Įkraunama...
Įkraunama...

Fikusas

Sveikos
Gavau dideli fikusa ikurtuviu proga.Nors namas tikrai nemazas,niekaip nerandu jam vietos,tai tampau po visus kampus.Kazin ar nepakenks toka daznas vietos keitimas?
Atsakyti
sveikos merginos
gavau dovanu va koki fikusa wub.gif wub.gif tik jame zemiu truksta tai net nezinau persodinti ar laukti pavasario g.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

pasiskolinu nuotraukytę,.... blush2.gif smile.gif o čia irgi fikusas....

user posted image

kaip auga šitos rūšies, ar nemeta lapų? ir kodėl patduotuvėje šalia stiebo toks pagaliukas įsmeigtas su plasmasiniu antgaliu... g.gif 4u.gif
Papildyta:
Va radau straipsnelį apie fikusus:

http://www.rojaussod.../tema.php?s=138

Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2008 11 09, 00:12)
Sveikos,

pasiskolinu nuotraukytę,.... blush2.gif  smile.gif  o čia irgi fikusas....

user posted image

kaip auga šitos  rūšies, ar nemeta lapų? ir kodėl patduotuvėje šalia stiebo toks pagaliukas įsmeigtas su plasmasiniu antgaliu...  g.gif  4u.gif
Papildyta:
Va radau straipsnelį apie fikusus:

http://www.rojaussod.../tema.php?s=138

Cia Ficus Lyrata, nzn bet kai turejau benjamina tai jis nudziuvo, o va sitas tai du naujus lapukus isleido ir nei vieno dar nenumete, o pagaliukas tai manau tam kad tiesiai augtu;]
Atsakyti
Labutis, pas mane namuose gyvena 2 fikai: placialapiui 4metukai (gavom vestuviu proga wub.gif ), o smulkialapis Ficus benjamina zaliuoja jau 6 metus...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fantazija02: 10 lapkričio 2008 - 11:26
QUOTE(Fantazija02 @ 2008 11 10, 11:20)
Labutis, pas mane namuose gyvena 2 fikai: placialapiui 4metukai (gavom vestuviu proga wub.gif ), o smulkialapis Ficus benjamina zaliuoja jau 6 metus...
user posted image
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif fikusai
Atsakyti
QUOTE(Fantazija02 @ 2008 11 10, 12:20)
user posted image

O mano šitoks, baigia visus lapus numest, nebežinau ką daryt verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantazija02 @ 2008 11 10, 11:20)
user posted image
user posted image

thumbup.gif Grazuoliai wub.gif
Atsakyti
Galvoju, kad jau laikas is mano to krumo medeli paformuot g.gif Zinoma, pavasariui tas reikalas atidedamas, bet va ranka nekyla apkarpyt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantazija02 @ 2008 11 10, 16:44)
Galvoju, kad jau laikas is mano to krumo medeli paformuot g.gif  Zinoma, pavasariui tas reikalas atidedamas, bet va ranka nekyla apkarpyt... doh.gif

oi puikiai zinau ta jausma, kai nori bet ranka nekyla lotuliukas.gif reikia tiesiog ryztis tam. bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 11 10, 18:11-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2008 11 10, 18:11)
oi puikiai zinau ta jausma, kai nori bet ranka nekyla  lotuliukas.gif  reikia tiesiog ryztis tam.  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Pas mane 4 sakos supintos ir atrodo thumbup.gif Is apaciu lapai nupjaustyti, kaip reikalas apskabytas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 11 10, 18:44)
drinks_cheers.gif Pas mane 4 sakos supintos ir atrodo thumbup.gif Is apaciu lapai nupjaustyti, kaip reikalas apskabytas mirksiukas.gif

Zinau, kad gerai atrodo, tik reikia moraliskai tam pasiruost doh.gif
Atsakyti