šiaip aš asmeniškai to "superinio efekto" labai nematau. šiemet labai džiaugiuosi, kad dar nei vieno lapelio nepametė nei vienas iš dviejų ficusų o man po alučio laistymo irgi toks tvaikelis lieka
QUOTE(Rasicka* @ 2008 11 21, 12:21)
Aš savo medelį jau pavaišinau alučiu, tik dabar įdomu, po kiek laiko maždaug realiai pasimato tas "superinis efektas" ?
Nežinau ar tai sutapimas ar ne, bet aš saviškiui pirmą kartą gal prieš gerą savaitę brendžio likutį įpyliau, tai po truputį lapelius pradėjo leist, o šios savaitės pradžioje alumi palaisčiau
Sveikutes O kai palaistai alumi nesmirda kambary? Kai saviskiui pasakiau,Tai taip paziurejo ir sako,taigi labai smirdes ir is viso kazkas is pavydo taip patare,kad nudziutu Be reikalo visai issiziojau
QUOTE(vilideka @ 2008 11 21, 17:05)
Sveikutes O kai palaistai alumi nesmirda kambary? Kai saviskiui pasakiau,Tai taip paziurejo ir sako,taigi labai smirdes ir is viso kazkas is pavydo taip patare,kad nudziutu Be reikalo visai issiziojau
kiek as laisciusi tai niekad nesmirdejo
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 11 22, 12:58)
kiek as laisciusi tai niekad nesmirdejo
o man tiesą pasakius, tai smirda kai tik palaistau. tada pravėdinu gerokai ir vėl normaliai
Na, aš palaisčiau ir pas mus tikrai jokio kvapo nesijaučia - nesuprantu kaip ten pas jus kitaip ... Gal kibirais pilat?
va ką tik puse buteliuko ant dviejų padalinau ir tikrai nosį raito gal čia uoslės klausimas
Na,patikėk aš savo uosle tikrai nesiskundžiu
Tyčia nuėjau ir pauostinėjau vazoniką vat ką tik - nu nėr jokio ten nemalonaus kvapooooooo...
Tyčia nuėjau ir pauostinėjau vazoniką vat ką tik - nu nėr jokio ten nemalonaus kvapooooooo...
Sveikos fikusų augintojos
tikiuosi labai neužpyksit ir kas nors padėsit . Mama nusipirko naują gėlę ir išvažiavo, o prižiūrėti paliko man sakė kad tai lyg fikusas gal žinot ar tai tikrai fikusas ir gal galit patarti kaip jį auginti- ar mėgsta drėgmę, šviesą (labai/nelabai), kokios žemės reikia ir pan., gal galima kur rasti daugiau info apie jį? nes aš neturiu nei žalio supratimo, o bijau kad nenuvystų
va koks jis
turim dar ir kitą fikusą (jei neklystu ) tai jis auga tikrai gerai, bet neesu tikra ar juos abu (plačialapį ir smulkialapį) prižiūrėti vienodai
iš anksto dėkui už patarimus
tikiuosi labai neužpyksit ir kas nors padėsit . Mama nusipirko naują gėlę ir išvažiavo, o prižiūrėti paliko man sakė kad tai lyg fikusas gal žinot ar tai tikrai fikusas ir gal galit patarti kaip jį auginti- ar mėgsta drėgmę, šviesą (labai/nelabai), kokios žemės reikia ir pan., gal galima kur rasti daugiau info apie jį? nes aš neturiu nei žalio supratimo, o bijau kad nenuvystų
va koks jis
turim dar ir kitą fikusą (jei neklystu ) tai jis auga tikrai gerai, bet neesu tikra ar juos abu (plačialapį ir smulkialapį) prižiūrėti vienodai
iš anksto dėkui už patarimus
QUOTE(Rasicka* @ 2008 11 23, 00:42)
Tyčia nuėjau ir pauostinėjau vazoniką
nu šaunuolė žinok neturiu nė menkiausio supratimo, kodėl taip skirtingai mums tie kvapai užsiuodžia man tvaikelis eina tik pirmąją dieną kai palaistau, paskui viskas susinormalizuoja
Papildyta:
QUOTE(LauraSim @ 2008 11 23, 01:09)
Sveikos fikusų augintojos
aš savo plačialapį purškiu vandeniu ir labai retai laistau šiemet dar nepametė nė vieno lapo, tai labai džiaugiuosi. ką tik ant gėlės kortelės perskaičiau,kad jiems tinka tiek saulėta, tiek atokesnė vieta
QUOTE(Cactus_ @ 2008 11 23, 00:33)
nu šaunuolė
O MB tai manęs visiškai nesuprato - pamatė ir sako, ką čia darai?
O aš vazoniką atsitūpusi sau uostinėju vidury nakties ...
QUOTE(Rasicka* @ 2008 11 23, 02:00)
sako, ką čia dabar ten darai?
gerai,kad tik paklausė,o neiškvietė profesionalios pagalbos
o aš sėdžiu netoliese ficuso ir visą vakarą riečiu nosį jaučiu einu smilkalą užkursiu