Įkraunama...
Įkraunama...

Fikusas

user posted image
va kaip maniskis atrodo wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Šeštadienį gavau dovanų smulkialapį fikusą.Iškilko klausimas ar galima statyt netoli radiatoriaus? g.gif
Atsakyti
Fikusai tikri alchogolikai, pas mane jis irgi mete lapelius, ipyliau truputi brendzio, tai jau nebemeta, ir nauju pradejo leisti thumbup.gif
O gal cia tik sutapimas g.gif Daugiau neduosiu alchogolio, paziuresiu kaip bus, jei vel prades mesti lapelius, tai nekankinsiu, ipylsiu truputi blush2.gif

Papildyta:
Vandeniuke labai grazus tavo fikusas, as irgi zadu prisiauginti atzaleliu ir supinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutuke: 10 lapkričio 2008 - 22:53
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 11 10, 19:19)

tikras grazuoliukas thumbup.gif

na as tai vis aluciu fikusiukus savo pavaisinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuke @ 2008 11 11, 00:55)
Fikusai tikri alchogolikai, pas mane jis irgi mete lapelius,  ipyliau truputi brendzio, tai jau nebemeta, ir nauju pradejo leisti  thumbup.gif
O gal cia tik sutapimas  g.gif  Daugiau neduosiu alchogolio, paziuresiu kaip bus, jei vel prades mesti lapelius, tai nekankinsiu, ipylsiu truputi  blush2.gif

Papildyta:
Vandeniuke labai grazus tavo fikusas, as irgi zadu prisiauginti atzaleliu ir supinti  smile.gif

QUOTE(rena @ 2008 11 11, 01:52)
tikras grazuoliukas thumbup.gif
na as tai vis aluciu fikusiukus savo pavaisinu biggrin.gif

drinks_cheers.gif mano ir retkarciais gauna alaus biggrin.gif buvo sone isleides atzala, tokia nemaza isaugo tai as ja nuskyniau ir isodinau, o jau kiek atzalu prisiskine drauges, pazystami augina sau sekmingai, labai jis jau visiem patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano fikusas didzialapis, tai sustojo augt, visa vasara leido lapelius, dabar ilsisi. Bet kazko pasviro, reiks paremt kazkaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 11 11, 09:36)
drinks_cheers.gif mano ir retkarciais gauna alaus biggrin.gif  buvo sone isleides atzala, tokia nemaza isaugo tai as ja nuskyniau ir isodinau, o jau kiek atzalu prisiskine drauges, pazystami augina sau sekmingai, labai jis jau visiem patinka mirksiukas.gif

jooooo.... tai mano fikai abstinentai thumbup.gif Nera ragale jokio alk. Tai gal as labai ziauri seimininke, kad neduodu isgert? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 11 10, 19:19)
user posted image

vau bigsmile.gif koks grazuoliukas thumbup.gif
Atsakyti
aciu aciu uz grazius zodelius wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 11 10, 20:19)
user posted image

koks grazuolis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
bet savo grazuoliui nepagailiu alaus ir kitu svaigiuju gerimu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 11 11, 21:07)
bet savo grazuoliui nepagailiu alaus ir kitu svaigiuju gerimu biggrin.gif  wub.gif

mano mazylis jdabar sustojo augti, reiketu jam alaus nupirkti drinks_cheers.gif
Atsakyti