Įkraunama...
Įkraunama...

Fikusas

Aš čia paklausiau to patarimo, radau neužbaigtą butelį alaus ir užpyliau.

Tai žinokit, bent jau nustojo lapus mest, o prieš tai tai buvo jam paskutinioji. Išvada - alus jam patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2009 02 24, 23:40)
Aš čia paklausiau to patarimo, radau neužbaigtą butelį alaus ir užpyliau.

Tai žinokit, bent jau nustojo lapus mest, o prieš tai  tai buvo jam paskutinioji. Išvada - alus jam patinka  smile.gif

Žodžiu, fikusai - gėlės, linkusios į girtuoklystę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 02 24, 16:43)
Na nelaistau aš alumi,o tik truputį užpilu.Ir jokio kvapo nėra schmoll.gif .Neleidžiu aš perdžiūt žemei ir purškiu,bet po alaus dozės akyse fikusas atsigauna. g.gif
Todėl ir klausiu kas kiek mamos duoda fikusui alaus paragaut  smile.gif Tikrai žinau kad ne aš viena duodu(beje ir aš užpyliau alaus perskaičius temelę apie fikusus)

QUOTE(alvijaxx @ 2009 02 24, 16:58)
Sveikos,
Man irgi įdomu pasidarė.Kiek to alaus reikia??? blush2.gif
Skaičiau temą, bet taip ir neradau iki galo unsure.gif

Sveikos biggrin.gif
alaus kiekis priklauso ir nuo fikuso dydzio. Manasis nemazas (yra temoje nuotrauka kazkuriame psl) tai mazdaug buteli supilu 5 laisniu stiprumo alaus. Is karto akyse atsigauna, pradeda naujus lapelius leisti.
Arteja pavasaris tai pradesiu vel girdyti savo girtuokli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 02 25, 09:33)
Sveikos biggrin.gif
alaus kiekis priklauso ir nuo fikuso dydzio. Manasis nemazas (yra temoje nuotrauka kazkuriame psl) tai mazdaug buteli supilu 5 laisniu stiprumo alaus. Is karto akyse atsigauna, pradeda naujus lapelius leisti.

Mačiau jūsų gražuolį wub.gif .Tai va pas mane ir tas pats,po alaus akyse atsigauna biggrin.gif ,nors aš pilu l.nedaug.nors nemažas jis pas mane.Juokingiausia tai kad tenka vien dėl fikuso alų pirkt,tai atsistoju prie lentynos ir galvoju kokį prigriebt.
Atsakyti
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 02 25, 10:01)
Mačiau jūsų gražuolį wub.gif .Tai va pas mane ir tas pats,po alaus akyse atsigauna biggrin.gif ,nors aš pilu l.nedaug.nors nemažas jis pas mane.Juokingiausia tai kad tenka vien dėl fikuso alų pirkt,tai atsistoju prie lentynos ir galvoju kokį prigriebt.

Aciu wub.gif wub.gif Utenos melyna dazniausiai perku ir girdau grazuoli savo lotuliukas.gif As ipilu daugiau ir paskui ramu ilgesni laika. Ie kaip merginos klausia ar nesmirda - pas mane jokio kvapo nebuna. As ipilu alaus ir kad greiciau pasiektu saknis ant virsaus dar truputi vandens ipilu, nubega alus ir jokio kvapo mirksiukas.gif
Atsakyti
vis tiek egzotiškas laistymo būdas lotuliukas.gif
Atsakyti
labavakareli merginos :] norejau paklaust cia rimtai ar ne smulkiaziedzius fikusus reikia laistyti alumi? drinks_cheers.gif mano PUMILA fikusas jau dziusta gerai..nzn ka ir daryti,tai gal ir ji alum palaistyti (jis irgi smulkiaziedis) g.gif patarkit ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 02 25, 10:33)
Sveikos biggrin.gif

Dėkui už tikslią info smile.gif
Kadangi yra namie alaus (maniškis kažkaip nebemėgsta), tai girdysiu fikusą rolleyes.gif
Galvoju, jau dabar ir genėt jau galima. O pas jus baltas skystis bėga kai karpot??? Patepti niekuo nereikia??? g.gif Pirmą kartą formuot bandysiu, tikiuosi nuo mano viražų nenumirs fikusiukas.
Atsakyti
QUOTE(alvijaxx @ 2009 02 26, 08:13)
Dėkui už tikslią info  smile.gif
Kadangi yra namie alaus (maniškis kažkaip nebemėgsta), tai girdysiu fikusą rolleyes.gif
Galvoju, jau dabar ir genėt jau galima. O pas jus baltas skystis bėga kai karpot??? Patepti niekuo nereikia??? g.gif Pirmą kartą formuot bandysiu, tikiuosi nuo mano viražų nenumirs fikusiukas.

nera uz ka mirksiukas.gif
bega ir pas maniski kai karpau sakeles baltas skystis, bet as niekuom netepu blush2.gif
Atsakyti
nereikia niekuo tepti. Nubėga, nudžiūna ir viskas. O ir formuoti drąsiai galima. Aš savo smulkialapį labai dažnai karpau, kad man formą normalią išlaikytų. Tai jis nuo to tik atsigauna.
Atsakyti
o kas nors turite stambialapi fikusa? g.gif
ar kaip nors karpot?

as toki turiu, tai jis taip gan idomiai, apacioj liko mazesni lapeliai, o kuo auksciau jis auga tuo didesni lapai bigsmile.gif sakau gal ir ji kazkaip karpyt reik?
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2009 02 26, 14:39)
o kas nors turite stambialapi fikusa?  g.gif
ar kaip nors karpot?

as toki turiu, tai jis taip gan idomiai, apacioj liko mazesni lapeliai, o kuo auksciau jis auga tuo didesni lapai  bigsmile.gif sakau gal ir ji kazkaip karpyt reik?

Aš turiu ir jo niekaip nekarpau, nebent nugnybiu beaugančias šakeles, kurių nenoriu. Bet senųjų šakų nekarpau.

Aga, jis taip auga - kuo didesnis augalas, tuo didesni jo lapai. O apačioje lieka tokie mažučiai smile.gif
Atsakyti