QUOTE(une @ 2006 07 05, 02:18)
mes ketvirtadieni isvykstam plaukti Lakaja velgi kartu su vaikais turesim 3 dienas ir tris naktis, jau kaip lauuuukiu
Vakar buvom pas baidarininka uzsisakem kelione ir nunesem uzstata, tai jis minejo, jog siuo metu upes labai nusekusios, kai kurios virtusios upeliais, tik braidyt tetinkamos... Na, tikiuosi, kad dar palis, kad turetumem kuo plaukti Labai laukiu musu keliones...
Prieš pora savaitėlių plaukėm Lakaja , nuo Juodųjų Lakajų iki Žeimenos - tad perplaukėm visą upę, na ji negili (gal daugiau nenuseko), vingiuota ir labai graži . Geros kelionės
kaip fainai, kad tokie atsiliepimai zinau, kad ji negili-todel jauciuosi saugesne plaukdama su vaikais tiesa, plauks ne tik vaikai. dar ir suo bet uz tai bus dar linksmiau
na gal cia ne vietoje, bet o ka jus gaminates valgyt ant lauzo? sakau, gal koki ypatinga recepciuka turite ir jei negaila pasidalintumete? nes vien sausiaku visokiu tikrai neuzteks-vaikams reikia daugiau...
na gal cia ne vietoje, bet o ka jus gaminates valgyt ant lauzo? sakau, gal koki ypatinga recepciuka turite ir jei negaila pasidalintumete? nes vien sausiaku visokiu tikrai neuzteks-vaikams reikia daugiau...
QUOTE(une @ 2006 07 05, 18:01)
kaip fainai, kad tokie atsiliepimai zinau, kad ji negili-todel jauciuosi saugesne plaukdama su vaikais tiesa, plauks ne tik vaikai. dar ir suo bet uz tai bus dar linksmiau
Geriausias receptas - į puodą ką turiu, tą dedu. Makaronai, ryžiai, dešrelės, sriubos iš pakelių, koncervai... Žodžiu kaip fantazija suveikia
Šiaip receptų skyrelyje tikrai buvo patiekalų receptų žygio metu...
Plaukiau Ula ir Merkiu,patiko labai ir ispudziu daug.Bet jau antra karta ten pat nenoriu,gal kas galite pasiulyti variantu,kur butu smagu praplaukti,su kliutimis,ne tik pasiirstyti baidare.Ginija tu siam reikale gali pasiulyti ,esi isbandzius ne viena upe.
QUOTE(Viliuke @ 2006 07 05, 19:43)
Plaukiau Ula ir Merkiu,patiko labai ir ispudziu daug.Bet jau antra karta ten pat nenoriu,gal kas galite pasiulyti variantu,kur butu smagu praplaukti,su kliutimis,ne tik pasiirstyti baidare.Ginija tu siam reikale gali pasiulyti ,esi isbandzius ne viena upe.
Nelabai daug esu išmėginusi (kol kas), bet kas kart kai plaukiam, renkuosi vis kitą marštutą.
Artimiausiu metu plauksim Šešupės upe, vėliau Lakaja. Tada pakomentuosiu plačiau.
Ekstremaliausias maršrutas kokiu esu plaukusi - Visinčia. Ten daugiau baidares per užvartas kilojom ir tasėm nei irklavom Bet ten profesionalams priskiriama trasa
QUOTE(Ginija @ 2006 07 05, 20:11)
Geriausias receptas - į puodą ką turiu, tą dedu. Makaronai, ryžiai, dešrelės, sriubos iš pakelių, koncervai... Žodžiu kaip fantazija suveikia
gal nelabai bus skanu tokia ,, marmaliūzė,, mes tai verdam bulves jas sutrinam ir sumaišom su mėsos konservais - laaabai visiems patinka +daržovės
marmaliuzes, konservai su bulvem/makaronais (jie maziau sveria ), saslykai, sparneliai, desreles-tai cia jau savaime aisku, bet sakau gal kazka tokio ypatingo, na su kokiu cinkeliu...
galiu as pasidalinti vienu desertu. ji darome pirma vakara... reikia bananu, sokolado, marshmalous (nzn kaip lietuviskai, nu tokie kaip zefyrai tik maziukai ir pakeliuose sufasuoti buna), folijos. banana su zieve prapjauni isilgai, prikaisioji sokalado gabaliuku ir tu "zefyriuku". susuki i folija ir dedi i zarijas. kai viskas issilydo ir isemus truputi pravesta, valgai su sauksteliu... laaabai skanu.
galiu as pasidalinti vienu desertu. ji darome pirma vakara... reikia bananu, sokolado, marshmalous (nzn kaip lietuviskai, nu tokie kaip zefyrai tik maziukai ir pakeliuose sufasuoti buna), folijos. banana su zieve prapjauni isilgai, prikaisioji sokalado gabaliuku ir tu "zefyriuku". susuki i folija ir dedi i zarijas. kai viskas issilydo ir isemus truputi pravesta, valgai su sauksteliu... laaabai skanu.
QUOTE(Ginija @ 2006 07 05, 17:49)
Nelabai daug esu išmėginusi (kol kas), bet kas kart kai plaukiam, renkuosi vis kitą marštutą.
Artimiausiu metu plauksim Šešupės upe, vėliau Lakaja. Tada pakomentuosiu plačiau.
Ekstremaliausias maršrutas kokiu esu plaukusi - Visinčia. Ten daugiau baidares per užvartas kilojom ir tasėm nei irklavom Bet ten profesionalams priskiriama trasa
Dekui,bandysim susiorganizuoti.
Idomu bus suzinoti tavo ispudzius apie Sesupe,nes gyvenu prie Sesupes kranto,tiksliau tevai dabar,nes esu isvykus
kokie sentimentai, bet zmogus, kurio sentimentai man labiausiai suvokiami, tai linaguste(negarantuoju del nicko, bet ta, kuri turi teti turista). skaiciau jos posta, kaip sava. viskas taip pazistama. mano tetis irgi darbe gaudavo baidares ir kita turistini inventoriu, dalyvaudavo raliukuose. viskas labai super. mama irgi turiste (dabar kiek pasyviai, bet studentiskais laikais visur lakstydavo). mane i baidare pasisodino 2 metuku. ir nuo tada nuo sekmadienio iki sekmadienio plaukiam kasmet po viena savaite. nuo 1994 metu susiradom didele chebra ir buna apie 20 zmoniu, 2 sunys. seimyninis pasiplaukiojimas, kur mamos bijo, tevai ir vaikai gaudo kaifa. visi kartu augom ir maziuku nebera, bet kai pradejom tai juokaudavom, kad mes sau negalim daug leisti, nes plaukia vaiku darzelis, bet vistiek virs 100km nuvarom kasmet. kai budavo anksciau neprisimenu, bet dabar tvarkingai apie 20km kiekvienai dienai. pernai buvo 15 zygis-beveik jubiliejinis. ta proga gavau baidares kapitono posta ir musu ekipazas buvo vienintelis moteriskas. plaukem gaujos upe(latvija)-bliudas, 0 sroves, 0 kaifo, 0 rimtu pavoju. ir mes su puske vargom (man 17, jai 18). vejas nezmoniskas buvo, tai abi su asarom akyse kasemes i prieki, nes tempas nezmoniskas buvo, bet vietiek dar noreciau ten pat. nuostabus vaizdai, tik azarto rejktu daugiau.
siaip kiek pastebejau, tai vos ne vienintele, kuri neplaukiau ula ir net nenoriu. nenoriu magistrales. mes kai plaukiam tai buna kartais kita kompanija, maximum 2. bet kai dvi tai jau nesamone. tada rejkia pestis del vietos nakvynei, nes krantu geru retai buna bet vistiek super kai plaukem jura, tai net kazkoks seimo narys plauke kitoj kompanijoj. tai graziai susirekaudavom
o zeimena plaukti ne uz ka nenoreciau dar karta, gal todel, kad mano kaimas kaltanenuose ir i zeimena prisiziuriu uztektinai, o kai nueinam maudytis tai bent po 2 kompanijas praplaukia. slykstu
kai gris tetis tai surasysiu visus marsrutus, kuriais esu pati plaukus. jei kas nors ka nors domins tai galesiu placiau papasakoti.
smagumelis tiesiog. myliu baidares turim savo 2 baidares. tarybines, bet patvarias. lopu daug, bet kokie sentimentai jas istraukus sukyla
beje ginija, kiek as prisimenu visincia, tai ten nieko extremalaus ir jokio profesionalumo ten reikalingo nematau. tiesa plaukiau seniai, bet nzn...
siaip kiek pastebejau, tai vos ne vienintele, kuri neplaukiau ula ir net nenoriu. nenoriu magistrales. mes kai plaukiam tai buna kartais kita kompanija, maximum 2. bet kai dvi tai jau nesamone. tada rejkia pestis del vietos nakvynei, nes krantu geru retai buna bet vistiek super kai plaukem jura, tai net kazkoks seimo narys plauke kitoj kompanijoj. tai graziai susirekaudavom
o zeimena plaukti ne uz ka nenoreciau dar karta, gal todel, kad mano kaimas kaltanenuose ir i zeimena prisiziuriu uztektinai, o kai nueinam maudytis tai bent po 2 kompanijas praplaukia. slykstu
kai gris tetis tai surasysiu visus marsrutus, kuriais esu pati plaukus. jei kas nors ka nors domins tai galesiu placiau papasakoti.
smagumelis tiesiog. myliu baidares turim savo 2 baidares. tarybines, bet patvarias. lopu daug, bet kokie sentimentai jas istraukus sukyla
beje ginija, kiek as prisimenu visincia, tai ten nieko extremalaus ir jokio profesionalumo ten reikalingo nematau. tiesa plaukiau seniai, bet nzn...
QUOTE(Ledi @ 2006 06 28, 14:34)
o mes si savaitgali plaukem Sventaja ir ezerais, lanai patiko. Pernai metais plaukem Ula. Bet siemet labaiu patiko, nes Uloj tai jauteisi kaip mieste, pilna zmoniu salia plaukioja, o Sventojoj (prie Zarasu ) maziau zmoniu, atrodo kad miskai tie butu neplaiesti zmogaus, labai fainai
Mes birželio 26-29 dienomis plaukėm Šventąja nuo Užpalių iki Anykščių.Liuks,nieko nesutikom,gražiose vietose apsistodavom ir tokiose,kur jokių žmonių ir privažiavimų su mašinom nematyt.Tikrai gražūs vaizdai,atodangos,kilpos Tik vat nereikėjo mums iki Anykščių plaukt,geriau būtume baigę ties Andrijoniškiu,nes toliau kaip kažkas sakė,upė pasidarė plati,o kuo arčiau Anykščių,tuo labiau užteršta.Pats tas plaukti iki Andrijoniškio Kažkur skaičiau ,kad kiti nuo Dusetų pradeda,manau,kad toks maršrutas geriausias,kokioms keturioms paroms.