As irgi isiterpsiu - pries Semetos m-la galvojau, kad pati nepagimdysiu - darysiuos cezario pjuvi, o pagimdem abu su vyru ir be nuskausminamuju. Tikrai, kursai dave man daugiau pasitikejimo savimi. Nors ir buvau skaiciusi iv. literaturos, suzinojau daugiau naudingu dalyku.
Kita vertus, nepatiko Semetos kategoriskumas, kuris vyravo visuose mokymuose ir, beje, po ju. Nesigincijau, nes nesu medike, nors kai kurie teiginiai man, kaip sveikai mastanciam zmogui ir buvo diskutuotini.
Kaip teisingai pastebejo anksciau rasiusios - reikia atsirinkti, kas tau ir tavo vaikui priimtina, o nesekti aklai viskuo, kas teigiama.
Mes vaika grudinom, tiesa, nardem tik vonioje, nes po kurio laiko jam kazkas eme nebepatikti. Masazavom ir darem tik pacius elementariausius pratimus - be sukiojimu ir metymu - turim giminej mediku, kurie nepatare to daryti.
Semeta su Kristina lankesi pas mus tik viena karta, pamoke pirminiu pratimu ir nardymo, toliau pora kart konsultavausi telefonu.
Beje, pamenu, vos izenge pro duris pas mus ankstame koridoriuje pamate plastikine "baleja", ir iskart suvadovavo -"ismesti, nereikalinga" - turbut patologiskai iprate visur ir visada savo tiesas kaisioti. As toj baleikoj vaiko niekad ir nemaudziau, tik skalbinius merkdavau...