Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės

Aš plaukiu vis kitais maršrutais... Labiausiai patiko Ūla ir Žeimena, o Visinčia buvo ekstremaliausias. Šiaip turiu neblogą knygą apie maršrutus upėmis - galiu paskenuot apie dominančius maršrutus thumbup.gif

Šiais metais planuojam plaukti Šešupe ir Lakaja.
Atsakyti
o mes si savaitgali plaukem Sventaja ir ezerais, lanai patiko. Pernai metais plaukem Ula. Bet siemet labaiu patiko, nes Uloj tai jauteisi kaip mieste, pilna zmoniu salia plaukioja, o Sventojoj (prie Zarasu ) maziau zmoniu, atrodo kad miskai tie butu neplaiesti zmogaus, labai fainai thumbup.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2006 06 28, 15:34)
o mes si savaitgali plaukem Sventaja ir ezerais, lanai patiko. Pernai metais plaukem Ula. Bet siemet labaiu patiko, nes Uloj tai jauteisi kaip mieste, pilna zmoniu salia plaukioja, o Sventojoj (prie Zarasu ) maziau zmoniu, atrodo kad miskai tie butu neplaiesti zmogaus, labai fainai  thumbup.gif  thumb_yello.gif

O man Šventoji schmoll.gif Per plati upė. Kai vėjas pakyla, tai irklais kaip reikiant mosikuoti reikia.
Ūla labai faina, bet magistralė. Dar kai prieš kelis metus plaukėm buvo nieko, bet dabar iš vis perpildyta. Plius dar leidimus išsipirkinėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 06 28, 15:33)
Aš plaukiu vis kitais maršrutais... Labiausiai patiko Ūla ir Žeimena, o Visinčia buvo ekstremaliausias. Šiaip turiu neblogą knygą apie maršrutus upėmis - galiu paskenuot apie dominančius maršrutus  thumbup.gif

Šiais metais planuojam plaukti Šešupe ir Lakaja.

Niu as perziurejau,paskaitinejau siek tiek internete apie ivairius marsrutus siulomus agenturu. Tai kazkaip galvoju gal Lakaja pabandyt g.gif
Arba Kiauna kazkokia yra upe....O gal Būka.
Jei esi ka nors daugiau girdejusi ar turi kazka....tai imesk...

O jus Šešupe kaip atskira maršruta nuo nuo Lakajos ,ar vienu kartu viska apiplaukt norit?
Atsakyti
Sveikutės keliautojos. Mums sakė , kad Kiauna labai nusekus - nepaplauksit. mirksiukas.gif Aš manau , kad Šešupe ir Lakaja- du atskiri maršrutai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2006 06 28, 16:03)
Arba Kiauna kazkokia yra upe....O gal Būka.
Jei esi ka nors daugiau girdejusi  ar turi kazka....tai imesk...

Paieškosiu apie šitas upes informacijos. Jei nepamiršiu - tai šiandien vakare drinks_cheers.gif

QUOTE(vijolytė @ 2006 06 28, 16:11)
Aš manau , kad Šešupe ir Lakaja- du atskiri maršrutai g.gif

Taip, visiškai skirtingos upės ir skirtingi maršrutai ax.gif Net skirtingose LT vietose thumbup.gif

Galbūt norit jungtis? bigsmile.gif

Katarina, kur tu prapuolei, laukiu žinių dėl žygių. Ką nutarėt?
Atsakyti
Aš neprapuoliau blush2.gif , bet pirmas variantas man tikrai netinka, o dėl antro dar nieko nežinau g.gif , čia tokių problemėlių turiu ir todėl nieko negaliu planuot į prieki doh.gif
Atsakyti
Sveikutės. Labai noriu su savo 4 metų dukra ir vyru šiemet plaukti baidarėmis. Labai daug supratimo apie tai neturiu, nes tai dariau vieną kartą savo gyvenime ir tai prieš 8 metus. Noras būtų kur nors sodyboj apsistot ir plauktii aplink baidarėm. Kažkaip palapinė manęs nevilioja sad.gif(. Jau metai ne tie, 39 ant nosies.smile.gif)
Planuotume liepos 21-23 dienomis. Gal yra bendraminčių. Kviečiu. Tik viena problema nerandu būtent tokio organizavimo. Visur internete tik maršrutai plius baidarių nuoma.
www.kjs.lt radaukažką labai faino, bet jau vietų nėra:(((
Patarkit padėkit, kaip čia susiradus tokio tipo kelionę?? galima ir į až. Ačiukas visoms atrašysiančioms.
Atsakyti
QUOTE(liepos mamyte @ 2006 06 29, 16:54)
Sveikutės. Labai noriu su savo 4 metų dukra ir vyru šiemet plaukti baidarėmis. Labai daug supratimo apie tai neturiu, nes tai dariau vieną kartą savo gyvenime ir tai prieš 8 metus. Noras būtų kur nors sodyboj apsistot ir plauktii aplink baidarėm. Kažkaip palapinė manęs nevilioja sad.gif(. Jau metai ne tie, 39 ant nosies.smile.gif)
Planuotume liepos 21-23 dienomis. Gal yra bendraminčių. Kviečiu. Tik viena problema nerandu būtent tokio organizavimo. Visur internete tik maršrutai plius baidarių nuoma.
www.kjs.lt radaukažką labai faino, bet jau vietų nėra:(((
Patarkit padėkit, kaip čia susiradus tokio tipo kelionę?? galima ir į až. Ačiukas visoms atrašysiančioms.

Baik tu, sakai metai ne tie. Sakyčiau 39 m. - pats jėgų žydėjimas drinks_cheers.gif
Apie organizuotus žygius baidarėmis buvau radusi nemažai informacijos, bet neišsaugojau blush2.gif
Atsakyti
O gal gali prisiminti kokiu būdu tą info surinkusi buvai? pamėginčiau ir aš.
Atsakyti
[B]
QUOTE(liepos mamyte @ 2006 06 30, 12:59)
O gal gali prisiminti kokiu būdu tą info surinkusi buvai? pamėginčiau ir aš.

Pats geriausias paieškos būdas www.google.lt įvedi Baidarės ar žygiai baidarėmis ir visokiausios info prirankioja. O šiaip pabandyk šitą temą perversti nuo pradžių, man atrodo kažkas buvo minėjęs kažkokią firmą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2006 06 28, 16:15)
Perskaiciau visus pasisakymus ir susidariau nuomone,kad visi plaukia dazniausiai Ula... ax.gif
Ar visi kasmet plaukiat tais paciais marsrutais? Negi niekas neisbando nieko naujo?
g.gif  BUtu smagu isgirsti daugiau pasakojimu ir atsiliepimu apie kitas Lietuvos upes... mirksiukas.gif

Radau tik pora pasisakymu apie Baltaja Ancia.... tos kurios plauket sita upe..gal galit ka nors panasaus rekomenduot (geriau butu aukstaitijoj kur nors...)? Nes kaip supratau tokios upes,kaip Zeimena yra labai ramios.O ezerais nenoreciau plaukti..nebent nedideles atkarpas.

Mes pernai plaukem baltaja lakaja mirksiukas.gif Nelabai ekstremali, bet srauni, vingiuota, ir nuovirtu visokiu buvo, kliuciu, kurias reikejo iveikt. Per viduri iplaukem i nedideli ezeryna, ten reikejo susirast kur vel upe toliau teka tongue.gif Tai teko truputuka pavargt smile.gif bet smagiai biggrin.gif Labai grazi gamta, upej zydi mazosios baltosios lelijos, dugne matosi palukiojant daug zuvyciu:) O ant kelmo net zalti besideginanti sauleje matem lotuliukas.gif vienu zodziu man patiko smile.gif
Atsakyti