Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės

sveikutės, extrymų mėgėjos mirksiukas.gif vakar ir mes gryžom iš plaukiojimo ulos upe, plaukem 3 dienas. tuo pačiu maršrutu kaip ir Dovis. skaitant apie pažįstamas vietas net šiurpuliukai ėjo tourist5.gif viskas labai patiko bet nuvargom, ne tas žodis doh.gif baidares nuomavomės iš "girių žvalgo", labai geri organizatoriai, labai šaunus vaikinukas thumbup.gif jei ką domina antrąjį vakarą buvom išsinuomavę dzūkišką pirtelę žiūruose, pas bronių, dar gyvenu įspūdžiais. nuotraukų negaliu įmesti, nes dar esu naujokė cry.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2005 07 23, 20:30)
sveikutės, extrymų mėgėjos  mirksiukas.gif vakar ir mes gryžom iš plaukiojimo ulos upe, plaukem 3 dienas. tuo pačiu maršrutu kaip ir Dovis. skaitant apie pažįstamas vietas net šiurpuliukai ėjo  tourist5.gif viskas labai patiko bet nuvargom, ne tas žodis  doh.gif baidares nuomavomės iš "girių žvalgo", labai geri organizatoriai, labai šaunus vaikinukas thumbup.gif jei ką domina antrąjį vakarą buvom išsinuomavę dzūkišką pirtelę žiūruose, pas bronių, dar gyvenu įspūdžiais. nuotraukų negaliu įmesti, nes dar esu naujokė  cry.gif

Gali man atsiųsti nuotraukų, as idėsiu mirksiukas.gif
sevila@one.lt
Atsakyti
O jūs į žygį skaitmeninį fotiką imate? Aš pernai vežiausi vienkartinį, nes gaila skaitmeninį imti, o jei paskandinsi ar sušlapinsi? Kaip jūs darote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 07 24, 10:27)
O jūs į žygį skaitmeninį fotiką imate? Aš pernai vežiausi vienkartinį, nes gaila skaitmeninį imti, o jei paskandinsi ar sušlapinsi? Kaip jūs darote?  ax.gif

Priklausomai kokia upė priešaky g.gif jei imam, tai užpakuojam saugiai, bet jei ramu, tai ir pafotkinam. Pernai plaukiant Ūla viena mergina paskandino savo skaitmeninį fotiką, vertėsi su kanoja unsure.gif Tiesą sakant, ten visos šešios plaukusios kanojos vertėsi, tik jų du kartus, antras kartas lemtingas. Kažkaip labiau gailėjo nuotraukų, nes fotiką naują ruošėsi pirkt.
Atsakyti
QUOTE(Yara @ 2005 07 24, 12:25)
Priklausomai kokia upė priešaky g.gif jei imam, tai užpakuojam saugiai, bet jei ramu, tai ir pafotkinam. Pernai plaukiant Ūla viena mergina paskandino savo skaitmeninį fotiką, vertėsi su kanoja unsure.gif Tiesą sakant, ten visos šešios plaukusios kanojos vertėsi, tik jų du kartus, antras kartas lemtingas. Kažkaip labiau gailėjo nuotraukų, nes fotiką naują ruošėsi pirkt.

Plauksim Žeimena baidarėmis. Šiaip kiek esu plaukusi niekada apsiversti ir neteko. Šiaip faina ir smagu būtų nuotraukų geros kokybės padaryti, bet dar labiau būtų gaila paskandinto fotiko. Įtariu, kad pirksiu vienkartinį smile.gif doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
mes pasiėmėm ne tik fotiką bet ir skaitmeninę kamerą . viską užpakuodavo į du maišelius, fotiką žinau laikė po kėde,kai reikėdavo ištrauktado ir išpakuodavo. o kamerą taip pat kažkur prie savęs laikė. mirksiukas.gif plaukėm su 4 baidarėm, bet nei viena nesivertė. ir mes nusprendėm kad dėl svorio, kadangi jos buvo pilnai pakrautos, tai gi sunkios. poto vaikinai bandė tušti pasiplaukioti, tai sakė, kad labai nestabili baidarė, g.gif vakar žiūrėjom nufilmuotą medžiagą, kaifas nerealus thumbup.gif
Atsakyti
Šeštadieniui ir sekmadieniui lietų žada. Visai nenoriu, kad lytų. Kaip čia užkerėjus ir gerą orą prisišaukus??? Visai nesmagu per lietų irklais mosikuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 07 25, 15:08)
Šeštadieniui ir sekmadieniui lietų žada. Visai nenoriu, kad lytų. Kaip čia užkerėjus ir gerą orą prisišaukus???  Visai nesmagu per lietų irklais mosikuoti doh.gif

Šito ir aš labai bijau, bet paskui pagalvojau vaikų nera o patys kaip nors necukriniai esam neištirpsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katarina @ 2005 07 25, 14:33)
Šito ir aš labai bijau, bet paskui pagalvojau vaikų nera o patys kaip nors necukriniai esam neištirpsim smile.gif

Tai bent oras siltas nusimato. Pernai plaukem. Vaizdelis toks: lyja be pertraukos, mes visi slaputeliai, o salta baisiausiai. Islipom is baidares, kojos per sanarius nesilanksto, pirstai sugrube. Kankyne, o ne malonumas. Sekanti karta lijo su pertraukom. Bet nieko - cia jau nebe beda. ax.gif Tegul nakti lyja, tik ne dienos metu.
Atsakyti
sveikutės, mes kai plaukėm tai irgi, kiekvieną dieną nors truputį gaudavom lietaus: arba iš ryto lyja, o po pietų saulė šviečia, arba iš ryto saulė - po pietų liutus. pasimkit mažų maišelių. ant kojinių užsidėkite ir į kedus, ne taip kojos šąla. šiaip net gi ant plikų kojų užsidėjus maišelius iškart šilčiau pasidaro.
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2005 07 26, 18:52)
sveikutės, mes kai plaukėm tai irgi, kiekvieną dieną nors truputį gaudavom lietaus: arba iš ryto lyja, o po pietų saulė šviečia, arba iš ryto saulė - po pietų liutus. pasimkit mažų maišelių. ant kojinių užsidėkite ir į kedus, ne taip kojos šąla. šiaip net gi ant plikų kojų užsidėjus maišelius iškart šilčiau pasidaro.

Jauciu as dideli maisa celofanini isitaisysiu ir save "ipakuosiu". Juokas juokais, bet LABAI TIKIUOSI, kad oras nuotaikos nesugadins. O gal ir is vis pasigailes. Jei ne, reikia daug alc.gif alc.gif alc.gif ir bet koks oras bus gerai mega_shok.gif
Atsakyti
nieko šiaip ar taip vistiek apsiausto reikės, aš, nors ir nelijo (kai kuriuo momentu), vistiek buvau su apsiaustu, žinok, ne taip sudegi, o ir gale sėdintis, jei aptaško su irklais, ne taip baisu. kai plauksit pasiimkit ką nors stipresnio ir kažką pakramtyti, kai darysit stoteles, pravers. alc.gif essen.gif mes pirmą dieną lėkėm kaip akis išdegę, tai nepatiko, draugai nuplaukė, ant kažkokių šakų pasimovėm, baimės buvo pilna baidarė fear.gif o sekančias dienas plaukėm atsipūtę, visi kartu, tas sustodavom, kas pusę valandėlės, pasišildyti, drinks_cheers.gif padainuoti, tai buvo labai smagiai. o kai iš ūlos įplaukėm į merkį, tai išvis keturios baidarės susikabinom ir dreifavom iki galutinės stotelės, apie valandėlę laiko, kaifas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti