Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės

QUOTE(ginija @ 2005 07 27, 23:00)
Oi Rybka, cia jau papuolei i ekstremalų gretas. Mes pernai plaukėm Šventosios upe, mūsų paskaičiavimais per dieną nuplaukėm apie 26km, sekančią dieną gal apie 10km. Tai kai kurie plaukę kartu jau taip dejavo, zyzė ir aplamai grasino baidares palikę eiti pėščiomis, nes su tokiais kaip mes, pamišėliais, neįmanoma plaukti. Na tai buvo žmonės, kurie nemėgsta aktyvaus poilsio. Nors mes tikrai neplaukėm be sustojimų. Ir sustodavom, susėdę paplepėdavom, pailsėdavom ir toliau plaukdavom.
  Šiais metais plauksim ir vėl. Kita trasa, kita kompanija. Bet tempo nebebus, net  tiek (26 km) manau neplauksim. Derinsimės vieni prie kitų. Tegul tai bus poilsis ir malonumas, o ne sportinis azartas  g.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif tourist5.gif
Atsakyti
Na va, šeštadieniui gera orą sinoptikai žada thumbup.gif O sekmadieniui lietų su perkūnija. Tikiuosi pasikeis prognozės..
Atsakyti
laurala, atsidaryk www.giriuzvalgas.lt ten nurodytos trasos ir ilgiai
Atsakyti
Kas nemegsta didelio tempo ir extreemo siulau plaukti Verkne.
tiesa vienas bet..Gale trasos reikia 3 km Nemunu pries srove plaukti
Na bet jei mes siemet antra karta surizikavom, tai ne taip jau baisu mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos aūūū, man irgi gal nusimato plaukimas kitą savaitę, jei vaikučius bus kur palikti g.gif doh.gif , bet va man klasumimėlis iškilo, kaip ten reikalai, jei aš niekad neplaukus, ką imsiu sėsiu ir plaukiu? blink.gif doh.gif

plauktume kartu su vyru, tai kaip čia galime vienoje baidarėje iš pradžių, ar dviem negalima vienoje unsure.gif , na tik nesijuokit iš manęs, nes aš niekad neplaukus tai nenutuokiu kas kame doh.gif
laukiu atsakymų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke: 28 liepos 2005 - 17:52
QUOTE(lotaa @ 2005 07 28, 15:31)

na šitą puslapį kai atidarau, tai tik reklama ir telefonas nurodytas, ir viskas, o jokių trasų nematau unsure.gif g.gif
Atsakyti
ir dar norėjau paklausti kiek ši pramoga kainuoja g.gif

aha, jau matau prisišaukiau pagalbos šauksmą, ginija tuoj man atsakys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke: 28 liepos 2005 - 18:17
QUOTE(lotaa @ 2005 07 28, 14:31)

Nu va, paskaičiavau-58 km biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke @ 2005 07 28, 18:16)
ir dar norėjau paklausti kiek ši pramoga kainuoja  g.gif

aha, jau matau prisišaukiau pagalbos šauksmą, ginija tuoj man atsakys  thumbup.gif

Atsakysiu smile.gif
Baidarių nuoma parai nuo 30lt (eilinę darbo dieną) iki 50lt (savaitgali). Nors tai derybų klausimas ir dar žiūrint iš ko nuomositės. Plius dar kainuoja baidarių transportavimas. Kaina priklauso nuo pasirinktos trasos. Kainuoja apie 1-1,20 lt/km. Vėl nuo paslaugos pardavėjo priklauso. O dar pripliusuok išlaidas maistui. Apytikriai išeina kokie 70-80lt žmogui (savaitgaliui).
Atsakyti
QUOTE(vilmuke @ 2005 07 28, 17:51)

plauktume kartu su vyru, tai kaip čia galime vienoje baidarėje iš pradžių, ar dviem negalima vienoje  unsure.gif , na tik nesijuokit iš manęs, nes aš niekad neplaukus tai nenutuokiu kas kame  doh.gif
laukiu atsakymų  4u.gif

Labas,
baiders paprastai ir buna dvivietes bei trivietes, taip kad su vyru pats tas mirksiukas.gif
jei nemegsti extrymu rinkites siek tiek platesne upe ar upes atkarpa- pvz. Uloje nuo istaku daug isvartu ir kitu kluciu, man pirma karta ivare stresa. Bet kadangi jau kelinti metai is eiles kartojam si malonuma, vadinasi tikrai smagu thumbup.gif
Mes renkames tik brezentines baidares - jos maziau virsta, nors vasara tai nebaisu (mes sezona atidarom geguzes 1, tai kartais nakti net -5 buna)

Atsakyti
QUOTE(kliuska @ 2005 07 29, 13:28)
Labas,
baiders paprastai ir buna dvivietes bei trivietes, taip kad su vyru pats tas  mirksiukas.gif
jei nemegsti extrymu rinkites  siek tiek platesne upe ar upes atkarpa- pvz. Uloje nuo istaku daug isvartu ir kitu kluciu, man pirma karta ivare stresa. Bet kadangi jau kelinti metai is eiles kartojam si malonuma, vadinasi tikrai smagu  thumbup.gif
Mes renkames tik brezentines baidares - jos maziau virsta, nors vasara tai nebaisu (mes sezona atidarom geguzes 1, tai kartais nakti net -5 buna)

O as už plastikines baidares. thumbup.gif mažesnė rizika, kad netyčia kur nors atsitrenkus ją prakiurdysi. Nors aišku priklauso nuo trasos. Plaukiant Ūla vieni žmonės prie mūsų akių savo brezentinę baidarę prakirto. O mūsų draugai su plastikine visus krantus nubrūžino, n kartų atsitrenkė ir atlaikė. O vat plaukiant Šventosios upe pavojingų vietų nepasitaikė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 07 29, 16:08)
O as už plastikines baidares.  thumbup.gif  mažesnė rizika, kad netyčia kur nors atsitrenkus ją prakiurdysi. Nors aišku priklauso nuo trasos. Plaukiant Ūla vieni žmonės prie mūsų akių savo brezentinę baidarę prakirto. O mūsų draugai su plastikine visus krantus nubrūžino, n kartų atsitrenkė ir atlaikė. O vat plaukiant Šventosios upe pavojingų vietų nepasitaikė  thumbup.gif

Na, jei upė rami - ta patogiau brezentinė, o jei su kliūtim kaip ūla - tai geriau plastiknė...
Atsakyti