QUOTE(une @ 2006 05 02, 23:48)
na mes dar neatidarem sezono ir tikrai neatidarysim kol neis nakti palapinej nakvoti... nes man kazkaip baidare neatsiejama nuo palapines...
LinaGuste, as savo klecka emiau, kai jam buvo 2 metai. ir nors jis pas mane labai nenuorama ir aktyvistas, bet atlaike kuo puikiausiai. nors zinoma plaukimo laikas labai sumazejo. per diena plaukem po 5 valandas , berods. siemet tikrai vel bent karta plauksim visa seima.
LinaGuste, as savo klecka emiau, kai jam buvo 2 metai. ir nors jis pas mane labai nenuorama ir aktyvistas, bet atlaike kuo puikiausiai. nors zinoma plaukimo laikas labai sumazejo. per diena plaukem po 5 valandas , berods. siemet tikrai vel bent karta plauksim visa seima.
Mes su draugais visada važiuodavom prie ežero mano vaikino gimtadienio švęsti pirmą gegužės savaitgalį ir visada su palapinėm Vieną kartą buvo, kad naktį minusinė temperatūra, bet nieko, nesušalom Aišku, su baidarėm truputį rizikingiau, juk su vandeniu tenka "pabendrauti" Nors tais gerais laikais, kai dažnai baidarėm plaukdavom, būdavo žygiai jau gegužę tikrai.
O sūnų palapinėj migdydavai žygiuose? O pietų miegelio kur miegojo?