Įkraunama...
Įkraunama...

Fikusas

QUOTE(rena @ 2008 05 06, 14:34)
siaip as ji rudeni persodinejau g.gif ir jis man tada pradejo lapus mesti, o poto dar amaras buvo isisukes isnaikinau ir kazkaip toks nenkoks ir liko g.gif dar manau ir vazonikas perdidelis g.gif na reiks persodinimu uzsiimt g.gif

na didokas vazonas, nu uziimkim perosdinimu ir paskui duok kokia zinia, gal tas amaras saknyse gyvena g.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 05 06, 13:40)
gal tas amaras saknyse gyvena g.gif

o tai ka ir taip dar gali but blink.gif unsure.gif
Atsakyti
parsitempiau nauja gyventoja clap_1.gif iskart persodinau ir uzsiemiau dauginimu. ziuresiu kaip man su naujuoju stambialapiu draugausis friends.gif
senuka dar supjausciau gabalais biggrin.gif ir imerkiau i aktyvatoriu. tiesa pasakius, nebelabai ko tikiuosi, nes tos sakeles man jau i medi sudziuvusi panasu doh.gif na, bet prarasti nebera ko. sakau, gal mazu jis uzpavydes naujam gyventojui ir atsigaus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 05 07, 11:11)
parsitempiau nauja gyventoja  clap_1.gif iskart persodinau ir uzsiemiau dauginimu. ziuresiu kaip man su naujuoju stambialapiu draugausis  friends.gif
senuka dar supjausciau gabalais biggrin.gif ir imerkiau i aktyvatoriu. tiesa pasakius, nebelabai ko tikiuosi, nes tos sakeles man jau i medi sudziuvusi panasu  doh.gif na, bet prarasti nebera ko. sakau, gal mazu jis uzpavydes naujam gyventojui ir atsigaus  hihihi.gif

o tai gal dauginimuisi tik zalia kamieno dalis tinkama g.gif
Atsakyti
Gal kuri patars, kaip nupjauti stambialapį fikusą, kad šakotųsi? Tiesiog nupjauti viršūnę, ar dar kokių ritualų reikia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2008 05 07, 19:26)
Gal kuri patars, kaip nupjauti stambialapį fikusą, kad šakotųsi? Tiesiog nupjauti viršūnę, ar dar kokių ritualų reikia?  4u.gif

Sveikos,ka tik nupjoviau savo stmbialapi fikusa per puse.Nes islinkes buvo i viena puse,ir taip nedailiai atrode verysad.gif Is apacios yra kelios sakos,tai palikau,manau turetu augt jos.O dar seniau esu jam sakas patrumpinus,tai salia isaugino kitas.Bet po viena saka ties nupjovimais ax.gif Pienas nupjovus bega,vatos prilipinau-gerai,kaip ligoniui pagalba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 07, 16:17)
o tai gal dauginimuisi tik zalia kamieno dalis tinkama g.gif

lotuliukas.gif juokas paciai is saves. tai turbut, kad zalia kamieno dalis, bet zinai, kai jau visiskai nebera ko prarasti, tai jau ir eksperimentai prasideda biggrin.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2008 05 07, 18:26)
Gal kuri patars, kaip nupjauti stambialapį fikusą, kad šakotųsi? Tiesiog nupjauti viršūnę, ar dar kokių ritualų reikia?  4u.gif

nupjovus pieneli nuvalyti, sugerti servetele mirksiukas.gif o daugiau lyg tais jokiu ritualu nera ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites biggrin.gif Buvau isvykusi atostogu tai ir neprisedau prie kompiuterio. Dabar skaitau kad Cactus turi nauja namu gyventoja, sveikinimai su nauja gelyte clap_1.gif Per tas atostogas mano fikusiukas ne trupucio neatsigavo. Nezinau ka cia su juo daryti, sakeles tokios sausos sausos. Neturesiu as kantrybes jo atgaivinti... g.gif
Bet jau minti audziu kaip man pasiciupus is darbe stovincio fikuso keleta sakeliu ir pabandyti isaknyti jas bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 05 08, 11:38-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2008 05 08, 11:38)
Bet jau minti audziu kaip man pasiciupus is darbe stovincio fikuso keleta sakeliu ir pabandyti isaknyti jas  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar viena eksperimentatore-optimiste biggrin.gif

pas mane jau imerktas nzn kiek, o ten, kaip tie snargliai, plaukioja taip plaukioja doh.gif tik vanduo garuoja ir viskas g.gif niekaip to saviskio neprisiruosiu persodinti blush2.gif
Atsakyti
As irgi bandziau is senojo fikuso keleta sakneliu isaknyti, bet praejo men gal net 2 ir nieko. Bandysiu dar karteli ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 05 08, 11:58-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2008 05 08, 11:58)
As irgi bandziau is senojo fikuso keleta sakneliu isaknyti, bet praejo men gal net 2 ir nieko. Bandysiu dar karteli  ax.gif

tai ciuju reik man mesti ta apsisnarglejusi g.gif o idomu jei i zeme isodinus, gal ten pradetu leisti saknis g.gif
Atsakyti
biggrin.gif bandziau ir taip, nieko neisejo doh.gif
Papildyta:
Galbut reiketu pasakyti kad as taip vargstu su smulkialapiu fikusu Benjaminu
Atsakyti