Įkraunama...
Įkraunama...

Fikusas

QUOTE(zippy @ 2008 11 18, 12:16)
Klausykit, o kai įpilate gėlei vandens, paskui nebūna kambary nemalonaus kvapo ?  g.gif

ne, nebuna schmoll.gif
Atsakyti
Keista, is kur tas nemalonus kvapas? Gal saknys puna?
Atsakyti
QUOTE(zippy @ 2008 11 18, 10:16)
Klausykit, o kai įpilate gėlei vandens, paskui nebūna kambary nemalonaus kvapo ?  g.gif

Buna ,kai augaliuku zeme perdziuva. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 11 17, 18:01)
pilu nuo akies alaus, galit mazdaug supilti puse bonkutes alaus, kita diena sekanti supilti bigsmile.gif

Bandysiu ir aš saviškį alumi girdyt, gal atsigaus biggrin.gif
Atsakyti
sekmes visoms mirksiukas.gif parasykit kaip po to augs nugirdyti fikusai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zippy @ 2008 11 18, 11:16)

hm g.gif ne niekada nebuna
Atsakyti
Sveikos,

nusipirkau fikusą Maximoj... Džiaugiausi, kad nebrangiai (20Lt), didelį (maždaug 1,8m) ir gražų, bet parsinešusi pastebėjau, kad šaknys nukapotos ir išlindusios į paviršių.... Gal todėl ir kaina buvo maža, bet pats kainos lapukas nebuvo raudonas, na ta prasme, kai pirkau, net nepagalvojau, kad perku vargšą augaliuką...
Norėjau paklausti, ką man su tom nukapotom šaknim daryti...? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
čia vakarykštis mano grobis... jau seniai vaikščiojau ratais parduotuvėse, o vakar neatsispyriau ir nusipirkau Maximoj... dar nežinau, ar ilgai juo džiaugsiuos ir kas jam yra, nes kainavoi tik 4,99Lt... 4u.gif smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2008 11 21, 11:35)
Sveikos,
čia vakarykštis mano grobis... jau seniai vaikščiojau ratais parduotuvėse, o vakar neatsispyriau ir nusipirkau Maximoj... dar nežinau, ar ilgai juo džiaugsiuos ir kas jam yra, nes kainavoi tik 4,99Lt... 4u.gif  smile.gif

user posted image

atrodo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2008 11 21, 10:35)
Sveikos,
čia vakarykštis mano grobis... jau seniai vaikščiojau ratais parduotuvėse, o vakar neatsispyriau ir nusipirkau Maximoj... dar nežinau, ar ilgai juo džiaugsiuos ir kas jam yra, nes kainavoi tik 4,99Lt... 4u.gif  smile.gif

user posted image

oho už tokią kainą tokį gražuolį nugriebiai thumbup.gif Dabar bandyk alumi laistyt ir viskas bus thumbup.gif biggrin.gif Aš saviškį pabandžiau, tai žiūrau, kad jau lapai nusojo krist ir nauji rodosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalėja @ 2008 11 21, 10:57)
oho už tokią kainą tokį gražuolį nugriebiai  thumbup.gif Dabar bandyk alumi laistyt ir viskas bus  thumbup.gif  biggrin.gif Aš saviškį pabandžiau, tai žiūrau, kad jau lapai nusojo krist ir nauji rodosi  biggrin.gif

Ačiū , bandysiu auginti...smile.gif ir alučiu pavaišinsiu.... aciuks.gif hihihi.gif
Atsakyti
4u.gif Aš savo medelį jau pavaišinau alučiu, tik dabar įdomu, po kiek laiko maždaug realiai pasimato tas "superinis efektas" ? blush2.gif
Atsakyti