Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės

QUOTE(une @ 2006 05 02, 23:48)
na mes dar neatidarem sezono  rolleyes.gif ir tikrai neatidarysim kol neis nakti palapinej nakvoti... nes man kazkaip baidare neatsiejama nuo palapines...  ax.gif
LinaGuste, as savo klecka emiau, kai jam buvo 2 metai. ir nors jis pas mane labai nenuorama ir aktyvistas, bet atlaike kuo puikiausiai. nors zinoma plaukimo laikas labai sumazejo. per diena plaukem po 5 valandas , berods. siemet tikrai vel bent karta plauksim visa seima.  thumbup.gif

Mes su draugais visada važiuodavom prie ežero mano vaikino gimtadienio švęsti pirmą gegužės savaitgalį ir visada su palapinėm smile.gif Vieną kartą buvo, kad naktį minusinė temperatūra, bet nieko, nesušalom ax.gif Aišku, su baidarėm truputį rizikingiau, juk su vandeniu tenka "pabendrauti" wink.gif Nors tais gerais laikais, kai dažnai baidarėm plaukdavom, būdavo žygiai jau gegužę tikrai.
O sūnų palapinėj migdydavai žygiuose? O pietų miegelio kur miegojo?
Atsakyti
O man tai atsiminimai iš palapinės nekokie schmoll.gif kad ir kaip stengėmės, uodai sukapojo, dabar jei vyksim su baidarėm, tai tik nuomosi mtrobeles iš rastų, nėra durnių schmoll.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2006 05 03, 14:15)
O man tai atsiminimai iš palapinės nekokie schmoll.gif kad ir kaip stengėmės, uodai sukapojo, dabar jei vyksim su baidarėm, tai tik nuomosi mtrobeles iš rastų, nėra durnių schmoll.gif  bigsmile.gif

Čia gi žygio "privalumai" - uodai, lietus, kieta žemė, vanduo iš upės lotuliukas.gif
Atsakyti
O man visai patinka palapinėj miegoti. Aišku, uodai nėra pats didžiausias malonumas, bet šiais laikais yra įvairiausių priemonių nuo jų apsisaugoti. O seniau ir be jokių purškalų, žvakių ir pan. kuo puikiausiai apsieidavom, nepamenu, kad būtų kokių problemų būtent dėl uodų wink.gif Kažkaip man žygis su baidarėmis ir miegojimas kažkokioj trobelėj nelabai schmoll.gif Juk tame ir yra kaifas, kad plaukiant ieškai vietos nakvynei, kur nebūtų žmonių, statai palapines, renki malkas, kuri laužą ir t.t, kaip tikrame tristiniame žygyje thumbup.gif O juk ir žygyje ne viena naktis dažniausiai būna cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2006 05 03, 11:58)
Mes su draugais visada važiuodavom prie ežero mano vaikino gimtadienio švęsti pirmą gegužės savaitgalį ir visada su palapinėm  smile.gif  Vieną kartą buvo, kad naktį minusinė temperatūra, bet nieko, nesušalom  ax.gif  Aišku, su baidarėm truputį rizikingiau, juk su vandeniu tenka "pabendrauti" wink.gif Nors tais gerais laikais, kai dažnai baidarėm plaukdavom, būdavo žygiai jau gegužę tikrai.
O sūnų palapinėj migdydavai žygiuose? O pietų miegelio kur miegojo?

pietu miegelio ? biggrin.gif baidarej miegojo-ant keliu-istiestu koju labai graziai guoli susiruoses buvo smile.gif pirma diena miegojo valanda , kita diena apie 40 min. zinoma tai ne tas pats kas "tikras" miegas, bet vakare anksciau uzmiega ir tikrai nenuvargsta. o jei del miegelio palapinej, tai is vis be problemu, nors mano vaikai priprate gal prie tokiu dalyku... nuo 7 men turistaujam...
siaip tai gali paskaityt apie musu zygi , dvidesimt kelintam puslapi yra... wink.gif
Atsakyti
Nu jau tikra nesamone butu miegoti kazkokiuose nameliuose schmoll.gif dvi savaites kiekviena nakti is eiles pramiegojau palapinese, tai sakes kaip faina 4u.gif vakarais ant didelio skardzio uzsikure lauza, pasitiese moegmaisi kaip adijala ir kortom pazaizdavom ir pasnekedavom kaip zmones, be jokiu teliku ir kompu rolleyes.gif tetis anekdotu papasakodavo, tai nuo juoko ir miskai aidedavo bigsmile.gif o kai nemunu plaukem ir sustojom velai vakare jau tokioj vietoj kur ne gyvos dvasios doh.gif tai miskas tokius garsus leido, kad galvojau raganu troba netoli stovi biggrin.gif
Atsakyti
Man miegas palapinėse schmoll.gif Žinau, kad daliai tai patinka, bet man asmeniškai ne.
O va baidarės tai thumbup.gif Keletą metų vasarą vis važiuojam į Dzūkiją prie ežerų ir plaukiojam. Smagu ir kaip atsipalaiduoji po tokio savaitgalio bigsmile.gif
Atsakyti
Asmeniškai aš į žygį važiuoju nusiteikusi, kad miegosiu palapinėje, bet tragedijos nedarau ir man tai visai patinka 4u.gif Pasiimu pripučiamą čiužinį ir miegu kaip užmusta user posted image
user posted image

Ech, artinasi baidarių sezonas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ginija: 17 gegužės 2006 - 20:02
o man asmeniskai palapine priimtinesne... net nezinau kodel... nu pats procesas-iekai sieno,kad gulta pasidaryt, lauzas vakarienei... ech... fantastika... wub.gif wub.gif
( nors jei visa diena piltu lietus, tada noreciau jaukaus nameliuko trasos pabaigoje... gardzios arbatos ir minksto pledo.. wub.gif bet dar taip nepasitaike, tai as UZ palapine biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(une @ 2006 05 18, 00:32)
o man asmeniskai palapine priimtinesne... net nezinau kodel... nu pats procesas-iekai sieno,kad gulta pasidaryt, lauzas vakarienei... ech... fantastika...  wub.gif  wub.gif
( nors jei visa diena piltu lietus, tada noreciau jaukaus nameliuko trasos pabaigoje... gardzios arbatos ir minksto pledo..  wub.gif bet dar taip nepasitaike, tai as UZ palapine  biggrin.gif )

Kai lyja - ant palapinės reikia užtiesti celofaną - ir neperšlampa palapinė, ir sausi daiktai lieka...
Atsakyti
Plaukiant vasarą, kai karšta ir žemė įšilusi - tai superiukas nakvoti palapinėse, bet kai plauki Spalio ar Balandžio mėn. - nieko nėra geriau už namelius ir dar kai pirtis būna ax.gif Ir didelį puodą sriubos virtą ant laužo ar šašlyką ax.gif

Beje, pats geriausias jausmas - atsikėlus gamtoje, stebint tekančią upę, gerti kąvą. Niam niam. Tada pati skaniausia kava būna.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 05 18, 12:07)
Beje, pats geriausias jausmas - atsikėlus gamtoje, stebint tekančią upę, gerti kąvą. Niam niam. Tada pati skaniausia kava būna.

Ak, kokie atsiminimai užplūsta thumbup.gif Kaip vasaros atostogų greičiau sulaukti norisi... mirksiukas.gif
Atsakyti