Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės

QUOTE(Rinesa @ 2005 05 15, 16:19)
Jei atvirai, tai man jau kokie pora metu apie tai sukasi mintys... g.gif  g.gif  g.gif
Laaaaaabai megstu siluma. thumbup.gif

Aga... cry.gif kad tos vasaros pas mus taip mažai būna....
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 05 16, 16:02)
Kol kas dar ne, laukiam atsilimo ir sausesniu oru, mat baloje miegoti - schmoll.gif  tokia perspektyva tikrai nevilioja.
O marsrutas - manau Ula arba Zeimena (ji dar neisbandyta). Kad as nepamirsciau (o esu sklerotike), tai man prasom karts nuo karto priminti. Gali ir i pasta brukstelt sevila@one.lt  mirksiukas.gif

Ok. Esu plaukus Zeimena. Faina upe. Gili ir labai svarus vanduo... kazkada buvo... As ir nesakau - puolam dabar! Palauksim... Gal kada vasara ateis... g.gif g.gif
Mane greiciausiai birzeli atostogu varys... g.gif
Atsakyti
Slyva, o kokia upe jei ne paslaptis plauksi geguzes pabaigoj? Mes bandysim imti Ula, 3 dienu marsrutas (tiksliau marsrutas 4 dienu, bet bandysim per 3) smile.gif
Atsakyti
Pati as nieko nezinau, kur mane ims ten plauksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2005 05 17, 17:30)
Ok. Esu plaukus Zeimena. Faina upe. Gili ir labai svarus vanduo... kazkada buvo... As ir nesakau - puolam dabar! Palauksim... Gal kada vasara ateis... g.gif  g.gif
Mane greiciausiai birzeli atostogu varys...  g.gif

Na mes jei plauksim, tai manau birzelio pabaigoje ar net liepos pradzioje. Dar nezinau. Tik tegul orai atsyla.
Atsakyti
quote=ginija,2005 05 19, 14:37]
Na mes jei plauksim, tai manau birzelio pabaigoje ar net liepos pradzioje. Dar nezinau. Tik tegul orai atsyla.
[/quote]

Zinai Ginija, as jau prarandu vilti siemet sulaukti siltesniu oru... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Gyvenu prie juros... Uzkniso tie amzini vejai...
Nooooriu i siltus krastus!!!!
Atsakyti
[quote=Rinesa,2005 05 19, 17:56]
quote=ginija,2005 05 19, 14:37]
[/quote]

Zinai Ginija, as jau prarandu vilti siemet sulaukti siltesniu oru... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Gyvenu prie juros... Uzkniso tie amzini vejai...
Nooooriu i siltus krastus!!!!
[/quote]

Šiandien bent jau Vilniuj visai nieko... šyla oras berods....
Atsakyti
thumbup.gif Savaitgaliui zada +23 thumbup.gif
Gal pagaliau su pavasario pabaiga ir atsilimas ateis???

O as pajuryje visai noreciau pagyventi, bet kad jura kur netoliese butu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 05 20, 08:22)
thumbup.gif Savaitgaliui zada +23  thumbup.gif
Gal pagaliau su pavasario pabaiga ir atsilimas ateis???

O as pajuryje visai noreciau pagyventi, bet kad jura kur netoliese butu  mirksiukas.gif

g.gif o aš katiną nešiu, kad būtų atimta dauginimosi galimybė...

O galvoj baidarės, baidarės....
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 05 20, 07:56)
g.gif o aš katiną nešiu, kad būtų atimta dauginimosi galimybė...

O galvoj baidarės, baidarės....

Vargsas katinas. Praras vyriska pasididziavima doh.gif Bet seimininkam su juo gyventi bus lengviau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 05 20, 10:34)
Vargsas katinas. Praras vyriska pasididziavima  doh.gif  Bet seimininkam su juo gyventi bus lengviau.  rolleyes.gif

Nu gaila gyvūnėlio... bet jam pačiam geriau bus, nes dabar lasto kniaukdamas verkdamas visas,,,,,

O baidarių žygį mes per Jonines organizuojam...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 05 20, 09:46)
Nu gaila gyvūnėlio... bet jam pačiam geriau bus, nes dabar lasto kniaukdamas verkdamas visas,,,,,

O baidarių žygį mes per Jonines organizuojam...

Kaip faina, t.y. del zygio. Mes irgi planuojame jau, tik dar nezinau kada. Bet panasu, kad bus Ula... smile.gif Norinciu susidaryti turetu nemazai. Nors priimsim ir forumietes, jei kas nors pareiks nora... Siaip butinai painformuosiu thumbup.gif
Atsakyti