Įkraunama...
Įkraunama...

Fikusas

Smilkalai yra didis.gif man ypač patinka vanilės kvapas wub.gif na, bet čia jau kita tema... blush2.gif
Taigi sorry iš karto rašau ir prašau - labai nesupykit... man tiesiog kažko dar vis nesimiega ir papliurpt norisi... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 23 lapkričio 2008 - 01:42
QUOTE(Rasicka* @ 2008 11 23, 02:40)
Smilkalai yra  didis.gif  man ypač patinka vanilės kvapas wub.gif na, bet čia jau kita tema...  blush2.gif 
Taigi sorry iš karto rašau ir prašau - labai nesupykit... man tiesiog kažko dar vis nesimiega ir papliurpt norisi...  tongue.gif

man panašiai doh.gif (nesimiega), nors jau kuris laikas bandau sau duot į sėdimąją ir nuvaryt pas lovinsky. o man kol kas labai "statue" smilkalai imponuoja ax.gif tikiuosi negausim labai už off topic unsure.gif nors ką čia off, juk mes kalbam apie kvapus, o juos ir gėlės skleidžia, tai čia kaip ir į temą lotuliukas.gif
Atsakyti
A tai va lotuliukas.gif ,tai smirda tai ne lotuliukas.gif Gal priklauso nuo alaus rusies? g.gif blink.gif Nu kibirais tai tikrai nieks nepils lotuliukas.gif Tai kaip ten yra is tikruju? g.gif Ar dar kiba nuo zemes rusies priklauso,kai persodini? g.gif
Kam nesmirda,tai koki alu pylat,pvz :firma? :hmStiprumas ,tai kai rase apie5% .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilideka: 25 lapkričio 2008 - 12:38
QUOTE(vilideka @ 2008 11 25, 14:35)
A tai va  lotuliukas.gif ,tai smirda tai ne lotuliukas.gif Gal priklauso nuo alaus rusies? g.gif  blink.gif Nu kibirais tai tikrai nieks nepils lotuliukas.gif Tai kaip ten yra is tikruju? g.gif Ar dar kiba nuo zemes rusies priklauso,kai persodini? g.gif
Kam nesmirda,tai koki alu pylat,pvz :firma? :hmStiprumas ,tai kai rase apie5% .

as sviesiai melyna UTENOS aluti pilu, ir jokio jokio kvapo nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 11 25, 12:50)
as sviesiai melyna UTENOS aluti pilu, ir jokio jokio kvapo nebuvo mirksiukas.gif

Tai ir as pagalvojau,gal nuo firmos priklauso lotuliukas.gif Nes kai palaistysiu ir smirdes,maniskis is namu isvarys lotuliukas.gif lotuliukas.gif :lotuliukas:Ir is viso sako,patare kad nudziutu greiciau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilideka: 25 lapkričio 2008 - 12:56
QUOTE(vilideka @ 2008 11 25, 14:54)
Tai ir as pagalvojau,gal nuo firmos priklauso lotuliukas.gif Nes kai palaistysiu ir smirdes,maniskis is namu isvarys lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  :lotuliukas:Ir is viso sako,patare kad nudziutu greiciau doh.gif  lotuliukas.gif

nu jau tie vyrai kai ka pasako lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Na aš pyliau Švyturio "Gintarinį" alų... user posted image
P.s: bet kol kas nematyt jokių pagerėjimų, nes kaip metė lapelius, taip ir tebemeta.. g.gif doh.gif
Bet, gal aš pergreit noriu to pagerėjimo ... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 25 lapkričio 2008 - 13:45
o aš švyturio baltą arba ekstra pilu ir man jie fiui user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 11 25, 20:45)
o aš švyturio baltą arba ekstra pilu ir man jie fiui  user posted image

Fiui,tai reiskia ,kad smirda ar kaip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilideka: 25 lapkričio 2008 - 21:11
agam, smirda user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 11 25, 21:49)
agam, smirda  user posted image

4u.gif Na, o bent jau gėlytė ar patenkinta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2008 11 25, 23:12)
4u.gif Na, o bent jau gėlytė ar patenkinta?  g.gif

svarbiausia,kad nepyksta user posted image , o kažko labai ypatingo nepastebėjau
Atsakyti