Labai mėgstam plaukti Ūla. Cool!!!
Turim savo baidarę. Tik nežinom kaip šiais metais bus su leidimais .
Sako bus konkursas .Gal kuri turite info kaip susiveikti leidimus iš anksto?
QUOTE(Nepatyrusi @ 2006 03 24, 15:08)
Labai mėgstam plaukti Ūla. Cool!!!
Manau iš nacionalinio parko direkciją reikėtų kreiptis. Jie pardavinėja leidimus
Sveikos baidarininkes, man irgi teko praeita vasara kelis kartus plaukti. Pirma karta, bet labai labai patiko. Paskaitinejau jusu tema ir taip uzsimaniau vel.
Mes plaukem Merkiu ir Ula. Tikrai super poilsis ir sportas. Tik viena beda, nors buvau su liemene, bet miriau kaip po kiek laiko paskaudo nugara ir uzpakali nuo sedejimo. Vienam sustojime galvojau kad nebeislipsiu is baidares
Mes plaukem Merkiu ir Ula. Tikrai super poilsis ir sportas. Tik viena beda, nors buvau su liemene, bet miriau kaip po kiek laiko paskaudo nugara ir uzpakali nuo sedejimo. Vienam sustojime galvojau kad nebeislipsiu is baidares
Išmėginkite Lakajos upę, kol dar ja plaukti leidimai nereikalingi. Labai egzotiška upė. Aplankykite http://www.baidariu.visiems.lt
IR AŠ NORIU PRISIJUNGTI PRIE JŪSŲ, BAIDARIŲ MĖGĖJŲ GRETŲ LABAI GAILA, KAD PRAEITĄ VASARĄ NEGALĖJAU PLAUKTI, NES TĖTIS DIRBO KIEKVIENĄ DIENĄ (MAN 17, TAI BE TĖVŲ TIKRAI NENORIU).
PIRMOJI MANO KELIONĖ BUVO PRIEŠ KOKIUS 5 METUS. PLAUKĖ TRYS BAIDARĖS: TĖTIS, JAUNESNIOJI SESUTĖ, VYRESNIS BROLIS, DU JO DRAUGAI IR ŠUO . KELIONĖ TRUKO DVI SAVAITES. IŠPLAUKĖMĖ IŠ EŽERO MŪSŲ KAIME IŠ KURIO IŠTEKA KANALAS, ŠIS KANALAS ĮTEKA Į MAŽĄ UPELIUKA "LUKNA", JI ĮTEKA Į MERKĮ, O MERKYS Į NEMUNĄ... KELIONĘ BAIGĖME RUMŠIŠKĖSE (PRIE KAUNO). JI BUVO NEPAMIRŠTAMA. NUO TO LAIKO BEVEIK KIEKVIENĄ VASARĄ (IŠSKYRUS PERNAI) PO 1 SAVAITĘ PLAUKDAVOME ĮVAIRIAIS MARŠRUTAIS
PIRMOJI MANO KELIONĖ BUVO PRIEŠ KOKIUS 5 METUS. PLAUKĖ TRYS BAIDARĖS: TĖTIS, JAUNESNIOJI SESUTĖ, VYRESNIS BROLIS, DU JO DRAUGAI IR ŠUO . KELIONĖ TRUKO DVI SAVAITES. IŠPLAUKĖMĖ IŠ EŽERO MŪSŲ KAIME IŠ KURIO IŠTEKA KANALAS, ŠIS KANALAS ĮTEKA Į MAŽĄ UPELIUKA "LUKNA", JI ĮTEKA Į MERKĮ, O MERKYS Į NEMUNĄ... KELIONĘ BAIGĖME RUMŠIŠKĖSE (PRIE KAUNO). JI BUVO NEPAMIRŠTAMA. NUO TO LAIKO BEVEIK KIEKVIENĄ VASARĄ (IŠSKYRUS PERNAI) PO 1 SAVAITĘ PLAUKDAVOME ĮVAIRIAIS MARŠRUTAIS
Parasykit kas nors apie savo keliones!!!
Radau neblogą baidarių nuomos variantą . Gal kam nors pravers? Baidarių nuoma
QUOTE(katarina @ 2006 04 23, 15:32)
Tai kada plauksime
Laukiame atšilimo
O jūs gal jau savąją baidarę jau išbandėte?
Mes jau padarėm baidarių sezono atidarymą. Plaukėm balandžio 17 - 18 dienomis Širvintos upe. :
1 dieną trąsa pakankamai nesudėtinga, daugiausia tinginiavome.
2 diena - nu omalūno - upė laai srauniu, daug rėvų, keli slenksčiai ir be galo gaud akmenų. Baimės plaukiant buvo nemažai. Laimei - pakankamai sėkimgai
Pridedu prie rekomenduojamų peplaukti upių sąrašo
1 dieną trąsa pakankamai nesudėtinga, daugiausia tinginiavome.
2 diena - nu omalūno - upė laai srauniu, daug rėvų, keli slenksčiai ir be galo gaud akmenų. Baimės plaukiant buvo nemažai. Laimei - pakankamai sėkimgai
Pridedu prie rekomenduojamų peplaukti upių sąrašo
QUOTE(Ginija @ 2006 04 23, 19:39)
Dar ne , bet vis ruošiames
QUOTE(katarina @ 2006 04 23, 22:50)
Dar ne , bet vis ruošiames
Žinok baltai pavydžiu jums jūsų baidarės O dar gyvanat taip, kad nuo skardžio nusileidžiat ir upė teka, visai fainai Nieko, panelytės paūgės, teks 2 baidarę pirkt
Turėčiau kur baidarę pasidėt - gal ir aš tokiu pirkiniu susigundyčiau...
Beja, kur šiemet plaukiam? Man Lakaja labai rūpi ir Šešupė Šiaip tai nuo liepos antros pusės iki rugpjūčio vidurio atostogausiu, tai manau padarysim ne vieną plaukimą (arba kelių dienų)