Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės

QUOTE(ginija @ 2005 08 11, 10:59)
Katarina, maniškio priprašiau, kad tau žemėlapius atsiųstų. O CD neradau, nes išsivežęs buvo...  doh.gif 
Beja kaip dėl žygio, ar plauksit?  ax.gif

Tai va pranešė nekokias o gal kokias (su tokiu oru) žinias tai neplauksim šį savaitkali cry.gif ,tų draugų su kuriais turėjom plaukt mergaite į infekcine paguldė apsinuodijo kažkuom , ir mum dėl baidarės paskambino klijų negauna tai va baidarė tik pirmadienį bus gatava sad.gif
Atsakyti
QUOTE(katarina @ 2005 08 11, 16:44)
Tai va pranešė nekokias o gal kokias (su tokiu oru) žinias tai neplauksim šį savaitkali cry.gif ,tų draugų su kuriais turėjom plaukt mergaite į infekcine paguldė apsinuodijo kažkuom , ir mum dėl baidarės paskambino klijų negauna tai va baidarė tik pirmadienį bus gatava sad.gif

Sugadino grandiozinius savaitgalio planus... Nieko, plauksim dar vėliau (jei orai tai leis). Šiaip pažiūrėjau šiandien Vilnelė taip patvinus, kad baidarėm plaukiant jausmas lyg kalnų upe plaukti blink.gif Nereiktų irkluot, tik laviruot, kad kur į medį neįlėkt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 08 11, 21:57)
Sugadino grandiozinius savaitgalio planus... Nieko, plauksim dar vėliau (jei orai tai leis). Šiaip pažiūrėjau šiandien Vilnelė taip patvinus, kad baidarėm plaukiant jausmas lyg kalnų upe plaukti  blink.gif  Nereiktų irkluot, tik laviruot, kad kur į medį neįlėkt...  g.gif

Jo dėl upių tai aš girdėjau, kad patvinusios, o dėl oro ??? imu tikėti kad jau ruduo ateina cry.gif cry.gif cry.gif O dar didesni atšalima pranešė doh.gif gal ir gerai, kad neplauksim., Ir dar baidarei 100 litų nuolaida gavom nes jis nespėjo laiku kai buvo pažadėjas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katarina @ 2005 08 11, 22:12)
Jo dėl upių tai aš girdėjau, kad patvinusios, o dėl oro ??? imu tikėti kad jau ruduo ateina cry.gif  cry.gif  cry.gif O dar didesni atšalima pranešė  doh.gif gal ir gerai, kad neplauksim., Ir dar baidarei 100 litų nuolaida gavom nes jis nespėjo laiku kai buvo pažadėjas.  thumbup.gif

Labai liuks, kad laikosi žodžio. T.y. šiuo konkrečiu atveju jaučia prieš jus atsakomybę ir dėl to kaina sumažėja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Na taip, orelis dabar ne koks. cry.gif Trumpa vasara verysad.gif
Atsakyti
Tik žalių baidarių nenuomokit, o tai kokie durbi plaustininkai laikys jas krokodilais ir bandys mušti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 08 12, 11:51)
Tik žalių baidarių nenuomokit, o tai kokie durbi plaustininkai laikys jas krokodilais ir bandys mušti biggrin.gif

Aš dabar kaip tik žalią imsiu (jei pasirinkimas bus) blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 08 12, 12:36)
Aš dabar kaip tik žalią imsiu (jei pasirinkimas bus)  blush2.gif  thumbup.gif

Ot, pasitaikyk mano kelyje, Krokodilas mat atsirago tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 08 12, 12:44)
Ot, pasitaikyk mano kelyje, Krokodilas mat atsirago tongue.gif

mirksiukas.gif Krokodilai žinok agresyvūs būna g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 08 15, 16:49)
mirksiukas.gif  Krokodilai žinok agresyvūs būna  g.gif  blink.gif

Nu ką krokodilas gali tankui padaryt g.gif
Atsakyti
O mes šį savaitgaįi surizikavom. Jėga thumbup.gif Tokių patvinusių upių gal daugiau neteks regėti. Plaukėm Šalčia ir truputį Merkiu. Nepakartojamai atrodo pušaitės arba eglutės vandeny, užlietos pievos ir pan. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2005 08 16, 11:24)
O mes šį savaitgaįi surizikavom. Jėga  thumbup.gif Tokių patvinusių upių gal daugiau neteks regėti. Plaukėm Šalčia ir truputį Merkiu. Nepakartojamai atrodo pušaitės arba eglutės vandeny, užlietos pievos ir pan.  thumbup.gif

Bet visą savaitgalį informavo, kad Merkiu plaukti pavojinga, nes jau buvo susižeidusių žmonių. Pasemti tiltai, nugriuvę medžiai. Kaip ten vaizdas iš tikrųjų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 08 16, 10:36)
Nu ką krokodilas gali tankui padaryt g.gif

Cha, šitie krokodilai pasiutę - apgraužia ir tankus. Ka kanda - tankas prakiūra smile.gif)
Atsakyti