QUOTE(Jurate0111 @ 2008 04 29, 11:51)
Pas mane tokia pati situacija kaip ir pas rena, gavau dovanų plačialapį fikusą, taip džiaugiausi, gavusi jį, bet po kelių savaitėlių jis man pradėjo mesti lapus nuo apačios kylant į viršų. Paskutinio nelaukiau kol numes, nuskyniau ir patalpinau į stiklainį su vandeniu. Tai va, mano lapas tame stiklainyje jau du mėnesius gyvena, bet jokios šaknukės neleidžia. Nors pats lapas gražus, kietas, nevysta. Jau kantrybė baigia išsekti
o as nukirpau virsune ir imerkiau jau irgi gal koki men stovi mirksta kazkokiais snrgliais apsidejes ir jokiu saknu
nu vakare gal bus fotikas, tai as savo nabaga pafotkinsiu, nu siaip norisi man to fikuso, nes jis sakojasi, o ne kaip kiti tiesiai auga
kaip suprantu,kalba apie placialapi. keista, kad virsune imerkus i vandenuka jam dregmes ne per daug zinot, berasant pagalvojau, kad nei vienai nepasidaugina tie placialapiai, tai gal jie visai nesidaugina
Kas keisčiausia, kad jų perlaistyti negalima, o vandenyje stovi be problemų, nei auga, nei vysta.
Bet kažkokiu būdu turi jie daugintis
Bet kažkokiu būdu turi jie daugintis
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 04 29, 15:46)
1. Kas keisčiausia, kad jų perlaistyti negalima, o vandenyje stovi be problemų, nei auga, nei vysta.
2. Bet kažkokiu būdu turi jie daugintis
2. Bet kažkokiu būdu turi jie daugintis
1. kaip tai negalima? as buvau to gerio padauginusi is tos dideles meiles
2. ne tau martynai melynas dangus kazkaip dauginasi. lyg ir zinom kaip, bet padaugint nei vienai nesigauna
QUOTE(Cactus_ @ 2008 04 29, 15:38)
kaip suprantu,kalba apie placialapi. keista, kad virsune imerkus i vandenuka jam dregmes ne per daug zinot, berasant pagalvojau, kad nei vienai nepasidaugina tie placialapiai, tai gal jie visai nesidaugina
kazkos konkretus grybas eisiu as jauciu dar tokias pusiau liekanas isodinsiu i mazesni vazona, palaistysiu alum, gal ji man atsigaus
QUOTE(Cactus_ @ 2008 04 29, 16:53)
ne tau martynai melynas dangus kazkaip dauginasi. lyg ir zinom kaip, bet padaugint nei vienai nesigauna
vat butent
QUOTE(rena @ 2008 04 30, 11:02)
kazkos konkretus grybas eisiu as jauciu dar tokias pusiau liekanas isodinsiu i mazesni vazona, palaistysiu alum, gal ji man atsigaus
vat butent
vat butent
o mano parazitui ir degtine nepadejo stovi dabar stagaras, ne vieno lapo bet as gal po svenciu parsitempiu nauja fikusa ziuresim, jei pavyks, tai pasidalinsiu naujienomis
geru atostogu
na va mano fikusai
o cia tas kuri noriu isgelbet, ta toks nusvires man jo gaila, nes jis lb sakojosi ir tikrai grazus buvo, o dabar
alaus jam biski papyliau gal man ji persodint
o cia tas kuri noriu isgelbet, ta toks nusvires man jo gaila, nes jis lb sakojosi ir tikrai grazus buvo, o dabar
alaus jam biski papyliau gal man ji persodint
na bandyk persodinti, gal atsigaus
QUOTE(rena @ 2008 05 06, 10:43)
nu gal koks kirminas zemeje gyvena, ar taip koks gyvis, mazu saknys puva, tai kai issitrauksi tada matysi
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 05 06, 13:30)
nu gal koks kirminas zemeje gyvena, ar taip koks gyvis, mazu saknys puva, tai kai issitrauksi tada matysi
siaip as ji rudeni persodinejau ir jis man tada pradejo lapus mesti, o poto dar amaras buvo isisukes isnaikinau ir kazkaip toks nenkoks ir liko dar manau ir vazonikas perdidelis na reiks persodinimu uzsiimt