Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės

Mano vyras su draugais si savaitgali plauke baidaremis. Jiems netrukde, kad oras da vesokas biggrin.gif Bet dziaugiuos, kad kartu neplaukiau. Vis tiek ne man tokiu oru ten tystis kartu tongue.gif
Atsakyti
Ginija , o mes su jumis, kad ir į pasaulio kraštą lotuliukas.gif , kur parinksit ten ir tiks thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(katarina @ 2006 04 24, 12:44)
Ginija , o mes su jumis, kad ir į pasaulio kraštą  lotuliukas.gif , kur parinksit ten ir tiks  thumbup.gif .

Kaip fainai thumbup.gif
Biškį ne į temą, bet gal kada šiaip susimatom? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikšrelis @ 2006 04 24, 11:47)
Mano vyras su draugais si savaitgali plauke baidaremis. Jiems netrukde, kad oras da vesokas  biggrin.gif Bet dziaugiuos, kad kartu neplaukiau. Vis tiek ne man tokiu oru ten tystis kartu  tongue.gif

smile.gif jei nakvoji ne palapinėse - tai visai faina biggrin.gif
Mano geriausi žygiai vyk okaip buvo šaltoka (vienas spalio mėn. o kitas prieš savaitę...). Tikrai verta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 04 24, 12:56)
Kaip fainai  thumbup.gif
Biškį ne į temą, bet gal kada šiaip susimatom?  tongue.gif

Labai norėčiau, bet dabar parduodame sodą, tai aš su dokumentais lakstau, o vyras turi iškraustyti lotuliukas.gif . Ir dar ieškome namuko ar vagono norim ant ežero kranto statyti doh.gif , tai va kaip isikursime tai gal sakau ir susitiksim apžiūrėsit, pailsėsit tourist5.gif vacation4.gif , tikiuosi ilgai neužtruksim g.gif
Atsakyti
O kiek laiko Jus dazniausiai plaukiate baidaremis? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(ausra.2 @ 2006 04 25, 18:54)
O kiek laiko Jus dazniausiai plaukiate baidaremis?  blush2.gif

Dažniausiai ~2-3 dienas. Daugiau neteko, bet šią vasarą tikiuosi padarysti kokių 4d žygį thumbup.gif
Atsakyti
Na, 2-3 dienos irgi nieko, bet vistiek tiek ruosimosi trumpam laikui bigsmile.gif
Kaip jau rasiau pirma mano kelione truko 2 savaites rolleyes.gif buvau baigusi tik 5 ar 6 klases, tai ispudis visam gyvenimui thumbup.gif Nuotykiu be galo daug rolleyes.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Netyčia atradau šitą temą ir neatsispyriau čia neįlindusi ax.gif Tokie sentimentai užplūdo... Aš baidarėje jau nuo 4 metukų sėdžiu. Mano tėtis tikras turistas. Fabrike, kuriame jis dirba, dar tais sovietiniais laikais buvo susikūrusi tokia turizmo sekcija, kuri ir visą turizmui reikalingą inventorų turėjo, ir dalyvių netrūko. Tai tėtis mane su broliu jau nuo ankstyvos vaikystės į įvairius žygius ir sąskrydžius veždavosi. Baidarės man iki dabar liko pati mėgstamiausia turizmo šaka thumbup.gif Gaila, bet jau kažkaip senokai beplaukiau baidare verysad.gif bet kai dukrytė paaugs, tai būtinai reikės tokį žygį susiorganizuoti. Tėtis dar turi kelias, nors ir senas, apiplyšusias, bet puikiai plaukiančias baidares, tai tik plaukiotojų reikės susirasti biggrin.gif
O išplaukiotos praktiškai visos, kuriomis įmanoma plaukti baidarėmis, upės Lietuvoje. Ir ne po vieną kartą. Ir Latvijoje plaukėm, Archangelske. Tiek nuotykių, įspūdžių patirta thumbup.gif Mūsų kelionės prasidėdavo pavasarį, tai būdavo savaitgalinis turistinis žygis (visada nakvodavome tik palapinėse), o baigdavosi vėlyvą rudenį. Vasarą, kai tėtis atostogaudavo, būdavo suorganizuojamas ilgas, 2 sav. žygis.
Žodžiu, tos, kurio bent kartą plaukė baidarėmis ir pamilo tokį turistavimo būdą, supras mano sentimentus mirksiukas.gif
O paminėti vieną upę, kuri man labiausiai patinka, būtų be galo sunku, nes visos, kuriomis teko plaukti, turi savo pliusų ir minusų. Paminėsiu keletą: Šventoji (plaukėme nuo pat jos ištakų, ežerais), Minija, Virvytė-Venta (ši upė Latvijoje, deja), Lakaja-Žeimena, Ūla-Merkys, Strėčia (bet ji Baltarusijoje), Jūra, Akmena, Visinčia-Šalčia-Merkys, Kiauna-Žeimena, Peršokšna-Lakaja, Širvinta-Švenoji... Oj, daugybė maršrutų, jei ką labai domintų, galėčiau gal su tėčiu pasitarus plačiau aprašyti. Dabar, pavasarį, kai vanduo aukštas, labai daug upių, upelių galima išbandyti.
Atsakyti
Beje, šiais metais jau kas nors plaukė ilgiau nei vieną dieną? Ir kokio amžiaus vaikus imate į žygius? 4u.gif
Atsakyti
na mes dar neatidarem sezono rolleyes.gif ir tikrai neatidarysim kol neis nakti palapinej nakvoti... nes man kazkaip baidare neatsiejama nuo palapines... ax.gif

LinaGuste, as savo klecka emiau, kai jam buvo 2 metai. ir nors jis pas mane labai nenuorama ir aktyvistas, bet atlaike kuo puikiausiai. nors zinoma plaukimo laikas labai sumazejo. per diena plaukem po 5 valandas , berods. siemet tikrai vel bent karta plauksim visa seima. thumbup.gif
Atsakyti
Aš baidarėmis šiais metais dar neplaukiojau ir tai padaryti ketinam liepos mėnesį, o gal ir ankščiau ax.gif Paprastai organizuojamės draugų kompaniją ir išdumiam savaitgaliui thumbup.gif Labai smagu thumbup.gif
Atsakyti