Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: "Kūlverstukas"

QUOTE(vaidilute-g @ 2011 08 25, 12:54)
labai noretume isgirst atsiliepimus apie aukletoja Sandra , nes direktore mum pasake kad ji pagrindine , tiesa apie direktore - tai man ji maloni moteryte , keista buvo ir tai kad uzteko pavarde pasakyt ir ji zinojo musu dukros varda  ax.gif nors tikrai be jokiu kysiu i sy darzeli atejom  smile.gif

Pavydžiu baltu pavydu wink.gif

Sandra - irgi superinė auklėtoja. Kai mano sūnus lankė "Ančiukus", ji dirbo puse etato, su Jolita. Man abi šios auklėtojos - tikrai vienodai fainos. Sūnus mylimiausiaja kažkodėl Sandrą pasirinko, nors ir Jolitos ilgisi iki šiol. Kai pereidinėjo į kitą grupę, buvo labai gaila, kad "Čiauškučiai" - dičkiai, nes būčiau iš karto į tą grupę prašiusis... Žodžiu, jei patiko Jolita - tikrai patiks ir Sandra: irgi linksma, energinga, vaikai ją myli thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salsa: 25 rugpjūčio 2011 - 13:22
QUOTE(Salsa @ 2011 08 25, 14:19)
Pavydžiu baltu pavydu wink.gif

Sandra - irgi superinė auklėtoja. Kai mano sūnus lankė "Ančiukus", ji dirbo puse etato, su Jolita. Man abi šios auklėtojos - tikrai vienodai fainos. Sūnus mylimiausiaja kažkodėl Sandrą pasirinko, nors ir Jolitos ilgisi iki šiol. Kai pereidinėjo į kitą grupę, buvo labai gaila, kad "Čiauškučiai" - dičkiai, nes būčiau iš karto į tą grupę prašiusis... Žodžiu, jei patiko Jolita - tikrai patiks ir Sandra: irgi linksma, energinga, vaikai ją myli  thumbup.gif

smagu isgirst gera atsiliepima apie Sandra , nes labai gaila palikt buvo "anciuku " grupe vien del Jolitos , bet jai Sandra taipat miela , tada dziugu , as tada ramiau galesiu leist mazyle i darzeli mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidilute-g: 25 rugpjūčio 2011 - 17:30
O as sia savaite suzinojau, kad mes patekom i varliuku grupe. Kazin dziaugtis, ar nerimauti? Gal yra mamyciu, kurios zino aukletojas sitos lopselinuku grupes, gal lanke jusu vaikuciai sia grupe? Kaip jie jautesi ten? Ar priziureti buvo, patenkinti gryzdavo, noriai eidavo? Mano dukryte man pirma, tai man aplamai tas darzelis ir biski nerima kelia blush2.gif
Atsakyti
Kiek zinau, Varliuku grupes nera. Gal turejot omeny Voveriuku? Tada nekas. Musu sunus lanke, tai aukletoja Elena-siaubu siaubas, vaikas nemiegojo naktimis iki 5 metu. Nes sunus judrus, o aukletoja sena (kazkur 70m), jai sunku lakstyt paskui, prigazdindavo pastoviai, uzdarydavo prausykloje, vaikas verkdavo, nenoredavo eiti pas ja.
Pereje i darzleio grupe pasikeite, nebeliko tokiu isteriju, bet va, nemiegojom naktim dar ilgai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toma: 29 rugpjūčio 2011 - 09:58
QUOTE(Toma @ 2011 08 29, 10:57)
Kiek zinau, Varliuku grupes nera. Gal turejot omeny Voveriuku? Tada nekas. Musu sunus lanke, tai aukletoja Elena-siaubu siaubas, vaikas nemiegojo naktimis iki 5 metu. Nes sunus judrus, o aukletoja sena (kazkur 70m), jai sunku lakstyt paskui, prigazdindavo pastoviai, uzdarydavo prausykloje, vaikas verkdavo, nenoredavo eiti pas ja.
Pereje i darzleio grupe pasikeite, nebeliko tokiu isteriju, bet va, nemiegojom naktim dar ilgai.

Kadangi esu busimo lopseliuko mama, tai skaitau visus mamyciu atsiliepimus apie darzelius ax.gif

As net negaleciau pagalvoti apie toki aukletoju elgesi, jeigu tokio amziaus aukletojai sunku dirbti su mazais vaikais, tai ji senai turetu buti isejus i uztarnauta poilsi.... Ar kelete klausima del tokio elgesio? ir visiskai nieko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Špokencija @ 2011 08 29, 14:45)
Kadangi esu busimo lopseliuko mama, tai skaitau visus mamyciu atsiliepimus apie darzelius  ax.gif

As net negaleciau pagalvoti apie toki aukletoju elgesi, jeigu tokio amziaus aukletojai sunku dirbti su mazais vaikais, tai ji senai turetu buti isejus i uztarnauta poilsi.... Ar kelete klausima del tokio elgesio? ir visiskai nieko?  unsure.gif

As manau, kad sitame darzelyje kol direktore neiseis i uztranauta poilsi niekas nepasikeis. Jei sugeba per visuotini susirinkima pasakyti, kad grupes turi buti vedinamos skersvejiniu budu, o vaikai serga ne del tokio vedinimo budo, o susargdina patys tevai kol atveda ar atveza iki darzelio, tai ka as zinau doh.gif Pirma kart atbuvau susisrinkime ir supratau kodel tevai i ji neina arba ateje iseina is jo anksciau nei baigiasi susirinkimas. Tai ko noret is aukletoju ir ypac tu, kurios turi tokios direktores besalygiska uztarima verysad.gif
Atsakyti
šiaip jau taisyklingas ir efektyvus vėdinimas ir yra būtent skersvėjiniu būdu wink.gif

Tik, aišku, vaikai tuo metu turėtų būti ne grupėje, o sporte, muzikiniame arba lauke...
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2011 08 29, 20:46)
šiaip jau taisyklingas ir efektyvus vėdinimas ir yra būtent skersvėjiniu būdu wink.gif

Tik, aišku, vaikai tuo metu turėtų būti ne grupėje, o sporte, muzikiniame arba lauke...

cia ir didziausia beda, kad tai daroma kai vaikai buna grupeje, kadangi miegamojo atskirai nera, todel langai atidaryti istisai ar vasara ar ziema ir visi vaikai istisai serga ausu uzdegimais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2011 08 29, 20:42)
cia ir didziausia beda, kad tai daroma kai vaikai buna grupeje, kadangi miegamojo atskirai nera, todel langai atidaryti istisai ar vasara ar ziema ir visi vaikai istisai serga ausu uzdegimais  doh.gif

Tada tikrai keista... Nes šiaip jau grupių vėdinimui juk galima rasti laiko net ir tada, kai vaikai į lauką nevedami: 2 kartus per savaitę sportas, 2 ar 3 kartus į muzikinį eina - tai kokios čia galėtų būti problemos? g.gif

Dar kai aš darželyje buvau, pamenu, kartais, kad grupę išvėdintų, mus visus rūbinėje susodindavo ir užimdavo kokiu žaidimu...
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2011 08 30, 09:30)
Tada tikrai keista... Nes šiaip jau grupių vėdinimui juk galima rasti laiko net ir tada, kai vaikai į lauką nevedami: 2 kartus per savaitę sportas, 2 ar 3 kartus į muzikinį eina - tai kokios čia galėtų būti problemos?  g.gif

Dar kai aš darželyje buvau, pamenu, kartais, kad grupę išvėdintų, mus visus rūbinėje susodindavo ir užimdavo kokiu žaidimu...

apie ka ir kalba.... bet cia tik buvo vienas pavydzys, kai ne ieskoma problemos sprendimo budu, kurie visai nesudetingi butu konkrecioj situacijoj, o ziurima kaip pateisinti aukletojas verysad.gif
Atsakyti
O mes lankom zuikuciu grupe, labai esu patenkinta darzeliu thumbup.gif Gana neblogai maitina, gauna ir jogurtuku ir sureliu ir vaisiu, darzelio aplinka sutvarkyta priziureta. Organizuoja ir "popamokine" veikla kartu su tevais, skatina bendrauti ne vien formaliai.
Del skersveju, tai niekad nemaciau, kad tai darytu vaikams bunant. O siaip visas problemas manau reikia spresti kalbant su paciomis aukletojomis.
Atsakyti
Na taip, susimaisiau, eisim i voveriuku grupe. Bet jei taip tikrai darosi, tai teks ieskotis kito gal darzelio, neleisiu, kas rikdytu dukryte
Atsakyti