Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: "Kūlverstukas"

QUOTE(rasiukass @ 2010 11 02, 14:34)
Maniškis lanko "Kačiukų" grupę - viskas rodos gerai, viena auklėtoja nelabai man, bet vaikui ji patinka, tai viskas gerai, o kitų nepažystam  mirksiukas.gif

Ir as vedu saviski i Kaciuku grupe. Noreciau paklausti mamyciu nuomones apie Kaciuku grupe ir jos aukletojas. Maniskis is pradziu noriai ejo, jis megsta bendrauti su vaikais, nera bailiukas. Bet dabar, nezinau kas atsistiko, kiekviena ryta su asarom eina, labai stresuoja, net naktimis pradejo blogai miegoti, kazkokius kosmarus sapnuoja, labai pajautrejo vaikas. Manau, kad tai susije su darzeliu. Jau net pradedu galvoti, gal reiketu i kita darzeli pervesti... Ka galvojate apie aukletojas ir kaip jos ten su vaikais elgiasi. Viena - Zita, o kitos net vardo nezinau...
Atsakyti
Sveikos mamytės, gal kieno nors iš jūsų vaikučiai dalyvavo projekte "Renkuosi, nes žinau". Įdedu jų puslapiuko nuorodą facebook'e, gal norėsite pasmalsauti, o gal ir savo vaikučio nuotraukytę rasite.
http://www.facebook....163394117014179
Atsakyti
QUOTE(Gita33 @ 2010 11 05, 13:55)
Ir as vedu saviski i Kaciuku grupe. Noreciau paklausti mamyciu nuomones apie Kaciuku grupe ir jos aukletojas. Maniskis is pradziu noriai ejo, jis megsta bendrauti su vaikais, nera bailiukas. Bet dabar, nezinau kas atsistiko, kiekviena ryta su asarom eina, labai stresuoja, net naktimis pradejo blogai miegoti, kazkokius kosmarus sapnuoja, labai pajautrejo vaikas. Manau, kad tai susije su darzeliu. Jau net pradedu galvoti, gal reiketu i kita darzeli pervesti... Ka galvojate apie aukletojas ir kaip jos ten su vaikais elgiasi. Viena - Zita, o kitos net vardo nezinau...

Maniškis visada eina su ašaromis, bet pasak auklėtojų uždarius duris viskas jam būna gerai - pasiimu visada linksmą, manau jam tik išsiskyrimas sunkus
Apie auklėtojas kol kas nieko blogo negaliu pasakyti, kaip ir tu žinau tik vienas vardą, tai Zita man atrodo labai maloni, o ta kita tokia šiaip sau mirksiukas.gif
O kaip anksčiau tavo berniukas ėjo?
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2010 10 29, 11:40)
Vilius darželio Kačiukų grupėje, o mažasis pas Ančiukus  thumbup.gif  Abu eina be didelio noro, bet manau sunkiausia jiems atsisveikinti, nes ašarų daug, bet paskui viskas gerai, tik mažasis protestuoja prieš darželį nieko ten nevalgydamas  doh.gif

As kiek pamenu tai Vilius irgi nenorejo valgyti Voveriukuose blink.gif gal susitare bernai? lotuliukas.gif Didziukas pamokino maziuka ka daryti, kad mama greiciau pasiimtu namo mirksiukas.gif
Uzuojauta del asarojimo, kaip sunku palikti toki vaikiuka verysad.gif gal apsipras ir pavasari jau bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pareklamuosiu 36 - ta vaiku darzeli lotuliukas.gif
tik 2 grupes. Mamu nedaug, problemu irgi.
Man sis darzelis tikras atradimas. Labiausiai pakerejo aplinka. Tiek daug vietos pasilakstymams, jokiu daugiaauksciu namu ar bendriku salia, tik nuosavi namai ir venuolynas! Abi grupes lauke duksta kartu, vaikai bendrauja ne tik su savo bendraamziais, bet ir su vyresniai. Be to susipazista su didziuku grupes aukletojomis ir vaikais, taip kad su laiku pereiti i kita grupe nebus jokiu problemu - visi pazistami. Maistas skanus. Aukletojos saunios. Kad savaitinis irgi privalumas, gali uztrukti darbe ir niekas vaiko nenuves i svetima grupe ir nepyks ant jo, kad namo negali eiti(aukletoja). thumbup.gif
maniskis noriai lanko, ateinu pasiimti, sako: smagu man darzelyje lotuliukas.gif
arba : visada noresiu i darzeli eiti thumbup.gif Rytais, zinoma, pamirsta tuos zodzius ir is lovos sunku iskrapstyti, bet i grupe net begte bega biggrin.gif
linkiu sekmes ir jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taniux: 10 lapkričio 2010 - 13:06
QUOTE(Elzė @ 2010 11 02, 16:31)
o po lopselio grupes vel vesit i Neziniuka?

Be abejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taniux @ 2010 11 10, 13:05)
ti toki vaikiuka verysad.gif gal apsipras ir pavasari jau bus gerai 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Pareklamuosiu 36 - ta vaiku darzeli lotuliukas.gif
tik 2 grupes. Mamu nedaug, problemu irgi.

Bet kad jis labai jau toli nuo mūsų namų doh.gif
Atsakyti
o sakykit lopselyje buna priespieciai, pavakariai? Ar tik pusryciai, pietus ir vakariene?
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2010 11 17, 16:46)
o sakykit lopselyje buna priespieciai, pavakariai? Ar tik pusryciai, pietus ir vakariene?

maitinimas 3 kartus per diena ir daznai vakarienei labai jau liesai duoda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2010 11 17, 18:13)
maitinimas 3 kartus per diena ir daznai vakarienei labai jau liesai duoda  doh.gif

Gal kiek liesesnė vakarienė tik penktadieniais, kai virėjos, matyt, ankstėliau darbą baigia - vakarienei būna bandelė, koks sūrelis ar jogurtas ir pienas.

O šiaip - kažin, ar labai jau lioesesnė? Pvz. rytoj - bulvių košė, dešrelės ir kefyras. Sakyčiau, net sunkoka, o ne liesa.

Kartą per savaitę būna blynai, varškės apkepas, pieniška makaronų sriuba, taip sąžiningai neregistruoju, bet, ko gero, visada dar koks vaisius prie vakarienės būna. Bent jau aš pati namuose vakarienei taip pat kažko rimtesnio neruošiu...
Atsakyti
QUOTE(taniux @ 2010 10 28, 14:02)
sveiki 4u.gif
lanke si darzeli sunus, voveriuku grupe, kol neissikraustem. Jam tai patiko. Kiap nekeista Elena tikrai sauni moteris. Na tai kas kad pensininke, bet uztai kiek daineliu, zaidimu zino visokiu! kai pradejom lankyt, as kokius 5 kartus buvau su vaiku grupeje, kad adaptuotusi lengviau - ir leido thumbup.gif , nors direktore sake - negalima!
Lauke Elena uzima vaikucius, sugalvoja zaidimu - saunuole.Kitos buna tik daboja, kad uz paskirto zoles lopinelio ribu neiseitu ir viskas, o veiklos tipo patys tegu susiranda.

ELENA, jusu nuomone, sauni moteris? As dristu abejoti. Mano sunu prigasdino visokiom raganom, tai 3 metus miegojo naktimis su ijungta sviesa. Ar tai normalu? Asarojo visa laika, kol ten vedem.
Ir nei vieno zaidimo nemaciau, kad pravestu. Gal kas nors is teveliu sukritikavo ja pries valdzia, tai taisytis eme?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Toma: 22 lapkričio 2010 - 15:43
QUOTE(Toma @ 2010 11 22, 15:41)
ELENA, jusu nuomone, sauni moteris? As dristu abejoti. Mano sunu prigasdino visokiom raganom, tai 3 metus miegojo naktimis su ijungta sviesa. Ar tai normalu? Asarojo visa laika, kol ten vedem.
Ir nei vieno zaidimo nemaciau, kad pravestu. Gal kas nors is teveliu sukritikavo ja pries valdzia, tai taisytis eme?

Man irgi ji nepatiko, nors mačiau kad tikrai užsiima su vaikais
Mūsų darželyje Rotas siaučia, mano abu sirgo, su mažuoju reanimacijoje pabūvojom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2010 11 23, 17:06)
Man irgi ji nepatiko, nors mačiau kad tikrai užsiima su vaikais
Mūsų darželyje Rotas siaučia, mano abu sirgo, su mažuoju reanimacijoje pabūvojom  doh.gif

dabar?!!!! o daug vaiku serganciu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 24 lapkričio 2010 - 11:32