Įkraunama...
Įkraunama...

Fikusas

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 18, 17:35)
Ka Jus darot kad jie i medelius panasus uzauga?

Nieko nedariau, buvo ir lapus numetę, vieni stagarai buvo belikę, nei nžn kas buvo atsitikę, bet po to lapus atsiaugino.
Tavo dar jaunas, su metais stiebas storės ir bus kaip medelio. Tik po vieną man nepatiko, tai po du susodinau, o dabar susvaigau visus keturis sujungti..
O lapus ir pas mane meta karts nuo karto, bet, kaip minėjau, nauji atauga.
Atsakyti
Perskaičiau visą temą, sužinojau, kad fikusai alučio paragauti mėgsta biggrin.gif
Tai saviškį pirmą kartą pavaišinau, bet jau kvapas kambaryje doh.gif
Žiūrėsiu, kaip toliau augaliukas augs, nes lapai labai vargani.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fira: 19 balandžio 2009 - 08:10
Sveikutes,

Turiu storalapi fikusa antri metai,bet pradejo lapai ruduot,ir mest is apacios,naujus leidzia,bet tas , kaip puvinys sakyciau,plinta aukstyn ant nauju lapu,noreciau patarimo,kas tai galetu but? ax.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
Labuka mergaites.Parsinešiau šiandien namučio iš Maximos nukankintą tokią gėlytę.Sakė kad fikusas bigsmile.gif Ar labai lepus?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fira @ 2009 04 19, 08:09)
Perskaičiau visą temą, sužinojau, kad fikusai alučio paragauti mėgsta biggrin.gif

Nu čia tai bent atradimas bigsmile.gif
Ale netingėjai tiek perskaityti doh.gif .
Maniškiai fikusai jau tupi naujuose vazonuose ax.gif
Atsakyti
Prieš kelias dienas bandžiau formuoti savo fikusą ir norėjau nukreipti šakas, kad jos tiesiau į viršų augtų. Tai vieną šaką per daug paspaudžiau į viršų ir ji įlūžo iš apačios. Iki galo nesulaužiau. Palikau tą šaką ramybėje kaip buvo. Kažin ji nudžius? Lapai nuvys? Ar reikėjo ką nors padaryti su tuo "įlūžimu"?
Kažkaip nulaužti tą šaką galutinai nesinori. schmoll.gif
Atsakyti
Paskaičiau aš Jūsų patarimų, persodinau į mažesnu vazina ir viršune nukirpau įsodinau, dar alučio prie progos užpilu ir tikrai atsigavo, naujus lapus leidžia ir ta viršunė kur į žeme įkišta. dėkinga esu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 04 23, 14:37)
Paskaičiau aš Jūsų patarimų, persodinau į mažesnu vazina ir viršune nukirpau įsodinau, dar alučio prie progos užpilu ir tikrai atsigavo, naujus lapus leidžia ir ta viršunė kur į žeme įkišta. dėkinga esu  bigsmile.gif

Viskas, ir as aluciu liesiu! bigsmile.gif Tik teks palaukt sekmadienio kai MB parsitemps namo.. Gausiai liejat?
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 23, 16:55)
Viskas, ir as aluciu liesiu! bigsmile.gif Tik teks palaukt sekmadienio kai MB parsitemps namo..  Gausiai liejat?

Aš gal pusę bonkės supyliau, tai vyras pyko, kad su augalu labai drastiškai pasielgiau biggrin.gif Nu nieko, alaus kvapas išgaravo, dabar rezultatų laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fira @ 2009 04 23, 16:39)
Aš gal pusę bonkės supyliau

Nu net garsiai užsikvatojau lotuliukas.gif , įsivaizduoju TB reakciją, tokį gerą daiktą ant gėlių supilti lotuliukas.gif Einu ir aš pagirdysiu, gal kas išlašės iš tuščių skardinių lotuliukas.gif , bet, jei pamirios, jūs būsit kaltos blink.gif
Tiesa, mano kolegė mane pamokino, kad praskiesčiau alų su vandeniu ir su skudurėliu, sudrėkintu tame skiedinyje, nuvalyčiau lapus.
Tai va, aš išbandžiau ant zamiokulkų darbe, tikrai pasiteisino, blizga kaip nuvaškuoti bigsmile.gif , o aš tyliu ir niekam nesigiriu ką pridirbau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 23 balandžio 2009 - 18:42
QUOTE(rosee @ 2009 04 23, 17:34)
Tiesa, mano kolegė mane pamokino, kad praskiesčiau alų su vandeniu ir su skudurėliu, sudrėkintu tame skiedinyje, nuvalyčiau lapus.
Tai va, aš išbandžiau ant zamiokulkų darbe, tikrai pasiteisino, blizga kaip nuvaškuoti  bigsmile.gif , o aš tyliu ir niekam nesigiriu ką pridirbau  biggrin.gif

Reikes paprasyti MB kad viena skardine daugiau paimtu lotuliukas.gif
Atsakyti
Rodau savo jau persodintą "džiunglyną" biggrin.gif
user posted image
Gal biskį ir per aukštas vazonas, bet vėliau, kai paaugs daugiau, stovės ant žemės, tai bus pats tas ax.gif
Visai kitaip dabar atrodo smile.gif Norėjau tokio vazono, kaip nolina pasodinta, bet buvo tik lb platūs, o fikusai geriau žiūrisi aukštuose, tai nieko geriau neradau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 23 balandžio 2009 - 19:19