lanke si darzeli sunus, voveriuku grupe, kol neissikraustem. Jam tai patiko. Kiap nekeista Elena tikrai sauni moteris. Na tai kas kad pensininke, bet uztai kiek daineliu, zaidimu zino visokiu! kai pradejom lankyt, as kokius 5 kartus buvau su vaiku grupeje, kad adaptuotusi lengviau - ir leido

Lauke Elena uzima vaikucius, sugalvoja zaidimu - saunuole.Kitos buna tik daboja, kad uz paskirto zoles lopinelio ribu neiseitu ir viskas, o veiklos tipo patys tegu susiranda.
daba gyvenam aleksote ir lankom 36 savaitini darza, nepalieku nakvoti, zinoma

kad jus pamatytumet teritorija!

zodziu visada galite rinktis, o zaliakalnyje darzeliu ant kiekvieno kampo.

sekmes

Papildyta:
QUOTE(rasiukass @ 2010 10 01, 14:08)
Sąraše jei neklystu 15, bet realiai grupėje mūsų kol kas 7
lankem ir mes

nuo rudens iki ankstyvo pavasario taip ir bus - apie 7 vaikus

kaip privaciam kokiam

juk serga daznai vaikuciai, tai daugiau ir nesusirenka....
Papildyta:
QUOTE(Eglucia @ 2010 10 24, 19:44)
Na mano mergaite nuo kitos savaites irgi prades eiti i Anciuku grupe, bet man po teisybei sis darzelis pasirode labai skurdus. Lauke jokiu nauju karstyniu, smelio dezes keiciamos jau koki pusmeti i naujas, pacios grupes man pasirode nykios kaip tarybiniais laikais. nezinau gal cia tik pirminis ispudis toks...
sveiki

na jei nepatinka, suburkite teveliu aktivistu grupe ir padarykit ja jaukesne. Pvz uzuolaidas pakeiskite arba kokiu paveiksliuku ant sienu parupinkit. ne tie laikai, kad valstybe patalpas irenginetu, kas liko nuo seno tas liko, o naujai teveliai padeda puostis.
bent as tai prisidedavau