pasidarė
QUOTE(Fira @ 2009 04 24, 18:15)
Ar paliejai?
Na vakar kažką prikapsinau, reikės kai vyras nematys, truputį nukniaukti
Tai va, ta šaka, kurį man įlūžo, nudžiuvo toje vietoje ir pati nukrito. Liūdna...
norejau paklausti ar cia fikusas? gavom dovanu, tai nzn kaip priziureti
QUOTE(baltanosis @ 2009 04 28, 11:04)
norejau paklausti ar cia fikusas? gavom dovanu, tai nzn kaip priziureti
Ir dar koks grazus!!!