as jau baidarem irgi palukus pora kartu, patiko
o idomu kaip su plaustu, aisq ramesnbis poilsiis, galbut ne taip aktyviai ten irkluot reik ir t.t gal kas bandet kokie ispudziai (cia as apie tokius didelius , daugiaviecius laustus)
QUOTE(Ginija @ 2006 11 24, 11:23)
Oooo kaip įdomu Lauksim įspūdžių.
Aš kaip įsivaizduoju, žiemą nėra šalta jei apsirengus tinkamai ir irklais mosikuoji. Tačiau reikia atitinkamus rūbus ir batus turėti, kad nesušalt. Vasarą viskas daug paprasčiau
Aš kaip įsivaizduoju, žiemą nėra šalta jei apsirengus tinkamai ir irklais mosikuoji. Tačiau reikia atitinkamus rūbus ir batus turėti, kad nesušalt. Vasarą viskas daug paprasčiau
Įspūdziai,tai po plaukimo,kad OHOHO Dubysa šiaip rami upė,bet pakilus vandeniui,yra daug akmenuotų uztvankų,kuriuose mūsų vienas ekipazas apsivertė Tai buvo vaizdelių -neįsivaizduojate....Kiek spėjau,tiek fotkinau... Jie išsivertė ,o baida ir nuplaukė tolyn,gerai,kad daug ekipazų buvo,tai vieni surinkinėjo daiktus,kiti pasivijo ir parplukdino baidarę
Dabar plauksime 17 gruodzio,Šušve,o sausį Akmena,kaip girdėjau...kadangi visas keliones organizuoja ekstremalas,tai maršrutus parenka,tuos,kuriais vasarą nepraplauksi O mes su vyru,jau pagavome azartą-ir jau nebegalime atsisakyti plaukimo,net ir ziemą nes vasarą dazniausiai būna upės ramios,ir nėra jokio ekstrimo O čia plauki,ir galvoji:kada tu išsiversi?? Niekada negalvojau,kad tokiu oru kada kas mane įsodins į baidarę,paduos irklus ir lieps plaukti Mes turime šiaip savo baidarę,bet kiti baidares nuomuojasi toms kelionėms,tai dabar kaina tik 20lt.parai tai,kaip gali neplaukti???
mes jau daug metu is eiles plaukiam su tevais i toki savaites zydi. nerealiai smagu buna! visi smagiai sau leidziame dieneles tada, as su vyru plaukiu, tevai ir brolis su drauge.
laukiu vel vasaros
Astonke, tai kaip zygis susve? nesusalot?
Sušalti,tai nesušalome,bet vėl tas pats ekipazas,tik su kitu porininku įsivertė į vandenį.... Ir dar kelionės pradzioje.......,didelė srovė uznešė juos po medziu,ir pripylę pro šoną vandens,o paskui ir apvirto baidarė visai
O šiaip upė labai smagi,didelė srovė,bangos kur nekur,ir svarbiausia nėra akmenų....
O čia va ruošiamės plaukti per Naujus metus,kas norite prisijunkite....
(kopijuota)Mes plaukiodami sugalvojome tokia atrakcija ir kvieciame visus prisijungti.
Naujametinis plaukimas Nemunu gruodzio 31 d. nuo 11 val. Puiki galimybe originaliai palydeti senuosius metus, pabuti geroje kompanijoje, paziureti i Kauna is upes.
Marsrutas: prieplauka zemiau HE (Petrasiunuose)- Senamiestis (zemiau Aleksoto tilto, gal Vilijampoleje uz santakos).
Plaukimas dvivietemis pastikinemis baidaremis. Trukme: ~1,5-2 val.
Susitikimo vieta: gruodzio 31 d. sekmadieni 10.45 val. Petrasiunuose galutineje troleibusu stoteleje arba tiesiog prieplaukoje. I ja reikia eiti nuo galutines troleibusu stoteles link HESo ir sukti desinen tokioje sankryzeleje. Paejus galaba kelias vel sakojasi. Kairiau eina gatve i HES administracija, o jums eiti desiniau Nemajunu gatve pro tokius garazus, kibirzynus, dalis gatves neasfaltuota iki Nemuno.
O šiaip upė labai smagi,didelė srovė,bangos kur nekur,ir svarbiausia nėra akmenų....
O čia va ruošiamės plaukti per Naujus metus,kas norite prisijunkite....
(kopijuota)Mes plaukiodami sugalvojome tokia atrakcija ir kvieciame visus prisijungti.
Naujametinis plaukimas Nemunu gruodzio 31 d. nuo 11 val. Puiki galimybe originaliai palydeti senuosius metus, pabuti geroje kompanijoje, paziureti i Kauna is upes.
Marsrutas: prieplauka zemiau HE (Petrasiunuose)- Senamiestis (zemiau Aleksoto tilto, gal Vilijampoleje uz santakos).
Plaukimas dvivietemis pastikinemis baidaremis. Trukme: ~1,5-2 val.
Susitikimo vieta: gruodzio 31 d. sekmadieni 10.45 val. Petrasiunuose galutineje troleibusu stoteleje arba tiesiog prieplaukoje. I ja reikia eiti nuo galutines troleibusu stoteles link HESo ir sukti desinen tokioje sankryzeleje. Paejus galaba kelias vel sakojasi. Kairiau eina gatve i HES administracija, o jums eiti desiniau Nemajunu gatve pro tokius garazus, kibirzynus, dalis gatves neasfaltuota iki Nemuno.
Sveikos
Prasidėjo atšilimas,vandens pakilimas
Gal,kas jau traukiate į pavasarinio potvynio upelius?
Norėtume į Akmeną....gal,kas buvote,ar normaliai ten yra vandens...
QUOTE(AStonke @ 2007 03 07, 23:34)
Sveikos
Oho... Akmena. Drąsuoliai. Nors gal dabar vandens daugiau ir mažiau rizikos užplaukt ant akmens. Mėgstu ramesnius pasiplaukiojimus. Bijau apvirsti.
Tai,Akmena dėlto ir plaukia anksti pavasarį,kol normaliai yra vandens Vasarą,ten vieni pazįstami net baidarę sudauzė....Na,man taip knieti išbandyti....Tik neatsiranda norinčių prisijungti....
O,šiaip dėl akmenų,tai jei srovė nedidelė galima išlaviruoti....O,akmenis po vandeniu pamatyti,jau mus išmokė,patirtis ir kelios rimtos pamokos
O,šiaip dėl akmenų,tai jei srovė nedidelė galima išlaviruoti....O,akmenis po vandeniu pamatyti,jau mus išmokė,patirtis ir kelios rimtos pamokos
QUOTE(AStonke @ 2007 03 07, 23:57)
Tai,Akmena dėlto ir plaukia anksti pavasarį,kol normaliai yra vandens Vasarą,ten vieni pazįstami net baidarę sudauzė....Na,man taip knieti išbandyti....Tik neatsiranda norinčių prisijungti....
Kai reti akmenys, tai pamatyt įmanoma pagal tam tikrus požymius, bet kiek girdėjau plaukusių įspūdžius, tai ten vanduo tiesiog verda, bangelės tokios, kad nesuprasi kas ir kur. Prityrusiems tikriausiai visai smagu.
Gero plaukimo.
o aš šiandien su drauge po sereikiškes vaikščiojau ir ta vilnelė taip viliojo...sakau: "kaip norėčiau čia su baidare prasilėkt", bet pagalvojau, kad numirčiau iš šalčio...vat ko bijau tai bijau, bet ledinis vanduo man nedraugas, bet ta srovikė tokai graži, tokia rami, tokia nepavojinga....mmmmm......laukiu vasaros-greičiausiai juodąja ančia plauksim
ai, o akmenoj tai braidžiau vasarą kažkada. expediciją darėm į akmeną....o gal ne...kieno intakas - akmena?
ai, o akmenoj tai braidžiau vasarą kažkada. expediciją darėm į akmeną....o gal ne...kieno intakas - akmena?
Šalta,tai tikrai nebūtų, visą ziemą išplaukiojome,ir ant sniego,ir ant ledų gale išsinuomuodavom pirtelę ir atšildavome...
gaila,nemoku fotkių čia įkelti-parodyčiau fainų vaizdų,kaip zmonės iškritę iš baidarių maudosi
O,šiaip turbūt keičiame planus..atsirado norinčių plaukti,tai plauksime kita upe,gal Siesarčiu kazkokiu..na,aš nesusigaudau net kur ji yra
Na,vieną kartą pabandai ir poto negali sustoti,ar ziema ar vasara ..Gaila,kad tokių zmonių nedaug yra-būtų smagiau,jei daugiau norinčių atsirastų
gaila,nemoku fotkių čia įkelti-parodyčiau fainų vaizdų,kaip zmonės iškritę iš baidarių maudosi
O,šiaip turbūt keičiame planus..atsirado norinčių plaukti,tai plauksime kita upe,gal Siesarčiu kazkokiu..na,aš nesusigaudau net kur ji yra
Na,vieną kartą pabandai ir poto negali sustoti,ar ziema ar vasara ..Gaila,kad tokių zmonių nedaug yra-būtų smagiau,jei daugiau norinčių atsirastų
QUOTE(AStonke @ 2007 03 08, 22:13)
Šalta,tai tikrai nebūtų, visą ziemą išplaukiojome,ir ant sniego,ir ant ledų gale išsinuomuodavom pirtelę ir atšildavome...
Baltai pavydziu, labai noriu isbandyti pavasarine akmena, bet va vis tai sveikatos, tai dar ko nors pritruksta...
O Siesartis yra Moletu rajone..turetu buti faina...Laukiu nesulaukiu vasaros, kai ir vel bus galima listi i baidare