Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: "Kūlverstukas"

Susupazinom su auklyte Sandra , pirmas ispudis geras , labai patiko thumbup.gif , siandien dukra jau visa diena bus darzeli ziuresim ka papsakos kai grys mirksiukas.gif o siaip esu patenkinta kad papuole i ciauskuciu grupe , nes maciau kitas aukletojas , tai gal dvi tik pasitikejimo kelia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilute-g @ 2011 09 05, 08:59)
Susupazinom su auklyte Sandra , pirmas ispudis geras , labai patiko  thumbup.gif , siandien dukra jau visa diena bus darzeli ziuresim ka papsakos kai grys  mirksiukas.gif  o siaip esu patenkinta kad papuole i ciauskuciu grupe , nes maciau kitas aukletojas , tai gal dvi tik pasitikejimo kelia  mirksiukas.gif

Mano vaikas irgi čiauškučiuose - palikau šiandien miegoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal turite kokių atsiliepimų apie auklėtoją Daivą? Aš savo nuomonę turiu, bet labai įdomu kaip senai ji darželyje ir kokių cirkų yra prikrėtus? Kad vaikai miega ir ne tik vieni, tai faktas, kad jinai visą laiką kabo ant telefono, jei jau teikiasi būti grupėje, irgi neginčyjama tiesa, bet gal esat pastebėję ir įdomesnių dalykų? Šiuo metu bandom jos atsikratyti, parašytas prašymas dėl nušalinimo, bet ją užstoja švietimo skyrius su Bagdonu priešakyje ... gal kas esat turėję su ja bėdų? Jei ne čia, tai parašykit į až smile.gif Tiesiog reikia kuo daugiau informacijos, nes panašu to, kad jos vaikų grupė, nusprendę jog auklėtoja negali jais pasirūpinti, išeina patys į kitą grupę pas adekvačią auklėtoją, nėra švietimo skyriui pakankamas įrodymas nesugebėjimo dirbti šitą darbą ... mano vaikas auklėtojos būseną įvardino tokiais žodžiais "mūsų auklėtoja šiandien girta" .. turbūt įsivaizduojat kaip faina palikinėti vaiką toliau jos priežiūroje, žinant jog ji nebuvo girta, ji tiesiog neadekvati ...
Atsakyti
QUOTE(Monaving @ 2011 11 20, 08:31)
... mano vaikas auklėtojos būseną įvardino tokiais žodžiais "mūsų auklėtoja šiandien girta" .. turbūt įsivaizduojat kaip faina palikinėti vaiką toliau jos priežiūroje, žinant jog ji nebuvo girta, ji tiesiog neadekvati ...

blink.gif blink.gif blink.gif
Čia ta, kur lopšelyje dirba? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2011 11 20, 11:50)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
Čia ta, kur lopšelyje dirba?  blink.gif

maniskis penkiu metu, ji antra aukletoja, kur dar dirba, nezinau smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Mes irgi lankom si darzeli Voveriuku grupe. Turim panasia problema kaip ir kitos mamytes su aukletoja Elena. Pasiskaiciau forume,tai su ja problemos jau ne pirmi metai. Nors lankom tik 2 menesius, bet jau spejom nusivilti.
Viena karta atejau pasiimti vaiko pries pietu miega ir girdejau kaip aukletoja Elena vienam verkenciam berniukui pakeltu tonu liepe neverkti, o jei jis nesiliaus sake :"neverk, nes nuvesiu i tualeta, uzdarysiu ten tave ir tada galesi verkti...." Mano nuomone tai yra nederamas elgesys su vaiku. Pastebejau, kai vaikai ateina i darzeli ir pamato Elena - daznai pradeda verkti, nenori likti prie tos aukletojos. O kai dirba aukletoja Kristina - vaikai nenori eiti namo..
Gal kitos mamytes pasidalintu savo "patirtim" del aukletojos Elenos? Pasiskaicius senesnius pasisakymus siame forume susidaro nuomone, kad aukletoja Elena yra dangstoma darzelio direktores...
Kas galetu paneigti tai, kad jei vieno vaiko teveliai atvirai pareikstu nepasitikejima aukletojai Elenai, galu gale direktore nebandytu uzglaistyti to ir rezultate vaikas nebutu pradetas terorizuoti?
Aciu visoms!
Atsakyti
QUOTE(liepa123 @ 2011 11 24, 21:46)
Sveikos mamytes. Mes irgi lankom si darzeli Voveriuku grupe. Turim panasia problema kaip ir kitos mamytes su aukletoja Elena. Pasiskaiciau forume,tai su ja problemos jau ne pirmi metai. Nors lankom tik 2 menesius, bet jau spejom nusivilti.
Viena karta atejau pasiimti vaiko pries pietu miega ir girdejau kaip aukletoja Elena vienam verkenciam berniukui pakeltu tonu liepe neverkti, o jei jis nesiliaus sake :"neverk, nes nuvesiu i tualeta, uzdarysiu ten tave ir tada galesi verkti...." Mano nuomone tai yra nederamas elgesys su vaiku. Pastebejau, kai vaikai ateina i darzeli ir pamato Elena - daznai pradeda verkti, nenori likti prie tos aukletojos. O kai dirba aukletoja Kristina - vaikai nenori eiti namo..
Gal kitos mamytes pasidalintu savo "patirtim" del aukletojos Elenos? Pasiskaicius senesnius pasisakymus siame forume susidaro nuomone, kad aukletoja Elena yra dangstoma darzelio direktores...
Kas galetu paneigti tai, kad jei vieno vaiko teveliai atvirai pareikstu nepasitikejima aukletojai Elenai, galu gale direktore nebandytu uzglaistyti to ir rezultate vaikas nebutu pradetas terorizuoti?
Aciu visoms!

Siuo metu direktores nera, o ja pavaduoja pavaduotoja Loreta, tikrai labai geranoriskai padeda spresti problemas, taigi siulau traukti pas ja pasikalbeti ir netempti smile.gif
P.S. jei nors vienas zmogus pasiulytu mano vaika uzdaryti tualete ... nezinau ka padaryciau, cia gi nenormaliu kompleksu vaikams ivaryti galima ... mes ir taip ilgai vargstame su tualeto problemomis, dabar pradedu mastyti, ar nebus kokia ragana jo ten karta uzdarius ....
Atsakyti
QUOTE(Monaving @ 2011 11 20, 09:31)
Gal turite kokių atsiliepimų apie auklėtoją Daivą? Aš savo nuomonę turiu, bet labai įdomu kaip senai ji darželyje ir kokių cirkų yra prikrėtus? Kad vaikai miega ir ne tik vieni, tai faktas, kad jinai visą laiką kabo ant telefono, jei jau teikiasi būti grupėje, irgi neginčyjama tiesa, bet gal esat pastebėję ir įdomesnių dalykų? Šiuo metu bandom jos atsikratyti, parašytas prašymas dėl nušalinimo, bet ją užstoja švietimo skyrius su Bagdonu priešakyje ... gal kas esat turėję su ja bėdų? Jei ne čia, tai parašykit į až smile.gif Tiesiog reikia kuo daugiau informacijos, nes panašu to, kad jos vaikų grupė, nusprendę jog auklėtoja negali jais pasirūpinti, išeina patys į kitą grupę pas adekvačią auklėtoją, nėra švietimo skyriui pakankamas įrodymas nesugebėjimo dirbti šitą darbą ... mano vaikas auklėtojos būseną įvardino tokiais žodžiais "mūsų auklėtoja šiandien girta" .. turbūt įsivaizduojat kaip faina palikinėti vaiką toliau jos priežiūroje, žinant jog ji nebuvo girta, ji tiesiog neadekvati ...

ooo. mes vien del jos pakeitem darzeli. nes nors ji ir retai budavo, bet po jos to pusdienio sekancia diena vaikas rekdavo ir atsisakydavo darzo, kaip didziausio blogio doh.gif
bjauri, bjauri ji... veiklos su vaikais nulis. ir siaip nemalonus zmogus. Jau 5 men vaikas lanko kita darzeli. Visada prisimena Jolita, o Daivos kaip nebuve. matyt, net toks mazas zmogutis uzblokuoja blogus prisiminimus...
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2011 11 26, 22:03)
ooo. mes vien del jos pakeitem darzeli. nes nors ji ir retai budavo, bet po jos to pusdienio sekancia diena vaikas rekdavo ir atsisakydavo darzo, kaip didziausio blogio  doh.gif
bjauri, bjauri ji... veiklos su vaikais nulis. ir siaip nemalonus zmogus. Jau 5 men vaikas lanko kita darzeli. Visada prisimena Jolita, o Daivos kaip nebuve. matyt, net toks mazas zmogutis uzblokuoja blogus prisiminimus...

o kalbejotes su darzelio administracija del jos, ar isejot tiesiog ir viskas? is musu grupes viena vaika irgi rugseji tik del jo pervede kitur, bet tada kazkaip tyliai viskas praejo iki kantrybe tevu truko pagaliau smile.gif
musu grupeje ji nebedirba, gavo drausmine nuobauda del tokio "darbo", bet kol kas tuom ir apsiribota, mes gi kelem klausima ar isvis ji gali dirbti su vaikais, tai irgi turetu paaisketi gana greitai ....
Atsakyti
QUOTE(Monaving @ 2011 11 27, 14:21)
o kalbejotes su darzelio administracija del jos, ar isejot tiesiog ir viskas? is musu grupes viena vaika irgi rugseji tik del jo pervede kitur, bet tada kazkaip tyliai viskas praejo iki kantrybe tevu truko pagaliau smile.gif
musu grupeje ji nebedirba, gavo drausmine nuobauda del tokio "darbo", bet kol kas tuom ir apsiribota, mes gi kelem klausima ar isvis ji gali dirbti su vaikais, tai irgi turetu paaisketi gana greitai ....

niu niu,,,,, kazin kuriai grupei teko sis dziaugsmas tokia aukletoja?

toje grupeje, is kur ja iskrapste, vienas tetis zymus teisininkas, i mano grupe bijos atkelt wien del manes ..... biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif buvo diskusija,kad nebebus bureliu Kauno darzeliuose,bet Kulverstuke vyksta kol kas,gal zinot ka nors apie tai,ar vyks jie toliau,ar bus panaikinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2011 11 28, 21:46)
niu niu,,,,, kazin kuriai grupei teko sis dziaugsmas tokia aukletoja?

toje grupeje, is  kur ja iskrapste, vienas tetis zymus teisininkas, i mano grupe bijos atkelt wien del manes ..... biggrin.gif

kadangi pagrindinis krapsytotojas esu as, tai nezinau kas pas mus zymus teisininkas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(liepa27 @ 2011 11 30, 13:08)
4u.gif buvo diskusija,kad nebebus bureliu Kauno darzeliuose,bet Kulverstuke vyksta kol kas,gal zinot ka nors apie tai,ar vyks jie toliau,ar bus panaikinti g.gif

tikiuosi, nenutrauks nes tikrai nespeciau tiek visur suvezioti kiek jis visko nori smile.gif
Atsakyti