Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės

QUOTE(vilmuke @ 2005 07 31, 12:32)
labas  ax.gif
o kartais jūsų pasiplaukyme tokis Erikas iš Airijos nedalyvaus  ax.gif , nes žiūriu, kad tu irgi trečiadienį plauksi, o mes irgi numatę plaukti  blush2.gif

Dalyvaus,tas pats. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuke @ 2005 08 18, 17:14)
Dalyvaus,tas pats. biggrin.gif

aha, taip ir maniau mirksiukas.gif , tik mes neplaukėme sad.gif
Atsakyti
Visai linksma plaukti baidarėmis. Plaukėme praėjusi savaitgalį Ulos upe, tai tiek medžių priverstų buvo po audros. Gerai, kad plaukėme brezentine baidare, tai nors neapvirtome, nes kas plaukė plastikinėmis tai virto ir ne vieną kartą. Daug daiktų pateriojo toje upėje, jiems malonumas buvo brangus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(itule @ 2005 08 24, 10:43)
Gerai, kad plaukėme brezentine baidare, tai nors neapvirtome, nes kas plaukė plastikinėmis tai virto ir ne vieną kartą. Daug daiktų pateriojo toje upėje, jiems malonumas buvo brangus rolleyes.gif

Niu niekaip neįsivazduoju kaip galima su baidare apsiversti... Kiek plaukiau nei kart neapsivertėm net ir labiausiai kraipantis. netalentinga aš tam tikriausiai tongue.gif , nemoku extreemu plaukt g.gif
Atsakyti
man kaip ir pirka karta plaukusiai,tai irgi niekaip nejo apsiversti.Teko ir palenktyniauti,ir susidurti,bet neapsivertem nei karto.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuke @ 2005 08 24, 15:13)
man kaip ir pirka karta plaukusiai,tai irgi niekaip nejo apsiversti.Teko ir palenktyniauti,ir susidurti,bet neapsivertem nei karto.. biggrin.gif

Vat ir aš tą sakau.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 08 24, 13:51)
Niu niekaip neįsivazduoju kaip galima su baidare apsiversti... Kiek plaukiau nei kart neapsivertėm net ir labiausiai kraipantis. netalentinga aš tam tikriausiai  tongue.gif , nemoku extreemu plaukt  g.gif

Patikėk, galima biggrin.gif Dar ir kaip galima. Netikėtai, viasai ramioj vietoj.
Pavasaris. Nuo plaukimo pradžios kokia 20 min. praėjo, staiga suskamba mobilus - stokit, vieni jau apsivertė. Reikia drabužių. Vertėsi tiedu ramioj vietoj, plaukė po medžiu ir netyčia pasikabino ant šakos, bandydamas sugrįžti į baidarę, sėkmingai ją apvertė. Finale: abu vos nepaskendo, gerai, kad iš paskos dar kažkas plaukė, tai ir drabužėlių sausų davė ir skystimo su laipsniais. Visgi pavasaris, sniegas ant krantų dar neištirpęs...
Paprastesni ir dažnesni : Plauki sparčiai, priešais per visą upę medis plius srovė, užneša skersai ir labai paprastai virsti ant šono. Arba plokšti didelio skersmens akmenys. Užplauki ir aleliuja. Plius dar baidarę gali sulaužyti. Na, čia įvairiai būna. Siūlau džiaugtis, akd jums pasisekė ir jūs to nepatyrėt. Aš, beje, irgi kol kas nesiverčiau ir nenorėčiau. Ir visoms to palinkėčiau tongue.gif
Atsakyti
Vat vat, virsta ir dar kaip....tik gerai, kad viskas gerai baigiasi biggrin.gif
Vienoje vietoje, vaikinai net skaiciavo kiek baidariu virto, tai iki musu atplaukimo buvo jau 9 apvirtusios. Mums palei nosis apvirto ir 10 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(itule @ 2005 08 25, 08:49)
Vat vat, virsta ir dar kaip....tik gerai, kad viskas gerai baigiasi biggrin.gif
Vienoje vietoje, vaikinai net skaiciavo kiek baidariu virto, tai iki musu atplaukimo buvo jau 9 apvirtusios. Mums palei nosis apvirto ir 10 biggrin.gif

Čia jau reikia talento, arba specialiai apsiversti norėjo... g.gif
Atsakyti
Kažkada ir aš galvojau, kad norint apsiversti reikia pasistengti arba jau labai neatsargiam būti, bet pasirodo, viskas labai paprasta smile.gif
Plaukėm praeitą savaitgalį Širvinta - nu labai šustra upė, niekad negalvojau, kad tokia faina upė taip netoli Kauno palei Jonavą teka smile.gif Plaukėm be daiktų, nes baidarės plastikinės kažkokios angliškos ir į jas daug netelpa, tai pasilikom daiktus pas šeimininkus, iš kurių baidas nuomavom ir plaukėm tik su maistu ir gėrimais. Ir ką tu pasakysi - Širvinta tikra kalnų upė pasirodė su nerealiais slenksčiais smile.gif. Jinai mat yra labai akmeminga, o dabar kai vanduo pakilęs, buvo pats kaifas ir srovė kai užnešė šonu prie vienos šakos, tai net atsisutumti buvom nepradeje, kai pajutom kad baida prisipildė vandens ir teko iškristi smile.gif Bet buvo nerealiai smagu, paskui pusę daiktų ir chebros susirinkom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 08 25, 11:17)
Čia jau reikia talento, arba specialiai apsiversti norėjo...  g.gif

Ne, mieloji, apsiversti - joks talentas. Taip įvyksta ir viskas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2005 08 25, 14:11)
Ne, mieloji, apsiversti - joks talentas. Taip įvyksta ir viskas  tongue.gif

Plaukiau ir sportine, ir turistine baidare. Niu nei kart iš jokios neišsiverčiau... Todėl ir nesuprantu doh.gif
Atsakyti