Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės

tai palaukit palaukit, čia mūsų toks draugelis pirmą kartą organizuoja, nes jis jau prisiplaukiojo, tai žino kas kur unsure.gif , tai va sakė vienam žmogui kainuoja 90 litų, čia trečiadienį išplaukiam , ketvirtadienį baigiam ax.gif , ir nakvynė kažkokioje sodyboje kaimo unsure.gif , tik maistaą reikia prisigriebti, tai kaip jusm čia atrodo pigiai ar ne pigiai? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke @ 2005 07 29, 16:52)
tai palaukit palaukit, čia mūsų toks draugelis pirmą kartą organizuoja, nes jis jau prisiplaukiojo, tai žino kas kur  unsure.gif , tai va sakė vienam žmogui kainuoja 90 litų, čia trečiadienį išplaukiam , ketvirtadienį baigiam  ax.gif , ir nakvynė kažkokioje sodyboje kaimo  unsure.gif , tik maistaą reikia prisigriebti, tai kaip jusm čia atrodo pigiai ar ne pigiai?  g.gif  doh.gif

Su nakvyne kaimo sodyboj ir nuvežimais parvežimais - tikrai kad normaliai....
Atsakyti
sveikutės, mes už baidares mokėjom po 40lt parai+ leidimai po 5 lt oparai + liemenė 3 lt visam plaukimui. apsistoję buvom vieną vakarą dzūkiškoj pirtelėj, tai sumokėjom už pirtelę 100lt ir už vietą po 5 lt nuo žmogaus, nors poto kaip išsiaiškinom už vietą prieš tai nieks nemokėjo, tai gi apmovė cry.gif tai va mums dvim išėjo už 3 dienas plaukimo 176lt baidarės + 35 lt pirtelėj. nors pirtelėj leido miegoti kambarėlyje, tai skaitau, kad normaliai. jei paskambinat i giriu žvalgą, ten emailu atsiunčia smilkiai visą trasos aprašymą, mums labai jau patiko ši firma thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
jau si treciadieni plauksiu ir as.Ula ir Merkiu,laukiu nesulaukiu.Draugu ratas nemazas bus,manau ,kad jega bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuke @ 2005 07 30, 23:58)
jau si treciadieni plauksiu ir as.Ula ir Merkiu,laukiu nesulaukiu.Draugu ratas nemazas bus,manau ,kad jega bus biggrin.gif

labas ax.gif
o kartais jūsų pasiplaukyme tokis Erikas iš Airijos nedalyvaus ax.gif , nes žiūriu, kad tu irgi trečiadienį plauksi, o mes irgi numatę plaukti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke: 31 liepos 2005 - 10:35
Savaitgalį plaukėm Žeimena. Smagumėlis. Oras kaip pagal užsakymą, nors prieš tai labai baiminausi lietaus. Kompanija irgi smagi. Malonu su naujais žmonėmis susipažinti thumbup.gif drinks_cheers.gif . Jei ne kai kurios aplinkybės (nelaimė), sakyčiau žygis buvo super thumbup.gif
Atsakyti
pasiklausinėjau jau plaukusių žeimena, tai užsimaniau ir aš ją išbandyt ax.gif anksčiau galvojau, kad gali būt gana nuobodi upė, bet kai dabar dar didesnėm nuobodybėm prisiplaukiojau, tai viskas ok rolleyes.gif tik kompaniją reik susirinkti.

ginija, kiek dienų plaukėt, nuo kur iki kur?? Daug baidarininkų matėt?
Atsakyti
QUOTE(Yara @ 2005 08 07, 20:36)
pasiklausinėjau jau plaukusių žeimena, tai užsimaniau ir aš ją išbandyt ax.gif anksčiau galvojau, kad gali būt gana nuobodi upė, bet kai dabar dar didesnėm nuobodybėm prisiplaukiojau, tai viskas ok  rolleyes.gif tik kompaniją reik susirinkti.

ginija, kiek dienų plaukėt, nuo kur iki kur?? Daug baidarininkų matėt?

Sveiki aš plaukiau kartu su Ginija thumbup.gif tai galiu suteikt info. Tai va mes plaukėme nuo Kaltanėnu iki Liulinės tilto tai išviso 29 km.PLaukėme dvi dienas Baidariniku tai tikrai labai daug, o taip pat ir su plaustais ir valtimis vienu žodžiu gat tiršta buvo, bet upė yra gan plati tai nieko tokio mirksiukas.gif .Bet aš tai labai susižavėjau ta upe nes ji labai švari ir labai krantai gražus. O šiap ji skaitosi švariausia. Žuvies yra daug. Mes ši savaitgali vėl planuojame ja plaukti, ir dar pirmadieni (išeiginė). Planuojame nuo Kaltanėnu iki Nemenčinės(reiktu ir Nerimi paplaukt). Arba dar galima Žeimenio ežerais pradėti , baigti Žeimenos upe.
Ginija jūs turėjote savo žemėlapi gal gali pasakyt kur internete ieškot mum nesiseka cry.gif , ir dar baidare nusipirkome tai nekantraujam išbandyt yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katarina: 07 rugpjūčio 2005 - 21:10
Sveiki smile.gif
Žeimena - tikrai faina užė, ypač jei plauki su kompanija gera ir nesinori extrymo smile.gif
Vanduo pakankamai šiltas ir švarus, nera žiaurių kliūčių (mes plaustą tik vienoj vietoj šonu prastūmėm (pilnai iš vandens neraukėm)
Labai daug stovyklaviečių, jos tikrai gražios. Žuvies daug ir t.t.
Man tikrai patiko thumbup.gif:
Ir išvis, reikia vis kitas užer bandyt, nes atsibosta viena ir ta pati.... Ir nesugalvokit ežerais baidarėm plaukt, nes nuobogybė nereali....
Atsakyti
QUOTE(katarina @ 2005 08 07, 22:08)
Sveiki aš plaukiau kartu su Ginija  thumbup.gif tai galiu suteikt info. Tai va mes plaukėme nuo Kaltanėnu iki Liulinės tilto tai išviso 29 km.PLaukėme dvi dienas Baidariniku tai tikrai labai daug, o taip pat ir su plaustais ir valtimis vienu žodžiu gat tiršta buvo, bet upė yra gan plati tai nieko tokio mirksiukas.gif .Bet aš tai labai susižavėjau ta upe nes ji labai švari ir labai krantai gražus. O šiap ji skaitosi švariausia. Žuvies yra daug. Mes ši savaitgali vėl planuojame ja plaukti, ir dar pirmadieni (išeiginė). Planuojame nuo Kaltanėnu iki Nemenčinės(reiktu ir Nerimi paplaukt). Arba dar galima Žeimenio ežerais pradėti , baigti Žeimenos upe.
Ginija jūs turėjote savo žemėlapi gal gali pasakyt kur internete ieškot mum nesiseka cry.gif , ir dar baidare nusipirkome tai nekantraujam išbandyt yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Turim specialią programėlę, kuri detaliai vietoves parodo. Draugas su ja padirbėjo ir pasidarė žemėlapį. Iš tikrųjų vakare galėčiau iškarpyti ir persiųsti jeigu reikia ax.gif

Man šita upė irgi labai patiko thumbup.gif . Mūsų užsieniečiui irgi. Svaigo, kaip ir kt metais plauks kartu, bet... kai į 2 dieną uodų įkandimai pradėjo niežėti, dievagojosi, kad tokio extrymo jam jau gana smile.gif)
Atsakyti

Ir išvis, reikia vis kitas užer bandyt, nes atsibosta viena ir ta pati.... Ir nesugalvokit ežerais baidarėm plaukt, nes nuobogybė nereali....
[/quote]

Sutinku. Dar nei kart neplaukiau ta pačia upe. Sekantis maršrutas bus Lakaja. Jei geri orai - rugsėjo pradžioje. Gal kas nors kartu norite? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 08 08, 11:10)
Sutinku. Dar nei kart neplaukiau ta pačia upe. Sekantis maršrutas bus Lakaja. Jei geri orai - rugsėjo pradžioje. Gal kas nors kartu norite? smile.gif

čia savaitgaliui?? gal ir norėčiau ax.gif bet dar toooli tas rugsėjis, ir planai neaiškūs..
Atsakyti