Smilkalai yra man ypač patinka vanilės kvapas na, bet čia jau kita tema...
Taigi sorry iš karto rašau ir prašau - labai nesupykit... man tiesiog kažko dar vis nesimiega ir papliurpt norisi...
QUOTE(Rasicka* @ 2008 11 23, 02:40)
Smilkalai yra man ypač patinka vanilės kvapas na, bet čia jau kita tema...
Taigi sorry iš karto rašau ir prašau - labai nesupykit... man tiesiog kažko dar vis nesimiega ir papliurpt norisi...
man panašiai (nesimiega), nors jau kuris laikas bandau sau duot į sėdimąją ir nuvaryt pas lovinsky. o man kol kas labai "statue" smilkalai imponuoja tikiuosi negausim labai už off topic nors ką čia off, juk mes kalbam apie kvapus, o juos ir gėlės skleidžia, tai čia kaip ir į temą
A tai va ,tai smirda tai ne Gal priklauso nuo alaus rusies? Nu kibirais tai tikrai nieks nepils Tai kaip ten yra is tikruju? Ar dar kiba nuo zemes rusies priklauso,kai persodini?
Kam nesmirda,tai koki alu pylat,pvz :firma? :hmStiprumas ,tai kai rase apie5% .
QUOTE(vilideka @ 2008 11 25, 14:35)
A tai va ,tai smirda tai ne Gal priklauso nuo alaus rusies? Nu kibirais tai tikrai nieks nepils Tai kaip ten yra is tikruju? Ar dar kiba nuo zemes rusies priklauso,kai persodini?
as sviesiai melyna UTENOS aluti pilu, ir jokio jokio kvapo nebuvo
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 11 25, 12:50)
as sviesiai melyna UTENOS aluti pilu, ir jokio jokio kvapo nebuvo
Tai ir as pagalvojau,gal nuo firmos priklauso Nes kai palaistysiu ir smirdes,maniskis is namu isvarys :lotuliukas:Ir is viso sako,patare kad nudziutu greiciau
QUOTE(vilideka @ 2008 11 25, 14:54)
Tai ir as pagalvojau,gal nuo firmos priklauso Nes kai palaistysiu ir smirdes,maniskis is namu isvarys :lotuliukas:Ir is viso sako,patare kad nudziutu greiciau
nu jau tie vyrai kai ka pasako
Na aš pyliau Švyturio "Gintarinį" alų...
P.s: bet kol kas nematyt jokių pagerėjimų, nes kaip metė lapelius, taip ir tebemeta..
Bet, gal aš pergreit noriu to pagerėjimo ...
P.s: bet kol kas nematyt jokių pagerėjimų, nes kaip metė lapelius, taip ir tebemeta..
Bet, gal aš pergreit noriu to pagerėjimo ...
o aš švyturio baltą arba ekstra pilu ir man jie fiui
QUOTE(Cactus_ @ 2008 11 25, 20:45)
o aš švyturio baltą arba ekstra pilu ir man jie fiui
Fiui,tai reiskia ,kad smirda ar kaip?
agam, smirda
QUOTE(Cactus_ @ 2008 11 25, 21:49)
agam, smirda
Na, o bent jau gėlytė ar patenkinta?
QUOTE(Rasicka* @ 2008 11 25, 23:12)
Na, o bent jau gėlytė ar patenkinta?
svarbiausia,kad nepyksta , o kažko labai ypatingo nepastebėjau