Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės

O ar dar kas nors plaukote su senovinėm sudedamom baidarėm, ar tai jau visai iš mados išėjęs reikalas?
Ir gal kas nors gali rekomenduot kokį nesudėtingą maršrutą netoli Vilniaus, geram pusdieniui? Norėčiau pabandyt plaukt su vaiku, tik nežinau ar tai mano pupai patiks, ar nusėdės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2005 05 09, 16:24)
O ar dar kas nors plaukote su senovinėm sudedamom baidarėm, ar tai jau visai iš mados išėjęs reikalas?
Ir gal kas nors gali rekomenduot kokį nesudėtingą maršrutą netoli Vilniaus, geram pusdieniui? Norėčiau pabandyt plaukt su vaiku, tik nežinau ar tai mano pupai patiks, ar nusėdės? g.gif

Žeimena gal bandyk wink.gif nelabai toli, įteka į Nerį, galėsir į Vilnių grįžt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2005 05 09, 15:24)

nzn tiksliai, kas yra tos senovinės baidarės, bet manau, kad aš su tokia plaukioju. brezentine. kai nėr kitokios, tai šita thumbup.gif Daug daiktų telpa susidėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Yara @ 2005 05 10, 10:41)
nzn tiksliai, kas yra tos senovinės baidarės, bet manau, kad aš su tokia plaukioju. brezentine. kai nėr kitokios, tai šita thumbup.gif Daug daiktų telpa susidėt rolleyes.gif

Dėl daiktų tai tikra tiesa. Į plastikinę tiek netelpa tikrai wink.gif
Aišku, plastikinė labai gerai, kai plauki per seklias upes kur daug akemnų ir šalų.
O brezentinė - žeimena - kuo puikiausaii tinka thumbup.gif:
Atsakyti
plaukėm mes su draugais minija: jie plastikine, mes brezentine. O minijoj vandens nedaug ir akmenuota ji. Tai su pavydu žiūrėjom, kaip jie naglai per visus akmenis varo, o mes - iš lėto, atsargiai, kad nesuplėšytume biggrin.gif Be to, dar mūsiškė ir grimzdo giliau, dažniau dugną kabino.
Atsakyti
QUOTE(Yara @ 2005 05 10, 12:16)
plaukėm mes su draugais minija: jie plastikine, mes brezentine. O minijoj vandens nedaug ir akmenuota ji. Tai su pavydu žiūrėjom, kaip jie naglai per visus akmenis varo, o mes - iš lėto, atsargiai, kad nesuplėšytume biggrin.gif Be to, dar mūsiškė ir grimzdo giliau, dažniau dugną kabino.

Wa wa smile.gif čia tos baidarės kaip kur...
MEs ūla plaukėm... irgi su brezentine, tai buvo klaida biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 05 10, 11:26)
Wa wa smile.gif čia tos  baidarės kaip kur...
MEs ūla plaukėm... irgi su brezentine, tai buvo klaida biggrin.gif

Mes irgi plaukem Ula, bet su plastikinem. Kiti zmones prie musu akiu atsitrenke i kazkoki is vandens islindusi rasta ar akmeni ir praplese baidare. Taigi pagal baidare ir atitinkama trasa deretu rinktis...
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 05 10, 12:35)
Mes irgi plaukem Ula, bet su plastikinem. Kiti zmones prie musu akiu atsitrenke i kazkoki is vandens islindusi rasta ar akmeni ir praplese baidare.  Taigi pagal baidare ir atitinkama trasa deretu rinktis...

Gal ten mes ir buvom?
biggrin.gif
Kada matei?
Atsakyti
ot ūla su brezentine aš plaukčiau ax.gif rašiau jau, kad plaukėm, ir nemažai, miškais dar prieš zervynas ir pauosupe - ir gerai.. gal nuo plaukimo stiliaus priklauso g.gif ir šiaip baidarė skolinta - tai plėšyt nesinori..

o gal kas kanojom esat plaukę? geldos tokios keturvietės...
Atsakyti
QUOTE(Yara @ 2005 05 10, 13:50)
ot ūla su brezentine aš plaukčiau ax.gif rašiau jau, kad plaukėm, ir nemažai, miškais dar prieš zervynas ir pauosupe - ir gerai.. gal nuo plaukimo stiliaus priklauso g.gif ir šiaip baidarė skolinta - tai plėšyt nesinori..

o gal kas kanojom esat plaukę? geldos tokios keturvietės...

Ūla tikrai geriau plauks plastikine wink.gif nes oer daug ten visko privirtę ir tikimybė praplėšt didelė. mes savo irgi saugojom, bet perplėšėm. Vandeny nesimatė aštrios šakos, ant kurios užlėkėm cry.gif Tikrai pakankamai apgaulinga upė.... geriau jau plastikinėm ja plaukti...
Atsakyti
Kita vertus ULA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Vienam zygyje buvo ir kanojos, ir baidares. Asmeniskai as tik baidare plaukiau, bet kas plauke is tuom, ir tuo - tai vienareiksmiskai - BAIDAREM GERIAU.
Atsakyti
QUOTE(Yara @ 2005 05 10, 09:41)

Nu taip, ta pati- brezentinė biggrin.gif Daiktų tikrai galima daug prisikrauti, o galima ir trečia keleivį vietoj jų, bet vat kas mane knisa-, kad surinkt, paskui išrinkt, paskui surask dar kur išvalyt, išdžiovint... ir sunki gyvatė...Pusdieniui su tokia išsiruošti nelabai-tik arba rimtam žygiui, ar bent savaitgaliui...
Norėčiau susirasti chebros su mažais vaikais, kurie irgi norėtų paplaukioti...Susimestume kompanija kokiam nesudėtingam maršrutui.( Bet čia kai biški orai atšils...) Ar atsirastų norinčių tokiam pusiau žygeliui, pusiau poilsiukui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 10 gegužės 2005 - 14:05