va kaip maniskis atrodo
Fikusai tikri alchogolikai, pas mane jis irgi mete lapelius, ipyliau truputi brendzio, tai jau nebemeta, ir nauju pradejo leisti
O gal cia tik sutapimas Daugiau neduosiu alchogolio, paziuresiu kaip bus, jei vel prades mesti lapelius, tai nekankinsiu, ipylsiu truputi
Papildyta:
Vandeniuke labai grazus tavo fikusas, as irgi zadu prisiauginti atzaleliu ir supinti
O gal cia tik sutapimas Daugiau neduosiu alchogolio, paziuresiu kaip bus, jei vel prades mesti lapelius, tai nekankinsiu, ipylsiu truputi
Papildyta:
Vandeniuke labai grazus tavo fikusas, as irgi zadu prisiauginti atzaleliu ir supinti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 11 10, 19:19)
va kaip maniskis atrodo
tikras grazuoliukas
na as tai vis aluciu fikusiukus savo pavaisinu
QUOTE(kutuke @ 2008 11 11, 00:55)
Fikusai tikri alchogolikai, pas mane jis irgi mete lapelius, ipyliau truputi brendzio, tai jau nebemeta, ir nauju pradejo leisti
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 11 11, 01:52)
mano ir retkarciais gauna alaus buvo sone isleides atzala, tokia nemaza isaugo tai as ja nuskyniau ir isodinau, o jau kiek atzalu prisiskine drauges, pazystami augina sau sekmingai, labai jis jau visiem patinka
Mano fikusas didzialapis, tai sustojo augt, visa vasara leido lapelius, dabar ilsisi. Bet kazko pasviro, reiks paremt kazkaip
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 11 11, 09:36)
mano ir retkarciais gauna alaus buvo sone isleides atzala, tokia nemaza isaugo tai as ja nuskyniau ir isodinau, o jau kiek atzalu prisiskine drauges, pazystami augina sau sekmingai, labai jis jau visiem patinka
jooooo.... tai mano fikai abstinentai Nera ragale jokio alk. Tai gal as labai ziauri seimininke, kad neduodu isgert?
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 11 10, 19:19)
vau koks grazuoliukas
aciu aciu uz grazius zodelius
bet savo grazuoliui nepagailiu alaus ir kitu svaigiuju gerimu
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 11 11, 21:07)
bet savo grazuoliui nepagailiu alaus ir kitu svaigiuju gerimu
mano mazylis jdabar sustojo augti, reiketu jam alaus nupirkti