Aš čia paklausiau to patarimo, radau neužbaigtą butelį alaus ir užpyliau.
Tai žinokit, bent jau nustojo lapus mest, o prieš tai tai buvo jam paskutinioji. Išvada - alus jam patinka
QUOTE(syri @ 2009 02 24, 23:40)
Aš čia paklausiau to patarimo, radau neužbaigtą butelį alaus ir užpyliau.
Tai žinokit, bent jau nustojo lapus mest, o prieš tai tai buvo jam paskutinioji. Išvada - alus jam patinka
Žodžiu, fikusai - gėlės, linkusios į girtuoklystę
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 02 24, 16:43)
Na nelaistau aš alumi,o tik truputį užpilu.Ir jokio kvapo nėra .Neleidžiu aš perdžiūt žemei ir purškiu,bet po alaus dozės akyse fikusas atsigauna.
Todėl ir klausiu kas kiek mamos duoda fikusui alaus paragaut Tikrai žinau kad ne aš viena duodu(beje ir aš užpyliau alaus perskaičius temelę apie fikusus)
Todėl ir klausiu kas kiek mamos duoda fikusui alaus paragaut Tikrai žinau kad ne aš viena duodu(beje ir aš užpyliau alaus perskaičius temelę apie fikusus)
QUOTE(alvijaxx @ 2009 02 24, 16:58)
Sveikos,
Man irgi įdomu pasidarė.Kiek to alaus reikia???
Skaičiau temą, bet taip ir neradau iki galo
Man irgi įdomu pasidarė.Kiek to alaus reikia???
Skaičiau temą, bet taip ir neradau iki galo
Sveikos
alaus kiekis priklauso ir nuo fikuso dydzio. Manasis nemazas (yra temoje nuotrauka kazkuriame psl) tai mazdaug buteli supilu 5 laisniu stiprumo alaus. Is karto akyse atsigauna, pradeda naujus lapelius leisti.
Arteja pavasaris tai pradesiu vel girdyti savo girtuokli
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 02 25, 09:33)
Sveikos
alaus kiekis priklauso ir nuo fikuso dydzio. Manasis nemazas (yra temoje nuotrauka kazkuriame psl) tai mazdaug buteli supilu 5 laisniu stiprumo alaus. Is karto akyse atsigauna, pradeda naujus lapelius leisti.
Mačiau jūsų gražuolį .Tai va pas mane ir tas pats,po alaus akyse atsigauna ,nors aš pilu l.nedaug.nors nemažas jis pas mane.Juokingiausia tai kad tenka vien dėl fikuso alų pirkt,tai atsistoju prie lentynos ir galvoju kokį prigriebt.
QUOTE(Braškutė 74 @ 2009 02 25, 10:01)
Mačiau jūsų gražuolį .Tai va pas mane ir tas pats,po alaus akyse atsigauna ,nors aš pilu l.nedaug.nors nemažas jis pas mane.Juokingiausia tai kad tenka vien dėl fikuso alų pirkt,tai atsistoju prie lentynos ir galvoju kokį prigriebt.
Aciu Utenos melyna dazniausiai perku ir girdau grazuoli savo As ipilu daugiau ir paskui ramu ilgesni laika. Ie kaip merginos klausia ar nesmirda - pas mane jokio kvapo nebuna. As ipilu alaus ir kad greiciau pasiektu saknis ant virsaus dar truputi vandens ipilu, nubega alus ir jokio kvapo
labavakareli merginos :] norejau paklaust cia rimtai ar ne smulkiaziedzius fikusus reikia laistyti alumi? mano PUMILA fikusas jau dziusta gerai..nzn ka ir daryti,tai gal ir ji alum palaistyti (jis irgi smulkiaziedis) patarkit ka daryti?
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 02 25, 10:33)
Sveikos
Dėkui už tikslią info
Kadangi yra namie alaus (maniškis kažkaip nebemėgsta), tai girdysiu fikusą
Galvoju, jau dabar ir genėt jau galima. O pas jus baltas skystis bėga kai karpot??? Patepti niekuo nereikia??? Pirmą kartą formuot bandysiu, tikiuosi nuo mano viražų nenumirs fikusiukas.
QUOTE(alvijaxx @ 2009 02 26, 08:13)
Dėkui už tikslią info
Galvoju, jau dabar ir genėt jau galima. O pas jus baltas skystis bėga kai karpot??? Patepti niekuo nereikia??? Pirmą kartą formuot bandysiu, tikiuosi nuo mano viražų nenumirs fikusiukas.
nera uz ka
bega ir pas maniski kai karpau sakeles baltas skystis, bet as niekuom netepu
o kas nors turite stambialapi fikusa?
ar kaip nors karpot?
as toki turiu, tai jis taip gan idomiai, apacioj liko mazesni lapeliai, o kuo auksciau jis auga tuo didesni lapai sakau gal ir ji kazkaip karpyt reik?
ar kaip nors karpot?
as toki turiu, tai jis taip gan idomiai, apacioj liko mazesni lapeliai, o kuo auksciau jis auga tuo didesni lapai sakau gal ir ji kazkaip karpyt reik?
QUOTE(marimacho @ 2009 02 26, 14:39)
o kas nors turite stambialapi fikusa?
ar kaip nors karpot?
ar kaip nors karpot?
Aš turiu ir jo niekaip nekarpau, nebent nugnybiu beaugančias šakeles, kurių nenoriu. Bet senųjų šakų nekarpau.
Aga, jis taip auga - kuo didesnis augalas, tuo didesni jo lapai. O apačioje lieka tokie mažučiai