Įkraunama...
Įkraunama...

Fikusas

QUOTE(rena @ 2008 07 21, 08:59)
o kaip tu ji formuot nori g.gif

Dėkui blush2.gif
Čia jau jis toks "paformuotas" biggrin.gif Buvo šakelės labai baisiai nukarę į visas puses, toks kažkoks krūmas pasidaręs, tai aš susegiau blush2.gif Visai nieko gavos. O šiaip tai, galvojau, mažu juos galima pjaut, kad į šonus storesnių šakelių paleistų, tada kažkaip formuot medelį, atai pas mane labiau į vijoklį jis panašėja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwlaima @ 2008 07 21, 12:36)
gal saltu virintu vandeniu  geriau butu purkst? smile.gif

as irgi taip galvoju...tik sakau gal jus ir kazka kitka purskiate rolleyes.gif
na o jei ir virintas nepades- distiliuota papurksiu, gal geriau bus g.gif
Atsakyti
Sveikos, fikusu myletojos wink.gif

Parsiveziau uzvakar vargsa fikusa (smulkialapi) is tevu... jis vargsas jau nezinia kiek laiko nepersodintas, toks skurdus, ir augantis tik i sonus, o ne i auksti... Nors ir nepatartina vasara ju persodineti, vakar ji persodinau blush-anim-cl.gif Dabar galvoju, ka su tom sakelem daryti... ka patartumet? reiktu palaukt, kol jis apsipras naujoj vietoj, naujoj zemej, ir tada pakarpyti? ar nieko tokio jai is karto pakirpsiu? ka Jus patartumet? Kokie dar butu budai skatinti fikuso augima i virsu? g.gif
Atsakyti
labuka friends.gif įsigijau ir aš fokusiuką, jei išeis ryt įkesliu pasirodyt wub.gif
Atsakyti
siaip nesu as dar karpiusi fikuso, bet manau reik pamegint gal kokia sakele pakirpt ir paziuret kas bus g.gif
Atsakyti
na merginos auuuuuu, kaip kam sekas daugint fikusus g.gif biggrin.gif

as tai jau galiu pasigirti, viena sakele isleido saknis ir jau lapukai nauji pasirode thumbup.gif gal neprarasiu fikusiuko, kuris lb patko ax.gif
Atsakyti
O aš net negalvojau, kad jie taip lengvai dauginasi. Parnešė mama iš darbo margalapio fikusėlio šakelių, sumerkiau visas į vandenį. O dabar gal jau po kokių trijų savaičių žiūriu visi su šaknelėmis. Keturis jau pasodinau į žemę, ir dar keli liko. Tai turėsiu fikusėlių mišką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2008 08 01, 09:50)
O aš net negalvojau, kad jie taip lengvai dauginasi. Parnešė mama iš darbo margalapio fikusėlio šakelių, sumerkiau visas į vandenį. O dabar gal jau po kokių trijų savaičių žiūriu visi su šaknelėmis. Keturis jau pasodinau į žemę, ir dar keli liko. Tai turėsiu fikusėlių mišką biggrin.gif

cia tai geras, nes kiek as i vandeni kisau, niekas nesisaknyjo schmoll.gif ikisau kelis i zeme, tai tik venas siaip ne taip isleido saknis doh.gif
Atsakyti
Aš ir pati nustebau. Parnešė, tai pamerkiau, o dabar kai norėjau susitvarkyti palangę, galvoju mesiu lauk (mama vistiek jau bus pamiršus), bet žiūriu pilna stiklinė šakneliu. Gal jiems patiko, kad vienoj mažoj taurelėj daug šakelių buvo, ir visą dieną šiltai saulėje stovėjo. Tik tie senieji lapeliai šiek tiek apsvilę, bet kadangi nauji auga, tai nieko tokio, tuoj nukirpsiu.

va toks mažutis dar, viršutinį lapuką jau pats užaugino
user posted image

Dar turiu pasodinus storalapio ar didžialapio šakelę, bet tikriausiai nieko gero neišeis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2008 08 01, 10:31)
va toks mažutis dar, viršutinį lapuką jau pats užaugino

Dar turiu pasodinus storalapio ar didžialapio šakelę, bet tikriausiai nieko gero neišeis verysad.gif

koks grozis wub.gif
o as sodinau ta su didesniais lapais, bet jis sakojosi pas mane, lb graziai augo ir lapai blizgejo thumbup.gif o kai persikraustem i nama, kazkas jam nepatko, nykt pradejo, poto dar vabalai apipuole, tai beveik visus lapus numete, na zo nieko gero is jo nebuvo, kazkur fotkes cia buvau imetus, tai norejau atnaujint krumuka, tai va kiek mirkiau, kiek ikisus zeme buvau, nu nieko gero schmoll.gif visi nupudavo, o va vienas pagaliau prigijo bigsmile.gif man jau svente tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 08 01, 09:33)
na merginos auuuuuu, kaip kam sekas daugint fikusus g.gif  biggrin.gif
as tai jau galiu pasigirti, viena sakele isleido saknis ir jau lapukai nauji pasirode thumbup.gif gal neprarasiu fikusiuko, kuris lb patko ax.gif

ar as tau sese nesakiau... biggrin.gif mano lauke labai geraoi jauciasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 08 01, 13:45)
ar as tau sese nesakiau... biggrin.gif  mano lauke labai geraoi jauciasi thumbup.gif

sakei, sakei, ali tik viena isdaugelio doh.gif
Atsakyti