Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu? 2 dalis

Kol tetė mūsų išvykęs (pusmečiui), miegam abi su dukryte... blush2.gif Man pačiai smagiau, o ką jau bekalbėt apie mažąją. Taip priprato, lovytės visai nebepripažįsta...
Naiviai tikiuos, kad grįžus vyrui viskas kažkaip savaime atsistos į savas vietas...
Atsakyti
QUOTE(Summer @ 2005 02 11, 15:20)
Gal kai bus 18-os? g.gif blink.gif Tik, jau įtariu, ta lova bus ne jūsų trijų kambarių bute tongue.gif
Panašia tema diskutuojama skyrelyje "Auklėjimas". Aš tai tokių "miegojimų" kartu su vaikais nesuprantu schmoll.gif (Išimtys - vaikas laaaabai sunkiai serga, karščiuoja).
Galit ant manęs nors pamazgų kibirą išpilti, bet savo nuomonės neatsiimsiu - man tai panašu į patį tikriausią vaikų tvirkinimą. Ypač, jei vaikas jau artėja ar yra perkopęs trejus metus. Šilumą beigi meilę galima demonstruoti ir dieną. Ir tik jau cit - nesakykit, kad miegate dar ir protėvių kostiumais ar sexy naktiniais, o vaikui užmigus, su vyru pasikirkint nusprendžiate. Vaikas bus laimingas, jei po tokių naktų suaugęs neturės psichologinių problemų.
Ot, išsiliejau. Net ant dūšios ramiau. Nors jums tikriausiai ne g.gif

Uuups... unsure.gif
Na, pamazgomis čia pilstytis nesiruošiam biggrin.gif ... Gerbiam Tavo griežtą nuomonę smile.gif Aš ir pati žinau, kad toks miegojimas kartu (be visų kitų Tavo išvardintų baisių pasėkmių smile.gif ) tiesiog neleižia normaliai pailsėti nei vaikui, nei tėvams. Bet taip ir nepatarei, ko imtis, kad sugrąžinti vaiką lovelėn.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer @ 2005 02 11, 15:26)
Tegu tada į lovą grąžina vyras, o ne tu. Jei spręsite problemą - tik kelias dienas (ir tai nebūtinai), klausysitės vaiko kaprizų. Jei problemos nespręsite - tai miegosite kartu dar labai ir labai ilgai. Ten mamos sakė ir iki devynių metų blink.gif Su dviem vaikais lovoje. Juk tas, kuris gims, taip pat norės miegoti kartu? Ir jo skriausti nelabai išeis mirksiukas.gif

Ai, sorry, ačiū už patarimą smile.gif
Na, šiaip lovytė yra šalia mūsų lovos... Tai jokio skirtumo, kas jį sugražina į lovą... O problemą mes tikrai LABAI NORIME SPRĘSTI smile.gif Kitaip ir šios temos nebūčiau užvedusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Odetux @ 2005 02 11, 15:34)
Bet taip ir nepatarei, ko imtis, kad sugrąžinti vaiką lovelėn....  verysad.gif

Natūraliuoju būdu - arba už rankytės nuvesti, arba nunešti tongue.gif Jau rašiau - jei tau jau per sunku, tegu tai daro vyras. Pasėdėkit, apklostykit, paglostykit, nuraminkit. Aišku, kad paryčiai nėra pats tinkamiausias laikas tokioms meilėms, bet vardan metų poilsio verta paaukoti kelias dienas. Gal jis tik to ir ateina, kad pažiūrėtų, ar mama niekur nedingo. Maniškis, pavyzdžiui, kartais taip tikrina. Tik jis pats baisiai tingi eiti, tai pradeda šūkauti - mamaaaaaa. Ateinu, leidžiu pačiupinėti ranką, kad tikrai esu ir ramu.

O jei lovytė šalia, turėtų būti dar paprasčiau g.gif O galimybės jį iškraustyti į kitą kambarį nėra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer: 11 vasario 2005 - 15:46
QUOTE(Summer @ 2005 02 11, 15:44)
Natūraliuoju būdu - arba už rankytės nuvesti, arba nunešti tongue.gif Jau rašiau - jei tau jau per sunku, tegu tai daro vyras. Pasėdėkit, apklostykit, paglostykit, nuraminkit. Aišku, kad paryčiai nėra pats tinkamiausias laikas tokioms meilėms, bet vardan metų poilsio verta paaukoti kelias dienas. Gal jis tik to ir ateina, kad pažiūrėtų, ar mama niekur nedingo. Maniškis, pavyzdžiui, kartais taip tikrina. Tik jis pats baisiai tingi eiti, tai pradeda šūkauti - mamaaaaaa. Ateinu, leidžiu pačiupinėti ranką, kad tikrai esu ir ramu.

O jei lovytė šalia, turėtų būti dar paprasčiau g.gif O galimybės jį iškraustyti į kitą kambarį nėra?

Yra galimybė. Bet jei tas mūsų užsispyrėlis vienas nemiega net tuomet, kai jo lovytė yra šalia mūsų, tai atskiram kambary išvis laukia stresas g.gif Bandėm naktį n- kartų jį užmigusį vėl ridenti atgal į jo lovytę, bet, kad velniukas tuoj pabunda! doh.gif Strykt ir bliauna visa gerkle! cry.gif Neva, kaip drysote, nedorėliai, mane nuo hebros atskirt! schmoll.gif Tai va.... g.gif
Atsakyti
Mano Smiltė miegodavo savo lovytėj, o tik visai paryčiais "įsibraudavi" tarp tėčio ir mamos. Bet buvo laikotarpis, kai mažiukė kažko labai sudirgo... Gal triukšmaujančių kaimynų gun_bandana.gif įsibaugino ir dabar beveik visą naktį mūsų lovoj išmiega. Jau tikrai būna įmigusi, kai naktį ją perkeliu į lovytę. O ji po kokių 3 mintėlių jau verkia ir prašosi pas mane sad.gif Tai jei nuskyla naktelė, kai išmiega savo lovytėj - šventė. Dabar bandau su ja daug kalbėti lovytės tema smile.gif : kad visi vaikučiai miega lovytėse, ant gražių pagalvyčių ir pan. Tipo susitariam, kad ir ji miegos tongue.gif
Atsakyti
oi-oi-oi, o ką man besakyti...didysis viduriuky miegojo iki kol mažius atsirado(t.y, 11 metų), o dabar mažasis savo lovytės nepripažįsta nė už ką.O kalta aš pati: ilgai maitinau, tai tingėdavau kilnoti iš lovos į lovą, va dabar galiu "džiaugtis".
Nu bet nesimylim mes su vyru prie vaikų!!! tongue.gif
Visgi kaip malonu, kad gali glausti tą mažą padarėlį prie savęs, paglostyti, pamasažuoti kojytes, apklostyti kai nusispardo.Man tai labai malonu...
O su vyru susibėgam kai noras yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Odetux @ 2005 02 11, 05:34)
Taigi mūsų brangenybė taip greit pamėgo miegot su mumis vienoj lovoj, kad net patys nepastebėjom, kaip čia taip atsitiko  doh.gif ... Na, gal prasidėjo viskas nuo to, kai mažasis rimčiau sirguliavo, turėjo temperatūros, labai jautriai miegojo ir labai jau reikėjo mamos šalia  rolleyes.gif ... Tai ir pasiguldydavau kartu dėl šventos ramybės ax.gif Nu tai ir gulim doh.gif ... Na, ne visą naktį. Vakare jį užmigdau, įkeliu į lovelę. Apie kokia 4-5val. ryto vaikinas pabunda, apsižiūri, kad kažkas ne taip, atsistoja lovelėj ir reikalauja, kad pasiimčiau jį  cry.gif .. Tai pasiimu, nes tikrai neturiu nei sveikatos, nei noro vaiką rikdyt, ar kaip nors kitaip drastiškai atpratint nuo šito reikalo..  g.gif Tai va. Kaip jūs tvarkotės su tokiom problemėlėm? mirksiukas.gif

pas mus tas pats, tik prasidejo labai anksti, nuo kokiu 4 men. paryciais isiprasydavo pas mane, po to su amzium laikas persikelimo pas mane vis ankstejo blink.gif karta nusprendziau, kad gana, nes jau apie 2 nakties reikalaudavo pas mus verysad.gif pasiryzau kesti kelias naktis, liuliuoti ja, kad tik nenoretu pas mus i lova. pavyko tik tiek, kad vel prasytis pradejo apie 5-6 ryto. visiskai musu lovos atsisake tik tada, kai ismokiau uzmigti savoje lovyteje ir nutraukiau maitinima krutine smile.gif dabar nuo vakaro iki ryto ismiega pas save. musu lovoje jei yra idomiau ka viekti nei miegoti laugh.gif pvz: spausti suri is tatuko, uzkimsti mamos ausis ir tt.
Atsakyti
biggrin.gif O man rytais akis su pirštuku bado ir blakstienas pešioja, žadina, o vakare kol užmiega, tai košmaras kažkoks, prasideda saltai, altai,kūliai...tai nori nenori, turiu paimti, prisispausti prie savęs ,tik tada užmiega... 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auriux's: 13 vasario 2005 - 13:08
idekit i lovyte koki zaisliuka ir snekėkit kad jam dabar l gera. vaikas pats užsinores taip kelis kartus po truputi o veliau ir nakciai tiks thumbup.gif
Atsakyti
arba lovytes sona nuimti ir prie savo lovos priglausti pripras, tada uždesi sona
Atsakyti
QUOTE(auriux's @ 2005 02 12, 16:14)
oi-oi-oi, o ką man besakyti...didysis viduriuky miegojo iki kol mažius atsirado(t.y, 11 metų), o dabar mažasis savo lovytės nepripažįsta nė už ką.O kalta aš pati: ilgai maitinau, tai tingėdavau kilnoti iš lovos į lovą, va dabar galiu "džiaugtis".
  Nu bet nesimylim mes su vyru prie vaikų!!! tongue.gif
  Visgi kaip malonu, kad gali glausti tą mažą padarėlį prie savęs, paglostyti, pamasažuoti kojytes, apklostyti kai nusispardo.Man tai labai malonu...
  O su vyru susibėgam kai noras yra mirksiukas.gif

mum su vyru irgi prastai wub.gif wub.gif buvo todel musiske jau lovytej miega biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti