Įkraunama...
Įkraunama...

Fikusas

QUOTE(Debesiene @ 2008 06 12, 12:44)
a ka as jum visad ir pasakojau... doh.gif

pasakas tu mums cia sekei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 12, 13:00)
pasakas tu mums cia sekei lotuliukas.gif

a tai mano jau pasakos...a kad ten tas pats parasyta tai jau ne pasakos... mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 06 12, 14:28)
a tai mano jau pasakos...a kad ten tas pats parasyta tai jau ne pasakos... mad.gif

tease.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 12, 14:32)

maziau vaipykis... bicycle.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 06 12, 14:34)
maziau vaipykis... bicycle.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

user posted image

na viena ikisau i zeme, ziuresim, kas gero is jo gausis, kiti mirksta, tik manau gal ir juos reiktu sukisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 12, 15:03)
user posted image
na viena ikisau i zeme, ziuresim, kas gero is jo gausis, kiti mirksta, tik manau gal ir juos reiktu sukisti g.gif

na as tai kisciau... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 06 12, 12:44)
a ka as jum visad ir pasakojau... doh.gif

aš kišdavau į perlitą, tai š... gaunasi su tais stambialapiais ax.gif dabar dar bandau ištraukus iš perlito išgelbėti žemėse. kol kas vaizdelis nedžiuginantis (turbūt per vėlai persodinau) schmoll.gif viską pagal tas nuorodas ir darau, bet kad nelabai gelbėja doh.gif ir daugelis mes čia praktikavom lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 11, 23:22)
sito tai as nzn schmoll.gif
aha, tikrai, pagenek ta sambialapi margalapi, paziuresim, kiek ten saku priaugs g.gif  tongue.gif

Tai sakot apgeneti.. g.gif Savo fikusui padariau stai ka. user posted image
Lapai taip apdziuvo, kad ziuret nebebuvo galima. Nugnybus virsune vieno metro ilgio ragatkes (kai numes visus lapus) tureti nenorejau, taigi truputi patrumpinau lotuliukas.gif Ziuresim kas bus...Pastaciau ant vakarines palanges, saule nusvilinti neturetu. Salia pasodinau virsunele, nors ji gerai pamirkus buvo, idomu ar prigys. Oj, kosmaras as, ne sodininke biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laksmi: 13 birželio 2008 - 14:26
QUOTE(Cactus_ @ 2008 06 13, 15:01)
aš kišdavau į perlitą, tai š... gaunasi su tais stambialapiais  ax.gif dabar dar bandau ištraukus iš perlito išgelbėti žemėse. kol kas vaizdelis nedžiuginantis  (turbūt per vėlai persodinau) schmoll.gif viską pagal tas nuorodas ir darau, bet kad nelabai gelbėja  doh.gif ir daugelis mes čia praktikavom  lotuliukas.gif

vadinasi nelemta taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 06 13, 15:26)
vadinasi nelemta taip 4u.gif

kada ta lemtis maloninga pataps g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2008 06 13, 15:42)
kada ta lemtis maloninga pataps  g.gif  lotuliukas.gif

gal y lauka reik istremt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 06 13, 16:10)
gal y lauka reik istremt? biggrin.gif

mažuliuką išnešiau į balkoną, bet didžiojo tai ni ni ni user posted image . jisai pas mani apie user posted image... tuoj išmatuosiu... taigis - su vazonu virš 2 metriukų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cactus_: 13 birželio 2008 - 18:50