QUOTE(Elzė @ 2011 05 09, 09:29)
na žinai... Kažkada rašiau, atsirado tokių, kur šaukė, kad nėra ko norėti, kai už tokias algas dirba.... Man čia visiškai ne pateisinimas
Jei trumpai- Jolita yra pagrindinė, ji daugiau dirba su vaikais. Labiau užsiima, vaikui ji kur kas labiau patinka. Daiva, būna tik kai kuriom dienom. Kiek su ja buvo, niekada nemačiau nė vieno darbelio, nė sykio į lauką nebuvo vesti vaikai. Nei ji gali ką apie vaiką pasakyti, nei ką papasakoti apie praleistą dieną. Kiek aš ją mačiau, tai pastovi poza- sėdi koja ant kojos ant kėdės ir maigo mobilų (na gal čia aš vis nelaiku ateinu, nežinau). Ir vaikas nenori pasilikti tada, kai ji dirba.
Jei bendrai- vaikai mažai lavinami (darbeliai, dainelės, šokiai ir pan.). Į lauką vedami labai retai.
Lyginu su tokiu pat valstybinio darželio draugės grupe. Kokios ten vaikų šventės, kokius darbelius jau lopselyje daro, ir kaip daznai jie eina i lauka, tai tiesiog pavydu. Deja mums ten neieina savo vaiko vezioti.
Sveikos merginos , mano mazoji praeitais metais lanke "anciuku" grupe , galiu tik viena pasakyt kad Jolita superine aukletoja

ir gaila, kad siemet tenka su ja skirtis , apie Daiva patylesiu , bet pliusas kad ji mazai ten buna
ir tiesa siemet mes keliaujam i "ciauskuciu "grupe , tad labai noretume isgirst atsiliepimus apie aukletoja Sandra , nes direktore mum pasake kad ji pagrindine , tiesa apie direktore - tai man ji maloni moteryte , keista buvo ir tai kad uzteko pavarde pasakyt ir ji zinojo musu dukros varda

nors tikrai be jokiu kysiu i sy darzeli atejom