Įkraunama...
Įkraunama...

kaip atpratinti vaiką miegoti kartu? 2 dalis

Mes dukrytę (2m.11mėn.) kaip tik prieš savaitę perkraustėm į atskirą kambarį ir didelę lovą. Buvo tikrai neramu, ar pripras, ar nebijos ir pan. Tai pripirkom visokių šviečiančių jungiklių, vaikišką naktinę lempą, naują patalynę ir t.t. wink.gif . Ir jau po pirmos nakties paaiškėjo, kad tokių raminančių priemonių reikėjo mums patiems, o ne jai ohmy.gif . Ji be jokių problemų lieka kambary viena, užmiega, o ryte atsikėlusi dar pažaidžia ir tik tada atlekia pas mus laugh.gif .
Atsakyti
musu dukrele pradejo miegoti atskirame kambaryje dar pries 2 metuku gimtadieni. Paklojau lova jai ten, nes tokios jau aplinkybes - rudens gale vis tiek reiks uzleisti lovyte mazeniam seimos nariui. Tai kad nebutu viskas is karto, pratinom is anksto. AIsku, nieko ten pratint nereikejo, nes jai dar labiau patinka nujoje lovoje. Ka ten lovoje - ten didziulis dvivietis ciuzinys. Kad nukristu - nebaisu, nes labai toli ridentis reiketu, o ir neaukstas jis - gal 20 cm nuo zemes. Dabar beliks tik kaldryte i didele pakeist, bet vis naujos patalynes neprisiruosiu nupirkt.
Kartais nakti saukia mane, tada as arba tetis nueina, ir jei reikia - parsinesam pas save i lova, arba pati atbega. Bet taip buna ne kiekviena nakti.
Atskiram kambary jai miegoti geriau, nes mes galim TV iki velumos ziureti ir sviesos negesinti, patriuksmauti smile.gif
Atsakyti
Maniskiai labai ilgai miegojo mazose lovelese... Mes tik pries pora savaiciu nupirkom didele dvieju aukstu lova thumbup.gif
Atsakyti
Mes savaji i atskira kambari perkelem kai jam buvo 2 menesiai, taigi miegoti atskirame kambaryje jam visiskai naturalu ir iprasta. Pas save i lova imam tik ekstriniais atvejais, kai vaikas serga.
Atsakyti
Taigi mūsų brangenybė taip greit pamėgo miegot su mumis vienoj lovoj, kad net patys nepastebėjom, kaip čia taip atsitiko doh.gif ... Na, gal prasidėjo viskas nuo to, kai mažasis rimčiau sirguliavo, turėjo temperatūros, labai jautriai miegojo ir labai jau reikėjo mamos šalia rolleyes.gif ... Tai ir pasiguldydavau kartu dėl šventos ramybės ax.gif Nu tai ir gulim doh.gif ... Na, ne visą naktį. Vakare jį užmigdau, įkeliu į lovelę. Apie kokia 4-5val. ryto vaikinas pabunda, apsižiūri, kad kažkas ne taip, atsistoja lovelėj ir reikalauja, kad pasiimčiau jį cry.gif .. Tai pasiimu, nes tikrai neturiu nei sveikatos, nei noro vaiką rikdyt, ar kaip nors kitaip drastiškai atpratint nuo šito reikalo.. g.gif Tai va. Kaip jūs tvarkotės su tokiom problemėlėm? mirksiukas.gif
Atsakyti
blush2.gif gal šis klausimas jau buvo išdiskutuotas anksčiau, bet neradau... Jei ką.. ax.gif
Atsakyti
Musu vaikas irgi miega kartu su mumis nuo kokiu vieneriu metu, taciau mes nedarome is to problemos, atvirksciai, man patinka kai salia miega mano maziukas, kazkaip ramiau.
Atsakyti
QUOTE(Mažytė @ 2005 02 11, 14:46)
Musu vaikas irgi miega kartu su mumis nuo kokiu vieneriu metu, taciau mes nedarome is to problemos, atvirksciai, man patinka kai salia miega mano maziukas, kazkaip ramiau.

rolleyes.gif Tai mes jau seniai planuojam pirkt dyyyydele lovą... Nes sunkiai besutelpam... doh.gif Greit visai netilpsim, turint galvoj, kad mano gabaritai artimiausiu metu tikrai užims nemažai vietos biggrin.gif
Atsakyti
Zinai,gal ir paguosiu tave,o gal prajuokinsiu,bet mes trise miegam nuo pirmu dienu smile.gif .Pradzioj as pati labai to norejau,o dabar kitaip net neisivaizduoju...Nors turim lovyte,gyvenam triju kambariu bute,atrodo,kad salygos kaip ir palankios,kad vaikas miegotu atskirai...bet visgi...Net nezinau kada dukryte kraustysis i savo lova blush2.gif O jai dabar 2m4men. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ligitukeB @ 2005 02 11, 15:03)
Net nezinau kada dukryte kraustysis i savo lova blush2.gif O jai dabar 2m4men. smile.gif

Gal kai bus 18-os? g.gif blink.gif Tik, jau įtariu, ta lova bus ne jūsų trijų kambarių bute tongue.gif
Panašia tema diskutuojama skyrelyje "Auklėjimas". Aš tai tokių "miegojimų" kartu su vaikais nesuprantu schmoll.gif (Išimtys - vaikas laaaabai sunkiai serga, karščiuoja).
Galit ant manęs nors pamazgų kibirą išpilti, bet savo nuomonės neatsiimsiu - man tai panašu į patį tikriausią vaikų tvirkinimą. Ypač, jei vaikas jau artėja ar yra perkopęs trejus metus. Šilumą beigi meilę galima demonstruoti ir dieną. Ir tik jau cit - nesakykit, kad miegate dar ir protėvių kostiumais ar sexy naktiniais, o vaikui užmigus, su vyru pasikirkint nusprendžiate. Vaikas bus laimingas, jei po tokių naktų suaugęs neturės psichologinių problemų.
Ot, išsiliejau. Net ant dūšios ramiau. Nors jums tikriausiai ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(ligitukeB @ 2005 02 11, 15:03)
Zinai,gal ir paguosiu tave,o gal prajuokinsiu,bet mes trise miegam nuo pirmu dienu smile.gif .Pradzioj as pati labai to norejau,o dabar kitaip net neisivaizduoju...Nors turim lovyte,gyvenam triju kambariu bute,atrodo,kad salygos kaip ir palankios,kad vaikas miegotu atskirai...bet visgi...Net nezinau kada dukryte kraustysis i savo lova blush2.gif O jai dabar 2m4men. smile.gif

smile.gif Na, įtariu, kol mūsų kleckai patys nepareikš, kad jau laikas kraustytis iš tevų lovos, tol teks knarkt trio biggrin.gif Tikiuosi, kad tai neužsitęs iki mokyklinio amžiaus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Odetux @ 2005 02 11, 12:34)
Apie kokia 4-5val. ryto vaikinas pabunda, apsižiūri, kad kažkas ne taip, atsistoja lovelėj ir reikalauja, kad pasiimčiau jį  cry.gif .. Tai pasiimu, nes tikrai neturiu nei sveikatos, nei noro vaiką rikdyt, ar kaip nors kitaip drastiškai atpratint nuo šito reikalo..  g.gif Tai va. Kaip jūs tvarkotės su tokiom problemėlėm? mirksiukas.gif

Tegu tada į lovą grąžina vyras, o ne tu. Jei spręsite problemą - tik kelias dienas (ir tai nebūtinai), klausysitės vaiko kaprizų. Jei problemos nespręsite - tai miegosite kartu dar labai ir labai ilgai. Ten mamos sakė ir iki devynių metų blink.gif Su dviem vaikais lovoje. Juk tas, kuris gims, taip pat norės miegoti kartu? Ir jo skriausti nelabai išeis mirksiukas.gif
Atsakyti