Įkraunama...
Įkraunama...

Fikusas

verysad.gif O mano plačialapis fikusiukas miršta... priešk kokį mėnesį persodinau..ir nekoks db jis.. lapai labai nulinkę, tokie minkšti, ant apatinių tsiranda šviesiai žalsvos spalvos, po to jie pagelsta ir nukrinta...Neįsivaizduoju ką daryti.. verysad.gif
Atsakyti
jei lapai pradeda ruduoti - tai perlaistymas (vienas iš variantų, kuris greičiausiai man tinkamas)? g.gif
Atsakyti
hm.. nu stengiuosi lyg ir neperlaistyti... g.gif net nžn...
Atsakyti
QUOTE(fanulka @ 2008 06 19, 20:45)
sveikos, as turiu paprasta stambialapi smile.gif kai pirkau beveik negyvas buvo, o dabar jau matau sveika pirmaji lapa leidzia 4u.gif gal zinot ar jis noriai sakosis ar teks priverst? g.gif
http://public.fotki....i/imgp6513.html
stagarelis uz kaktusu 4u.gif

lotuliukas.gif stagaras, kaip ir pas mane, nesisakos schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės fikusininkės 4u.gif Prieš kokius du mėnesius nusipirkau fikusiuką tokį jau nemažą, dabar bandau augint, bet vat kas mane neramina, tai, jog jis pas mane tik į ūgį augą, ir jau nebelabai gražiai atrodo.. Ar fikusus galima formuoti nukerpant viršūnę, ar nieko iš to nesigaus unsure.gif? Medelis apie trijų metų amžiaus.

QUOTE(VilkoSesuo @ 2008 06 19, 07:25)
štai mano naujas fikusiukas, gavau dovanų:
user posted image

Gal gali pasakyk, kaip vadinasi augalėlis oranžiniame vazone ax.gif? Man anyta paliko savo tokį jau labai nemažą, bet nepasakė kas čia toks, tai nežinau nei kaip prižiūrėt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2008 07 09, 13:53)
Sveikutės fikusininkės 4u.gif Prieš kokius du mėnesius nusipirkau fikusiuką tokį jau nemažą, dabar bandau augint, bet vat kas mane neramina, tai, jog jis pas mane tik į ūgį augą, ir jau nebelabai gražiai atrodo.. Ar fikusus galima formuoti nukerpant viršūnę, ar nieko iš to nesigaus unsure.gif? Medelis apie trijų metų amžiaus.
Gal gali pasakyk, kaip vadinasi augalėlis oranžiniame vazone ax.gif? Man anyta paliko savo tokį jau labai nemažą, bet nepasakė kas čia toks, tai nežinau nei kaip prižiūrėt unsure.gif

cia tne tame tema, kad speliot kokia tai gele. Cia dracena..
Atsakyti
o as siandien tokia nusipirkau.. ar labai jos lepios?
Atsakyti
QUOTE(lempute- @ 2008 07 09, 17:50)
cia tne tame tema, kad speliot kokia tai gele. Cia dracena..

Dėkui. Atsiprašau, kad sutrugdžiau. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 09 liepos 2008 - 21:39
QUOTE(Brooke @ 2008 07 09, 23:36)
Dėkui. Atsiprašau, kad sutrugdžiau. doh.gif

zinojo tai pasake kokia gelyte, ir nesutrukdei visai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lempute- @ 2008 07 09, 21:10)
o as siandien tokia nusipirkau.. ar labai jos lepios?

na manau kad ne.. pas broliene toks didelis yra.. tai buna kad ir nepalieja ir apsala jei ziema nepakuria namu, lapus varksas visus numeta, be gyvybes zenklu atrodo doh.gif bet pavasariui atejus jis vel naujus lapukus isleidzia thumbup.gif tad manau su juo nieko sudetinga
Atsakyti
Maniškis fikusiukas garbanotasis per žiemą buvo visai nusibaigęs, o dabar balkone pradėjo leisti lapukus šviesius, bet kai kurios šakos (iš apačios) taip ir liko apytuštės (lapukai išbyrėjo)... Patarkit, prašau, kaip formuoti tokį medelį... ar palikti "laisvai eigai"? nes kai pirkau, tai buvo toks kaip kupoliukas iš šakelių...
smile.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 07 10, 05:37)
zinojo tai pasake kokia gelyte, ir nesutrukdei visai mirksiukas.gif

Taip piktai atsakė, tai pagalvojau, kad gal sutrugdžiau.. ax.gif Na bet jei ne, tai gerai smile.gif

QUOTE(Debesiene @ 2008 07 10, 05:41)
na manau kad ne.. pas broliene toks didelis yra.. tai buna kad ir nepalieja ir apsala jei ziema nepakuria namu, lapus varksas visus numeta, be gyvybes zenklu atrodo doh.gif  bet pavasariui atejus jis vel naujus lapukus isleidzia thumbup.gif  tad manau su juo nieko sudetinga

Pas mane irgi toks yra (tiesa, iki kol lemputė neparodė savojo, tol nežinojau, kad ten irgi fikusas (visai žalia esu doh.gif) blush2.gif). Pagal mane, visai nelepus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 10 liepos 2008 - 09:49