Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės

QUOTE(zis @ 2006 08 03, 09:17)
As kaip tik plauksiu si savaitgali... biggrin.gif Ir kaip tik zada lietu ir visas kitas negeroves..Bet jau nebebijau, nes pernai lijo istisai visa pirmaja plaukimo diena, taigi: reikia neperslampamo apsiausto, tokio ale celofaninio paltuko (nzn. gal ju buna didziuosiuose prekybos centruose arba turguje), siltu sausu drabuziu pamaina, maisto, kurio nereikia gaminti ant ugnies (pvz., visokiu konservu, suriu ir pan.), na ir zinoma daug geros nuotaikos, kitaip kelione neteiks jokio dziaugsmo. ax.gif Tad gero tau plaukimo ir daug smagiu nuotaiku, varbiausia GERO ORO! tourist5.gif Nepamirsk po to papasakoti savo ispudziu smile.gif

aha labai ačiū drinks_cheers.gif , lėksiu apsiaustėlių ieškoti doh.gif

kur plauksite? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke @ 2006 08 03, 11:40)
aha labai ačiū  drinks_cheers.gif , lėksiu apsiaustėlių ieškoti  doh.gif

kur plauksite?  ax.gif

Plauksim visincia, o po to itekesim i salcia ir dar gabaliuka jaja paplauksim biggrin.gif O kur jus plauksit??? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 03 rugpjūčio 2006 - 13:05
O gal kas plaukete Lakajos upe? as plauksiu kita savaitgali mirksiukas.gif oij kaip noriu,esu plaukusi tik viena kart,ir tai tik ezere Paluseje viena valandele,oi jkaip bijojau pirma karta,bet kai isiplaukem tai ir baime praejo,ir labai patiko... bet Upe visai kas kita palukti,nei ezeru...
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2006 08 03, 16:34)
O gal kas plaukete Lakajos upe? as plauksiu kita savaitgali  mirksiukas.gif  oij kaip noriu,esu plaukusi tik viena kart,ir tai tik ezere Paluseje viena valandele,oi jkaip bijojau pirma karta,bet kai isiplaukem tai ir baime praejo,ir labai patiko... bet Upe visai kas kita palukti,nei ezeru...

Pernai plaukiau Lakaja, labai sauni upele, labai grazios vietoves, nesunku plaukti, tik gulbiu pasisaugokit, nes puola ax.gif
Atsakyti
Sveikos baidarininkės,

Aš po poros dienelių bandysiu įveikti Šešupės upę wub.gif Tikiuosi, kad oras bus geras ir smagiai pasiplaukiosime wub.gif Paskui papasakosiu įspūdžius...
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 08 07, 13:17)
Sveikos baidarininkės,

Aš po poros dienelių bandysiu įveikti Šešupės upę  wub.gif  Tikiuosi, kad oras bus geras ir smagiai pasiplaukiosime  wub.gif  Paskui papasakosiu įspūdžius...

Na va, o as sekmadieni grizau is pasiplaukiojimo Visincia smile.gif Tai galiu pasakyti, kad oi, kokia vingiuota upe, labai daug fizinio pasirengimo reikalaujanti trasa...Labai daug kliuciu (na kliutis tai smagu), bet jau tie vingiai..Nezinau, kazkaip antra karta ja plaukti nebenoreciau... blush2.gif O siaip tai oras buvo pakankamai geras, svarbiausia, kad nelijo, tai smagiai pasiplaukiojom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 08 rugpjūčio 2006 - 10:12
QUOTE(zis @ 2006 08 08, 11:12)
Na va, o as sekmadieni grizau is pasiplaukiojimo Visincia smile.gif Tai galiu pasakyti, kad oi, kokia vingiuota upe, labai daug fizinio pasirengimo reikalaujanti trasa...Labai daug kliuciu (na kliutis tai smagu), bet jau tie vingiai..Nezinau, kazkaip antra karta ja plaukti nebenoreciau... blush2.gif O siaip tai oras buvo pakankamai geras, svarbiausia, kad nelijo, tai smagiai pasiplaukiojom ax.gif

Aš bandžiau įspėti, kad trasa ne iš lengvųjų... Sunkiausia, kokia tik yra tekę plaukti.... Kaip mes plaukėm Visinčia, tai kaip juokauju, baidarę daugiau nešiojom per kliūtis nei irklavom lotuliukas.gif
Tikiuosi, kad ryt-poryt irgi nelis (atrodo nepraneša lietaus) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 08 08, 13:08)
Aš bandžiau įspėti, kad trasa ne iš lengvųjų... Sunkiausia, kokia tik yra tekę plaukti....  Kaip mes plaukėm Visinčia, tai kaip juokauju, baidarę daugiau nešiojom per kliūtis nei irklavom  lotuliukas.gif 
    Tikiuosi, kad ryt-poryt irgi nelis (atrodo nepraneša lietaus)  thumbup.gif

Na mes tai daug irklavam, nes tie posukiai... g.gif O per visokias kliutis dazniau pralindinejom per apacia nei baidare temdavom biggrin.gif Tai apibendrinus: smagu, bet sunku doh.gif
Atsakyti
Plaukiant baidarem mes pirkom tokius kostiumus oranzinius, jie apie 20lt. kainuoja. Senukuose galima rasti. Nu zinokit thumbup.gif Ten yra kombinzonas ir svarkas. Nei salta nei suslapsi.
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2006 07 17, 15:36)
na, ar jau radot kur ir kada plauksit?
o rugpjūtį tai kada? mes savaitgalį stovyklavome Aukštaitijos nacionaliniame parke prie Būkos upės, tai tiek baidarininkų plaukė pro šalį, kad ir patys užsimanėm, bet dar nė karto nebandėm... Kiek paskaičiau jūsų atsiliepimus, tai nieks neplaukėte Būkos upe - kodėl?
Papildyta:
jei atsirastų kas priimtų du nepatyrusius į kompaniją šį savaitgalį, gal ir surizikuotume ax.gif

Aš irgi vis plnuoju, planuoju, bet ju žiū ir vasara preipbaigos. Būtų gerai dar suspėt su baidarėm, jei kas ieškot kompanijos tai labai prašom, mes mielai ją sudarysim. laukčiau įvairių pasiūlymų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepos mamyte @ 2006 08 08, 13:56)
Aš irgi vis plnuoju, planuoju, bet ju žiū ir vasara preipbaigos. Būtų gerai dar suspėt su baidarėm, jei kas ieškot kompanijos tai labai prašom, mes mielai ją sudarysim. laukčiau įvairių pasiūlymų  ax.gif

Jeigu nori - plaukiam ryt 4u.gif Šešupės upe, Marijampolės apskr. Tai kaip?
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 08 08, 14:01)
Jeigu nori - plaukiam ryt  4u.gif  Šešupės upe, Marijampolės apskr.  Tai kaip?

Vaje viskas būtų OK, bet as dirbu doh.gif ir galiu tik šventinėm dienom, arba savaitgaliais. Ar neplanuojat tada plaukti?? ar su nakvyne jūs palukiat ar vienai dienai? ar būtų nieko jei aš su keturmečiu vaiku??
Atsakyti