Kol kas dar ne, laukiam atsilimo ir sausesniu oru, mat baloje miegoti - tokia perspektyva tikrai nevilioja.
O marsrutas - manau Ula arba Zeimena (ji dar neisbandyta). Kad as nepamirsciau (o esu sklerotike), tai man prasom karts nuo karto priminti. Gali ir i pasta brukstelt sevila@one.lt
Ok. Esu plaukus Zeimena. Faina upe. Gili ir labai svarus vanduo... kazkada buvo... As ir nesakau - puolam dabar! Palauksim... Gal kada vasara ateis...
Mane greiciausiai birzeli atostogu varys...
Slyva, o kokia upe jei ne paslaptis plauksi geguzes pabaigoj? Mes bandysim imti Ula, 3 dienu marsrutas (tiksliau marsrutas 4 dienu, bet bandysim per 3)
Ok. Esu plaukus Zeimena. Faina upe. Gili ir labai svarus vanduo... kazkada buvo... As ir nesakau - puolam dabar! Palauksim... Gal kada vasara ateis...
Mane greiciausiai birzeli atostogu varys...
[quote=Rinesa,2005 05 19, 17:56]
quote=ginija,2005 05 19, 14:37]
Na mes jei plauksim, tai manau birzelio pabaigoje ar net liepos pradzioje. Dar nezinau. Tik tegul orai atsyla.
Kaip faina, t.y. del zygio. Mes irgi planuojame jau, tik dar nezinau kada. Bet panasu, kad bus Ula... Norinciu susidaryti turetu nemazai. Nors priimsim ir forumietes, jei kas nors pareiks nora... Siaip butinai painformuosiu