Įkraunama...
Įkraunama...

Fikusas

QUOTE(Aziza @ 2009 01 13, 15:28)
  g.gif sirgt abejoju ar serga, nes tik pries pora savaiteliu parsivezem, sveikas buvo ir jaunu lapuku buvo prileista..  unsure.gif kas cia galetu but?

gal adaptuojasi jis naujoje vietoje g.gif

QUOTE(aure111 @ 2009 01 14, 13:43)
Pasakyk ar padės  mirksiukas.gif  bigsmile.gif tada ir aš savuosius truputį palepinsiu  lotuliukas.gif nors šiemet jie labai nesiskundžia gyvenimu  tongue.gif

as kai nuo MB lieka, tai visada supilu saviskiams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 01 14, 14:51)

o pili atskiestą?
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 01 14, 13:58)
o pili atskiestą?

ne schmoll.gif
Atsakyti
O kaip jiems lapukus nuplauti? Bijau, kad jei po vieną lapą plausiu, nutampysiu visus ax.gif , jau taip lapų ne prūdai doh.gif . Su muiliuotu kokiu ar paprastu vandeniu? Nu kvailas klausimas, bet atsirado ir viskas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 01 14, 13:51)

tai vat ir as galvoju, kad gal del to.. g.gif vakar visus blogus lapus nuplesiau, tai ziuresiu kaip bus.. matosi kai kur leidzia naujus, tai labai tikiuos kad viskas bus gerai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 01 14, 15:43)
Pasakyk ar padės  mirksiukas.gif  bigsmile.gif tada ir aš savuosius truputį palepinsiu  lotuliukas.gif nors šiemet jie labai nesiskundžia gyvenimu  tongue.gif

labai maniskis fikusas megsta alu, pasipila paskui leidziami lapeliai, kai pagirdau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aziza @ 2009 01 14, 22:53)
tai vat ir as galvoju, kad gal del to..  g.gif vakar visus blogus lapus nuplesiau, tai ziuresiu kaip bus.. matosi kai kur leidzia naujus, tai labai tikiuos kad viskas bus gerai..  unsure.gif

manau adaptacija, o dar ziema dabar, tai jie megejai pametyt lapus, o pavasariop juk vel ataugina g.gif dabar kai statem eglute, tai teko fikusams vieta pakeisti doh.gif tai kaip dabar lapus meta, kad baisu, tai dabar jau gryzo i savo vietas, gal apmazes lapu kritimas g.gif
o siaip dar fikusus galit pagirdyti ir degtine, jie tai irgi lb megsta mirksiukas.gif
Atsakyti
o mano plačialapis fikusas nerealiais tempais plinka. Dar nebuvo nei vienos žiemos, kurią jis taip sunkiai pergyventų. Iki pavasario turbūt nei vieno lapo neliks sad.gif Atrodo ir žemė drėgna, ir lapus nupurškiu, tačiau visi lapai nusvirę žemyn, apatiniai gelsta ir krenta. Kiekviena diena vos ne po naują nugeltusį lapą. Ką daryyyt?
Atsakyti
QUOTE(orxe @ 2009 01 15, 12:46)
o mano plačialapis fikusas nerealiais tempais plinka. Dar nebuvo nei vienos žiemos, kurią jis taip sunkiai pergyventų. Iki pavasario turbūt nei vieno lapo neliks sad.gif Atrodo ir žemė drėgna, ir lapus nupurškiu, tačiau visi lapai nusvirę žemyn, apatiniai gelsta ir krenta. Kiekviena diena vos ne po naują nugeltusį lapą. Ką daryyyt?

mano placialapis tai nauja lapa isaugina, sena numeta doh.gif ta toks stagaras su virsune, as jau i ji demesio nebekreipiu, nes ji mane uzkniso doh.gif sakiau jei taip ir toliau eis gyvent i konteineri g.gif
nematei jokiu vabaliuku nera g.gif
Atsakyti
noriu ji pabandyt alum pagirdyt, gal atsigaus.. bigsmile.gif biggrin.gif o kiek jo reikia pilt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aziza: 15 sausio 2009 - 13:32
QUOTE(Aziza @ 2009 01 15, 13:31)
noriu ji pabandyt alum pagirdyt, gal atsigaus..  bigsmile.gif  biggrin.gif o kiek jo reikia pilt?  g.gif

na as tai kiek lieka bokale ar buteli tiek ir supilu ax.gif
Atsakyti
jooo... matyt fikusų mylėtojos su fikusais aliuką gurkšnoja... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti