Įkraunama...
Įkraunama...

Baidarės

Tai ir man gal reikia tam lietaus dievui pasimelsti, kad po 2 sav. nepasirodytu? Gal kas spec. maldele zino? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 05 13, 13:29)
Tai ir man gal reikia tam lietaus dievui pasimelsti, kad po 2 sav. nepasirodytu? Gal kas spec. maldele zino? biggrin.gif

Tos maldelės pavadinimas - SINOPTIKAI.
JEi jie sakys, kad oras bus geras - būtinai lis.
Tai reikia jų paprašyt, kad sakytų, kad bus uraganas biggrin.gif
Atsakyti
Man jau toks jausmas, kad nei pavasario nei vasaros niekada nebebus... sad.gif Toks oras bus iki ateinančio rudens, paskui vėl žiema tokia, paskui pavasaris, vasara ir per amžių amžius taip sad.gif
Plaukiosiu ant sofutės po dekiu prieš teliką sad.gif ... nebesuprantu kas čia per orai...
Atsakyti
Jetau... kaip noreciau!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kazkada lankiau baidariu sporta. Seniai tas buvo. O dar seniau su tevais leisdavomes plaustais zemyn upe... Daug kartu Nerim, o vienais metais - Zeimena. Fantastiskas poilsis! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Svajoju apie kazka panasaus. Tik esu viena (su sunum), kompanijos neturiu... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2005 05 13, 16:14)
Man jau toks jausmas, kad nei pavasario nei vasaros niekada nebebus... sad.gif Toks oras bus iki ateinančio rudens, paskui vėl žiema tokia, paskui pavasaris, vasara ir per amžių amžius taip sad.gif
Plaukiosiu ant sofutės po dekiu prieš teliką sad.gif ... nebesuprantu kas čia per orai...

Krasutomės kur nors kitur gyvent wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 05 13, 15:27)

Mieeelai rolleyes.gif
O tai netik su baidarėm, bet aplamai nosies į lauką ikišt neina. O man dar baliukas soduose ryt nusimato. Sustipsim... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2005 05 13, 16:32)
Mieeelai rolleyes.gif
O tai netik su baidarėm, bet aplamai nosies į lauką ikišt neina. O man dar baliukas soduose ryt nusimato. Sustipsim... sad.gif

geras oras priklauso nuo išgerto alchoholio kiekio smile.gif taigi - pasiimkit saulės į sodą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2005 05 13, 15:27)
Jetau... kaip noreciau!!!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Kazkada lankiau baidariu sporta. Seniai tas buvo. O dar seniau su tevais leisdavomes plaustais zemyn upe... Daug kartu Nerim, o vienais metais - Zeimena. Fantastiskas poilsis!  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Svajoju apie kazka panasaus. Tik esu viena (su sunum), kompanijos neturiu...  sad.gif

Jei tik upo turesi - butinai priimsim ax.gif thumbup.gif Musu kompanijoje daznai ir nepazistamiems atsiranda vietos. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2005 05 13, 15:32)
Mieeelai rolleyes.gif

Na ir vel sinoptikai apsiriko tongue.gif clap.gif . Sestadieni oras visai neblogas buvo, o siandien - irgi gerai, kad nelyja. Nors siltu pavasarisku oru net "nekvepia' nono.gif nono.gif
Atsakyti
QUOTE(ginija @ 2005 05 15, 20:53)
Jei tik upo turesi - butinai priimsim  ax.gif  thumbup.gif  Musu kompanijoje daznai ir nepazistamiems atsiranda vietos.  mirksiukas.gif

Aciu Tau, Ginija. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
To gero - upo - pas mane retai kada truksta. Kad tik eitu suderint laika....
Tikiuosi, nepamirsit manes. thumbup.gif thumbup.gif
Gal jau esat numate ka nors?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 05 13, 22:57)

Jei atvirai, tai man jau kokie pora metu apie tai sukasi mintys... g.gif g.gif g.gif
Laaaaaabai megstu siluma. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2005 05 15, 15:17)
Aciu Tau, Ginija.  4u.gif  4u.gif  4u.gif
To gero - upo - pas mane retai kada truksta. Kad tik eitu suderint laika....
Tikiuosi, nepamirsit manes.  thumbup.gif  thumbup.gif
Gal jau esat numate ka nors?

Kol kas dar ne, laukiam atsilimo ir sausesniu oru, mat baloje miegoti - schmoll.gif tokia perspektyva tikrai nevilioja.
O marsrutas - manau Ula arba Zeimena (ji dar neisbandyta). Kad as nepamirsciau (o esu sklerotike), tai man prasom karts nuo karto priminti. Gali ir i pasta brukstelt sevila@one.lt mirksiukas.gif

Atsakyti