Įkraunama...
Įkraunama...

Fikusas

Pasiskaitinejau mergaites pas Jus, tai teks man uosvienei nezinant jos fikusa trupuciuka paskabyti ax.gif , matysiu kaip cia man seksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 04 29, 11:51)
Pas mane tokia pati situacija kaip ir pas rena, gavau dovanų plačialapį fikusą, taip džiaugiausi, gavusi jį, bet po kelių savaitėlių jis man pradėjo mesti lapus nuo apačios kylant į viršų. Paskutinio nelaukiau kol numes, nuskyniau ir patalpinau į stiklainį su vandeniu. Tai va, mano lapas tame stiklainyje jau du mėnesius gyvena, bet jokios šaknukės neleidžia. Nors pats lapas gražus, kietas, nevysta. Jau kantrybė baigia išsekti  doh.gif

o as nukirpau virsune ir imerkiau g.gif jau irgi gal koki men stovi mirksta g.gif kazkokiais snrgliais apsidejes ir jokiu saknu g.gif doh.gif
nu vakare gal bus fotikas, tai as savo nabaga pafotkinsiu, nu siaip norisi man to fikuso, nes jis sakojasi, o ne kaip kiti tiesiai auga g.gif
Atsakyti
kaip suprantu,kalba apie placialapi. keista, kad virsune imerkus i vandenuka jam dregmes ne per daug g.gif zinot, berasant pagalvojau, kad nei vienai nepasidaugina tie placialapiai, tai gal jie visai nesidaugina megalol.gif
Atsakyti
Kas keisčiausia, kad jų perlaistyti negalima, o vandenyje stovi be problemų, nei auga, nei vysta.

Bet kažkokiu būdu turi jie daugintis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 04 29, 15:46)
1. Kas keisčiausia, kad jų perlaistyti negalima, o vandenyje stovi be problemų, nei auga, nei vysta.

2. Bet kažkokiu būdu turi jie daugintis  g.gif

1. kaip tai negalima? g.gif as buvau to gerio padauginusi ax.gif is tos dideles meiles lotuliukas.gif
2. ne tau martynai melynas dangus lotuliukas.gif kazkaip dauginasi. lyg ir zinom kaip, bet padaugint nei vienai nesigauna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 04 29, 15:38)
kaip suprantu,kalba apie placialapi. keista, kad virsune imerkus i vandenuka jam dregmes ne per daug  g.gif zinot, berasant pagalvojau, kad nei vienai nepasidaugina tie placialapiai, tai gal jie visai nesidaugina  megalol.gif

kazkos konkretus grybas doh.gif eisiu as jauciu dar tokias pusiau liekanas isodinsiu i mazesni vazona, palaistysiu alum, gal ji man atsigaus g.gif tongue.gif

QUOTE(Cactus_ @ 2008 04 29, 16:53)
ne tau martynai melynas dangus  lotuliukas.gif kazkaip dauginasi. lyg ir zinom kaip, bet padaugint nei vienai nesigauna  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif vat butent lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 30, 11:02)
kazkos konkretus grybas doh.gif eisiu as jauciu dar tokias pusiau liekanas isodinsiu i mazesni vazona, palaistysiu alum, gal ji man atsigaus g.gif  tongue.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vat butent lotuliukas.gif

o mano parazitui ir degtine nepadejo schmoll.gif stovi dabar stagaras, ne vieno lapo doh.gif bet as gal po svenciu parsitempiu nauja fikusa bigsmile.gif ziuresim, jei pavyks, tai pasidalinsiu naujienomis mirksiukas.gif
geru atostogu drinks_cheers.gif
Atsakyti
na va mano fikusai biggrin.gif
user posted image

user posted image

o cia tas kuri noriu isgelbet, ta toks nusvires doh.gif man jo gaila, nes jis lb sakojosi ir tikrai grazus buvo, o dabar doh.gif
user posted image

alaus jam biski papyliau g.gif gal man ji persodint g.gif
Atsakyti
na bandyk persodinti, gal atsigaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 05 06, 09:15)
na bandyk persodinti, gal atsigaus mirksiukas.gif

pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 06, 10:43)

nu gal koks kirminas zemeje gyvena, ar taip koks gyvis, mazu saknys puva, tai kai issitrauksi tada matysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 05 06, 13:30)
nu gal koks kirminas zemeje gyvena, ar taip koks gyvis, mazu saknys puva, tai kai issitrauksi tada matysi mirksiukas.gif

siaip as ji rudeni persodinejau g.gif ir jis man tada pradejo lapus mesti, o poto dar amaras buvo isisukes isnaikinau ir kazkaip toks nenkoks ir liko g.gif dar manau ir vazonikas perdidelis g.gif na reiks persodinimu uzsiimt g.gif
Atsakyti