Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės

QUOTE(ginija @ 2005 08 16, 11:34)
Cha, šitie krokodilai pasiutę - apgraužia ir tankus. Ka kanda - tankas prakiūra smile.gif)

Tankai šaudosi ir yra baisūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 08 16, 13:12)
Tankai šaudosi ir yra baisūs smile.gif

Kad žinok kol kas didesniu santykiu krokodilai laimi smile.gif Tankai gremėzdiški ir lėti, ko nepasakytum apie grobuonis krokodilus. Beja, jie vislesni ir jų daugiau smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 08 16, 11:32)
Bet visą savaitgalį informavo, kad Merkiu plaukti pavojinga, nes jau buvo susižeidusių žmonių. Pasemti tiltai, nugriuvę medžiai. Kaip ten vaizdas iš tikrųjų?  g.gif

Pačiu Merkiu plaukėm labai nedaug, kažkur 18 km nuo santakos su Šalčia, iki pamerkių. Vaizdas nepakartojamas, labai įspūdinga. Tiesa, vienoj vietoj buvo užvarta, teko persinešta baidares, bet nieko labai pavojingo. Na, matėm ir sulaužytų baidarių, nemaloniai atrodo, bet pats plaukimas tikrai nebuvo pavojingas. Na, išsiverst kartais gali ir pačiose netikėčiausiose vietose biggrin.gif Tiesiog smagu plaukti tarp eglaičių, pušų, vienu momentu ilgokai sukom ratus pievose, kol atradom upę thumbup.gif
O tie susidūrimai buvo gerokai toliau, kur trąsos populiaresnės.
Atsakyti
Ai, buvo ir pasemtas tiltas, atsiminiau. Tai jokia problema, apiplaukėm pieva biggrin.gif Dar smagiau buvo pasisukinėt tarp medžių.
Atsakyti
Svarbiausia, kad viskas gerai baigėsi ir apturėjot smagų žygį mirksiukas.gif Ar čia pirmas žygis baidarėmis buvo? smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 08 16, 18:06)
Svarbiausia, kad viskas gerai baigėsi ir apturėjot smagų žygį  mirksiukas.gif  Ar čia pirmas žygis baidarėmis buvo? smile.gif  g.gif

Oi, ne tongue.gif ne pirmas. Šiais metais buvo jau antras, o aplamai kiek jų buvo tai sunku susikaičiuot. Merkiu plaukėm trečią kartą ir visus tris kartus skirtingomis atkarpomis. mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=liniokas,2005 08 17, 14:12]
Oi, ne tongue.gif ne pirmas. Šiais metais buvo jau antras, o aplamai kiek jų buvo tai sunku susikaičiuot. Merkiu plaukėm trečią kartą ir visus tris kartus skirtingomis atkarpomis. mirksiukas.gif
[/quote

Merkiu nesu plaukusi, bet ateityje ketinam smile.gif Ūla labai patiko, tik žmonių gerokai per daug sad.gif
Atsakyti
[quote=ginija,2005 08 18, 08:34]
[quote=liniokas,2005 08 17, 14:12]
[/quote

Merkiu nesu plaukusi, bet ateityje ketinam smile.gif Ūla labai patiko, tik žmonių gerokai per daug sad.gif
[/quote]

Merkys - tinginių upė biggrin.gif Panašiai kaip ir Žeimena tik dar platesnis...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 08 18, 11:25)
Merkys - tinginių upė biggrin.gif Panašiai kaip ir Žeimena tik dar platesnis...

O man Žeimena patiko.
Pati baisiausia, kurie esu plaukusi - Visinčia smile.gif
Noriu praplauk Lakaja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 08 18, 11:31)
O man Žeimena patiko.
Pati baisiausia, kurie esu plaukusi - Visinčia smile.gif
Noriu praplauk Lakaja  blush2.gif

Prieš porą metų plaukėm Lakajo ežerais ir pačia Lakaja. Smagi upė, užvis smagiausia kai ją reikia surast biggrin.gif Tada ten buvo vidury vandens pastatyta rodyklė, be jos tai vargiai būčiau pagalvojus, kad tie nendrynai - tai upė biggrin.gif
Rekomenduoju, nes nėra sunku plaukti. thumbup.gif
O man sunkiausia buvo visgi Ūloje. Tada buvo daug užvartų, posūkis... ir nežinia ką už to posūkio rasi mirksiukas.gif Bet prisiminimai thumbup.gif
Atsakyti
stai ir as pabandziau baidares smile.gif thumbup.gif .Plaukem Ula ir Merkiu.Buvo nepakartojama,neisivaizdavau,kad tai yra jega schmoll.gif .Apsistojome Ziuru kaimelyje.Pirma diena plaukeme apie 15km,gal ir nedaug,bet kaip pirma karta ,tai normaliai.Antra diena apie 15km irgi gavosi.Tik sunkiau jau buvo,nes nuo irklavimo pecius skaudejo.Plaukem 11 zmoniu.Labai patiko Ula,nes nenuobodu ja plaukti,vaizdai labai grazus.
Ginija,neissiverciau as biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2005 08 18, 12:30)
Prieš porą metų plaukėm Lakajo ežerais ir pačia Lakaja. Smagi upė, užvis smagiausia kai ją reikia surast  biggrin.gif Tada ten buvo vidury vandens pastatyta rodyklė, be jos tai vargiai būčiau pagalvojus, kad tie nendrynai - tai upė  biggrin.gif
Rekomenduoju, nes nėra sunku plaukti. thumbup.gif
O man sunkiausia buvo visgi Ūloje. Tada buvo daug užvartų, posūkis... ir nežinia ką už to posūkio rasi  mirksiukas.gif Bet prisiminimai  thumbup.gif

Na apie Lakają jau prisiklausiau. Tik noriu plaukti pačia upe, o ne ežerais schmoll.gif Ežerais neįdomu...
O Ūla visai nesudėtinga buvo plaukti. Tai buvo pirmasis mano maršrutas. Labai faina upė, tik žmonių per daug g.gif

QUOTE(Viliuke @ 2005 08 18, 13:16)
Ginija,neissiverciau as biggrin.gif  tongue.gif

Žinok ir aš nesu iš baidarės išsivertus tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti