Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės

QUOTE(Ginija @ 2006 09 08, 08:37)
O kalbant apie LT upes - kuri labiausiai patiko? Kiek suprantu, visos esam išbandžiusios Ūlą  wub.gif  Asmeniškai man patiko visos trasos,kuriomis esu plaukusi, tai net nežinau kuri įdomiausia...

error-as nebandziau ulos, ir net nesiruosiu-bent kol kas thumbup.gif

o labiausiai patiko is lietuvo supiu turbut sventosios aukstupys, ypac ties antalieptes derivacine elektrine ir streva, del to, kad ji laukine thumbup.gif ....bet niekam nesiulyciau plaukti ja, ypac nuo aukstupio iki pat kruonio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(venddetta @ 2006 09 08, 13:57)
error-as nebandziau ulos, ir net nesiruosiu-bent kol kas thumbup.gif

o labiausiai patiko is lietuvo supiu turbut sventosios aukstupys, ypac ties antalieptes derivacine elektrine ir streva, del to, kad ji laukine thumbup.gif ....bet niekam nesiulyciau plaukti ja, ypac nuo aukstupio iki pat kruonio doh.gif

Kodel nesiulytum???
As neturiu kol kas megstamiausios LT upes, nes dar palyginus nedaug esu isbandzius...Bet po sios vasaros suzinojau nemegstamiausia devil.gif
Atsakyti
nu ten nebuvai ir geriau nebandyk, nes streva tai ne upe....tai kazkoks neaiskus griovys....visu rankos buvo supjaustytos nuo tu svendriu....pro jas visa kelia skynemes...daug bridom....o siaip tai zinto bajeri, kad buna upiu, kur telpa tik baidare-streva butent tokia-irklavom krantais daugiausiai thumbup.gif bet kiek jegu reikejo atiduoti, kiek nervu...bet buvo jega....gaila neturiu fotkiu kompe...rejktu skanuoti doh.gif

beje, gal kam idomu apie gauja?galiu nuotrauku ikelti...ju turiu nemazai kompe...labai grazu ten thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2006 09 08, 14:25)
Kodel nesiulytum???
As neturiu kol kas megstamiausios LT upes, nes dar palyginus nedaug esu isbandzius...Bet po sios vasaros suzinojau nemegstamiausia devil.gif

tai kuri ta NEmegstamiausia? g.gif

as kadangi viena Nerim(ja visa esancia LT perplaukeme) ir dar galu Nemuno teplaukiau , tai neturiu su kuo palyginti. ax.gif Nery jauciausi, kaip autostradoje biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, orai gal šilti išsilaikys ilgiau, gal ir savaitgalį bus šilta ir gražu... Gal organizuotume kokį plaukimą? Ar pritartų kas nors iš jūsų? Aš galėčiau baidarę dvivietę paskolinti, jei kas nori prisijungti, bet neturi. Ką manote? Jeigu manote teigiamai, tai gal tuo pačiu pagalvojame, kokioje Lietuvos vietoje galėtume tai padaryti g.gif Kol kas nieko nesiūlau, laukiu pasisakymų.
Atsakyti
NIEKO NESUPRANTU KUR DINGSTA MANO POSTAI blink.gif

AS NORIU PLAUKTI SU BAIDAREMIS 4u.gif thumbup.gif

TIK SI SAVAITGALI ORGANIZUOTIS JAU PER VELU, O IR UZIMTA ESU.
O JEI KITA SAVAITGALI? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos baidarių mylėtojos 4u.gif
Norėčiau pasidomėti iki kada plaukiojate baidarėmis?Ar tik,kaip šilta,ar ir kaip šalta?na manau su nakvyne gal ir per šalta(turiu omenyje stojant miegoti palapinėse)bet paziūrėjus nete baidarių plaukimo entuziastų foto-matau,kad jie plaukia iki lapkričio kone mėnesio ir pradeda anksti pavasarį g.gif
Praeitą savaitgalį su vaikais ,tai irstėmės po lampėdzių balą doh.gif galvojome šalta bus,(toli nenorėjome vaziuoti)bet nieko...Bet vyras nori tokiu oru dar kur prasiplaukti,bet aš galvoju gal jau per šalta doh.gif g.gif
Iki kada plaukiate jūs??

P.s Paskaičiau Jūsų visų postus apie maisto gaminimą blink.gif ,tai nė vienas būdas man nepatiko prie širdies mirksiukas.gif Šiaip mes baidarę įsigijome neseniai,ir tokių savaitinių plaukimų nespėjome dar turėti,bet ilgiausias plaukimas buvo verknės upe 3dienas ax.gif Tad mes maistą gaminomės visi atskirai....nes vienam tas neskanu,kitam tas,vienas sūriai nori,kitas saldziai,mano vyras iš vis mėsos nevalgo doh.gif tad jam jokios košės su spirgais netiktų :lotuliukas:Gal ilgesnėmis kelionėmis ir gerai,tas maisto dalinimasis bendrai,bet plaukiant šeimomis (o ne pavieniams) manau man vistiek priimtiniausias būdas būtų savo šeimai maisto paruošimas thumbup.gif ir rami galva...........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AStonke: 28 spalio 2006 - 14:53
Aš plaukioju tik šiltuoju metų laiku. Buvo galimybė plaukti orams atvėsus, bet nutariau susilaikyti (ir nesigailiu). Kažkaip man šita pramoga su šiltuoju metų laiku asocijuojasi. Nors neatmetu galimybės, kad kada nors plauksiu rudenį ar ankstyvą pavasarį ax.gif

O vat maisto gaminimas draugų būryje - savotiška atrakcija. Ir visai nesinorėtų gaminti atskirai smile.gif Tačiau esam skirtingi ir kiekvienas renkamės sau tinkamą būdą (todėl daugiau netęsiu diskusijų šia tema).
Atsakyti
Na,va mes išbandėme plaukimą,baidarėmis ir šaltuoju metų sezonu su velomanų klubu thumbup.gif Kadangi galvojau kad sušalsiu ,tai prisirengiau nezmoniškai daug doh.gif ,bet pasirodo,kad irkluojant tikrai pakankamai sušyli......Beje plaukėme tomis upėmis,kuriomis vasarą sunkiau praplaukti,tai Širvinta, buvo labai akmenuota,ir srauni....tai subraizėme baidarę doh.gif ,ir praeitą savaitgalį:Šešupe,tai ramesnis maršrutas,nors pasitaikė labai daug tilų.,uztvankų-per kurias reikėjo prasinešti baidares.........O tokiu sezonu,neįbridus į vandenį prasinešti,pakankamai sudėtinga,gerai,kad buvome su botais lotuliukas.gif
Dabar gruodzio 2d.planuojamas maršrutas Dubysa.........tai jei nebus labai šalta,dar bandysime prisijungti ir mes prie tų ekstremalų baidarininkų............. mirksiukas.gif
Atsakyti
dubysa plakiau vasara pries daug metu...pries kokius 9 blink.gif man regis 97 metais, tai buvo labai grazu...grazi upe, bet buvo bajeirs kai tetis rado avietyna, mes isejom vakarienei avieciu pririnkti ir ikisau koja i laukiniu (kitokiu nebuna lotuliukas.gif ) sirsiu lizda ir mane labai sugele. net istinau (dazniausiai neistinstu), paeit negalejau... blush2.gif ot vepla buvau ir sugebet sitaip....dar ir kraujas bego nuo sugelimu blush2.gif

AStonke>>sekmes ten ziema, tikrai ekstremale esi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AStonke @ 2006 11 22, 21:45)
Dabar gruodzio 2d.planuojamas maršrutas Dubysa.........tai jei nebus labai šalta,dar bandysime prisijungti ir mes prie tų ekstremalų baidarininkų............. mirksiukas.gif

Oooo kaip įdomu thumbup.gif Lauksim įspūdžių.
Aš kaip įsivaizduoju, žiemą nėra šalta jei apsirengus tinkamai ir irklais mosikuoji. Tačiau reikia atitinkamus rūbus ir batus turėti, kad nesušalt. Vasarą viskas daug paprasčiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 11 24, 12:23)
Oooo kaip įdomu  thumbup.gif  Lauksim įspūdžių.
Aš kaip įsivaizduoju, žiemą nėra šalta jei apsirengus tinkamai ir irklais mosikuoji. Tačiau reikia atitinkamus rūbus ir batus turėti, kad nesušalt. Vasarą viskas daug paprasčiau  cool.gif

As tai mastau koki pavasari susiorganizuot ir paplaukti akmena arba virvyte, kiek mums baidares nuomojantis zmogus pasakojo, tai labai ekstremalu ir smagu... mirksiukas.gif tereikia tam ryztis... doh.gif
Atsakyti