Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės

QUOTE(katarina @ 2006 06 12, 17:49)
cool.gif tai gal jūs  g.gif , aš tik liepos 8-9 negaliu. Oi mes savo baidarės taip ir neišbandėm  laiko visai nėra, bijau  kad taip ir vasara prabėgs  blink.gif

Mes bigsmile.gif Aš tą savaitgalį irgi negaliu, paskui jei viskas gerai - važiuojam į kelionę thumbup.gif Tiksliai žinau, kad baidarių žygis bus rugpjūčio pradžioje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 06 12, 18:31)
Mes  bigsmile.gif  Aš tą savaitgalį irgi negaliu, paskui jei viskas gerai - važiuojam į kelionę  thumbup.gif  Tiksliai žinau, kad baidarių žygis bus rugpjūčio pradžioje  4u.gif

Man pakolkas tai tiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
oj kaip aš norėčiau paplaukioti baidarėmis, bet niekas su manim nepasirašo iš mano draugų verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolintaa @ 2006 06 20, 15:21)
oj kaip aš norėčiau paplaukioti baidarėmis, bet niekas su manim nepasirašo iš mano draugų verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Jei norėsi (nepraeis noras), galėsi prie mūsų kompanijos jungtis. Bus katarina, moshke, aš su savo antrom pusėm ax.gif
Atsakyti
Laba smile.gif Gal galetumet patarti koki ekstremalu marsruta Lietuvoje. Esam isbande Ula, Merki, Zeimena, Lakaja ir niekaip nesutariam kur siemet plaukti... blush2.gif Labai patinka sraunios su daug revu, slenksciu upes:) rolleyes.gif mirksiukas.gif Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2006 06 27, 13:11)
Laba smile.gif  Gal galetumet patarti koki ekstremalu marsruta Lietuvoje. Esam isbande Ula, Merki, Zeimena, Lakaja ir niekaip nesutariam kur siemet plaukti... blush2.gif  Labai patinka sraunios  su daug revu, slenksciu upes:) rolleyes.gif  mirksiukas.gif Aciu smile.gif

Plaukit Visinčia. Mažutė, siaurutė upė, daug užvartų, posūkių. Yra ką veikti...
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 06 20, 15:43)
Jei norėsi (nepraeis noras), galėsi prie mūsų kompanijos jungtis. Bus katarina, moshke, aš su savo antrom pusėm  ax.gif

labai labai ačiū už pasiūlymą. jei tik nebūsiu tom dienom užsiėmusi būtinai prie jūsų prisijungsiu 4u.gif
Atsakyti
mes pernai plaukem baltaja ancia, tikrai buvo kas veikt doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2006 06 27, 22:13)
mes pernai plaukem baltaja ancia, tikrai buvo kas veikt doh.gif  thumbup.gif

MEs irgi praeitais metais plaukem sita upe...BUVO JEGA thumbup.gif
Ispudi paliko visam laikui tai,kad neteko nuobodziauti, visa laika aktyviai varem...
Taciau,jau kai iplaukem i uztvanka- fte..man nuobodu buvo...
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2006 06 28, 12:51)
MEs irgi praeitais metais plaukem sita upe...BUVO JEGA thumbup.gif
Ispudi paliko visam laikui tai,kad neteko nuobodziauti, visa laika aktyviai varem...
Taciau,jau kai iplaukem i uztvanka- fte..man nuobodu buvo...

dekui uz patarimus thumbup.gif Gal reiketu pabandyti baltaja ancia, nes visincios mums nuomuojantis vyriskis labai nepatare rinktis... doh.gif Laukiu nesulaukiu plaukimo. Geros vasaros visoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2006 06 28, 12:00)
dekui uz patarimus thumbup.gif  Gal reiketu pabandyti baltaja ancia, nes visincios mums nuomuojantis vyriskis labai nepatare rinktis... doh.gif  Laukiu nesulaukiu plaukimo. Geros vasaros visoms biggrin.gif

Visinčia labiau skirta profesionalams. Kai mano draugė parinko maršrutą doh.gif O vargeli...
Atsakyti
Perskaiciau visus pasisakymus ir susidariau nuomone,kad visi plaukia dazniausiai Ula... ax.gif
Ar visi kasmet plaukiat tais paciais marsrutais? Negi niekas neisbando nieko naujo?
g.gif BUtu smagu isgirsti daugiau pasakojimu ir atsiliepimu apie kitas Lietuvos upes... mirksiukas.gif

Radau tik pora pasisakymu apie Baltaja Ancia.... tos kurios plauket sita upe..gal galit ka nors panasaus rekomenduot (geriau butu aukstaitijoj kur nors...)? Nes kaip supratau tokios upes,kaip Zeimena yra labai ramios.O ezerais nenoreciau plaukti..nebent nedideles atkarpas.
Atsakyti