Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės

QUOTE(ginija @ 2005 06 13, 13:52)
Tik vat oras toks nevykes. Ir uodai baisiai lesa. As net ne prie vandens telkinio buvau, ale jau taip suede mane. Siaubas kazkoks. Dar vis draskausi, nes baisiai niezti ikandimus...  sad.gif

o tu nesidraskyk, o patepk sodos tirpaliuku (sodos ir vandens košytę padaryk) arba tarybine "žvaigždute".
Atsakyti
QUOTE(lawandorder @ 2005 06 13, 14:05)
o tu nesidraskyk, o patepk sodos tirpaliuku (sodos ir vandens košytę padaryk) arba tarybine "žvaigždute".

Aš nusipirkau Fenistil tepalą... gal kiek ir padėjo.... g.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus... Ismeginsiu. Siaip sako dar padedu druska, susmulkinta petrazole. Ir... ukinis muilas blush2.gif
Atsakyti
o geriausiai - trumpi nagai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
šiaip šaunuolės esam - senus gerus laikus menam ir bobučių patarimus. šiuolaikinė farmacija mums nerūpi schmoll.gif
taigi primintukas besiruošiančioms baidarių-plaustų žygiui: tepaliukas - purškaliukas nuo uodų bū-ti-nas!
Atsakyti
QUOTE(lawandorder @ 2005 06 13, 15:25)
o geriausiai - trumpi nagai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
šiaip šaunuolės esam - senus gerus laikus menam ir bobučių patarimus. šiuolaikinė farmacija mums nerūpi schmoll.gif
taigi primintukas besiruošiančioms baidarių-plaustų žygiui: tepaliukas - purškaliukas nuo uodų bū-ti-nas!

Beda ta, kad visokie puskaliukai, tepaliukai ir pan., manes negelbsti. visai neatbaido uodu. Isbandziau ivairiu skirtingu, bet efekto jokio....
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 06 14, 14:52)
Beda ta, kad visokie puskaliukai, tepaliukai ir pan., manes negelbsti. visai neatbaido uodu. Isbandziau ivairiu skirtingu, bet efekto jokio....

belieka ilgos kelnės g.gif o jeigu kur prie laužo - gal žvakės ar pan. g.gif
beje, ar tik neišsisukinėjate nuo žygio taip? blush2.gif Lai kompanija ošia taip, kad visi uodai ir kiti negeri padarai išsigąstų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lawandorder @ 2005 06 14, 14:06)
belieka ilgos kelnės g.gif  o jeigu kur prie laužo - gal žvakės ar pan. g.gif
beje, ar tik neišsisukinėjate nuo žygio taip? blush2.gif  Lai kompanija ošia taip, kad visi uodai ir kiti negeri padarai išsigąstų tongue.gif

Na ne. Kai tik orai atsils, tuoj rinksim kompanija ir leksim i gamta. Fainai. Laukiu nesulaukiu ax.gif
Atsakyti
Dabar klausykit. Šį šeštadienį važiuoju prie Ūlos filmuoti siužeto apie baidarių verslą. Man reikia dviejų "pozuotojų", kurie vaidins krūtus turistus ir visaip tomis baidarėmis ten irstysis. Kas norit? Idealiausia būtų kokia porelė - vyras ir žmona ar kavalierius su pana biggrin.gif
Atsakyti
O tau būtinai prie Ūlos? Šį savaitgalį kaip tik vyksta Vamzdiecas- ekstremalus žygis baidarėmis. Maršruto tikslai nežinau- bet galiu sužinot. Galvojam ir mes kokį nors gabalėlį praplaukti, bet nedaug nes su pupa...Arba šiaip varysim kur pasiplaukiot, bet tikrai ne prie Ūlos, nes ten plaukti visi leidimai jau išpirkti...o be to, per didelis extrymas su dvimetinuke....
Atsakyti
Ei , Smurka, prie progos išsiaiškink, kas tuos leidimus visai vasarai plaukti Ūla išpirko. Mes tai įtariam baidų nuomuotojus juos masiškai supirkus, kad su savo negalėtum plaukti....
Atsakyti
Matai, aš apie baidares darau ne kaip apie ekstremalų ar kokį ten pramoginį sportą, o kaip apie verslą. ta pora (pageidautina be vaikų) gaus nachaliavai pasiirstyt. Nu negi neatsiras norinčių, aš netikiu
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2005 06 15, 11:12)
Ei , Smurka, prie progos išsiaiškink, kas tuos leidimus visai vasarai plaukti Ūla išpirko. Mes tai įtariam baidų nuomuotojus juos masiškai supirkus, kad su savo negalėtum plaukti....

Manau, kad jie ir išpirko, nes baidarių nuoma ten užsiima apie 30 įmonių
Atsakyti