Įkraunama...
Įkraunama...

Dainava: "Kūlverstukas"

sveiki 4u.gif
lanke si darzeli sunus, voveriuku grupe, kol neissikraustem. Jam tai patiko. Kiap nekeista Elena tikrai sauni moteris. Na tai kas kad pensininke, bet uztai kiek daineliu, zaidimu zino visokiu! kai pradejom lankyt, as kokius 5 kartus buvau su vaiku grupeje, kad adaptuotusi lengviau - ir leido thumbup.gif , nors direktore sake - negalima!
Lauke Elena uzima vaikucius, sugalvoja zaidimu - saunuole.Kitos buna tik daboja, kad uz paskirto zoles lopinelio ribu neiseitu ir viskas, o veiklos tipo patys tegu susiranda.
daba gyvenam aleksote ir lankom 36 savaitini darza, nepalieku nakvoti, zinoma lotuliukas.gif , bet yra vaiku kurie lieka.
kad jus pamatytumet teritorija! blink.gif kaip kokio privataus darzelio, didziule! vaikai laksto visi kartu(grupes misrios, viso dvi). kalneliai, takeliai, jokiu daugiaauksciu ir bendriku salia. grupeje, tai vietos maziau, o vaiku daugiau, na bet jauku.
zodziu visada galite rinktis, o zaliakalnyje darzeliu ant kiekvieno kampo. lotuliukas.gif
sekmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiukass @ 2010 10 01, 14:08)
Sąraše jei neklystu 15, bet realiai grupėje mūsų kol kas 7

lankem ir mes 4u.gif
nuo rudens iki ankstyvo pavasario taip ir bus - apie 7 vaikus lotuliukas.gif
kaip privaciam kokiam thumbup.gif
juk serga daznai vaikuciai, tai daugiau ir nesusirenka....
Papildyta:
QUOTE(Eglucia @ 2010 10 24, 19:44)
Na mano mergaite nuo kitos savaites irgi prades eiti i Anciuku grupe, bet man po teisybei sis darzelis pasirode labai skurdus. Lauke jokiu nauju karstyniu, smelio dezes keiciamos jau koki pusmeti i naujas, pacios grupes man pasirode nykios kaip tarybiniais laikais. nezinau gal cia tik pirminis ispudis toks...

sveiki 4u.gif
na jei nepatinka, suburkite teveliu aktivistu grupe ir padarykit ja jaukesne. Pvz uzuolaidas pakeiskite arba kokiu paveiksliuku ant sienu parupinkit. ne tie laikai, kad valstybe patalpas irenginetu, kas liko nuo seno tas liko, o naujai teveliai padeda puostis.
bent as tai prisidedavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taniux @ 2010 10 28, 13:02)
sveiki 4u.gif
lanke si darzeli sunus, voveriuku grupe, kol neissikraustem.
bent as tai prisidedavau lotuliukas.gif

Pamename tave, mūsiškiai kartu lankė mirksiukas.gif Sveikinu susilaukus dukrytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2010 10 27, 13:24)
lotuliukas.gif  prajuokino... jus nebuvot, pvz linelyje....
musu darzelis vienas is geresniu....

Nu nezinau buvau as keletoj darzeliu ispudis man kitos susidare. Pavyzdziui lauke nei vienos naujos karstynes. nemaciau as dar tokio darzelio kad butu like tos tarybines karstynes kur realiai nelabai jau ir tinkamos vaikams zaisti.

Linelyje buvau, istikruju viduje ten isvis baisu bet lauke naujos karstynes yra. As tiesiog lyginu pavyzdziui su Ringaudu ar Raudondvario darzeliais. Tai ten mano galva viskas geriau, bet aisku gavom vieta ir tuo dziaugiames.

Sutinku kad aukletoja svarbiausia, bet kaip visada norisi viso "komplekto"
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2010 10 28, 15:34)
Pamename tave, mūsiškiai kartu lankė  mirksiukas.gif  Sveikinu susilaukus dukrytės  wub.gif

aciu 4u.gif
tai kaip sekasi? kitoje grupeje jau? kaip broliukai auga ?
Atsakyti
QUOTE(taniux @ 2010 10 29, 08:33)
aciu 4u.gif
tai kaip sekasi? kitoje grupeje jau? kaip broliukai auga ?

Vilius darželio Kačiukų grupėje, o mažasis pas Ančiukus thumbup.gif Abu eina be didelio noro, bet manau sunkiausia jiems atsisveikinti, nes ašarų daug, bet paskui viskas gerai, tik mažasis protestuoja prieš darželį nieko ten nevalgydamas doh.gif
Atsakyti
po nauju metu pradesim lankyti sy darzeli, gal kas issakys nuomones apie darzelinuku grupes?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2010 10 30, 14:29)
po nauju metu pradesim lankyti sy darzeli, gal kas issakys nuomones apie darzelinuku grupes?
4u.gif

Maniškis lanko "Kačiukų" grupę - viskas rodos gerai, viena auklėtoja nelabai man, bet vaikui ji patinka, tai viskas gerai, o kitų nepažystam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2010 10 27, 14:05)
Dar baisiau "Nežiniuko" kiemas atrodo - pusė įrengimų aplūžę, net pavojingos, kai metaliniai strypai styro, net pavėsinės nė vienos nėra.

Nežinau kas ten jums aplūžę pasirodė g.gif ? O kam tos pavėsinės, kai vaikai turi užsiėmimo, jie juk ne senos bobutės, kurioms pasėdėt reiktų?
Mano vyresnioji lankė šį darželį, o atsitiko taip, kad teko bėgti iš Kūlverstuko dėl netikusios auklėtojos darželio grupėje (dabar ji jau nebedirba). Tai apie šį darželį tik gražiausiom spalvom galiu pasakoti: administracija ir pedagogai thumbup.gif . Ir man labai gaila, kad jie neturi lopšelio grupės ir dėl to mums reikia šiuo metu eiti į Kūlverstuką verysad.gif
Atsakyti
nuvedziau ir as savo zioga i lopseli. Kol kas atsiliepimai labiau neigiami, nei teigiami. Na bet cia gal klaidingas pirmas ispudis. Tikiuosi kad visai puikui istikro bus
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 11 02, 16:28)
Ir man labai gaila, kad jie neturi lopšelio grupės ir dėl to mums reikia šiuo metu eiti į Kūlverstuką verysad.gif

o po lopselio grupes vel vesit i Neziniuka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 02 lapkričio 2010 - 15:40
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 11 02, 15:28)
Nežinau kas ten jums aplūžę pasirodė g.gif ? O kam tos pavėsinės, kai vaikai turi užsiėmimo, jie juk ne senos bobutės, kurioms pasėdėt reiktų?

Apie administraciją, auklėtojas, ničnieko nežinau, tad nesiginčysiu
Bet žaislų būklė - apverktina. Kadangi gyvename netoliese, kartais vakarais ar savaitgaliais einame pasivaikščioti iki šio darželio. Tai galiu net konkrečiais žaislais pavardinti: su medine sūpyne pati pirštą skaudžiai prisivėriau už rankenos paėmusi, nes ten mediena ištrupėjusi, rankenos išklibę. Kai kurių geležinių žaislų - išvis tik fragmentai neaiškūs.
O pavėsinės, suoleliai vis dėlto privalumas. Ir šiltesnę vasaros dieną bent kiek pavėsiuke atsikvėpt, ir nuo smulkaus lietučio pasislėpt, ir užsigavus ar tiesiog nuo lakstymo uždusus prisėst. To reikia ne tik senoms bobutėms - vaikams taip pat.
Atsakyti
man Neziniuke didziausias minusas tai ta neaptverta teritorija. na ten i Varpa praejimas, o priekyje su pradine mokykla bendras kiemas. Bet cia jau ne i tema
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2010 11 02, 15:45)
man Neziniuke didziausias minusas tai ta neaptverta teritorija. na ten i Varpa praejimas, o priekyje su pradine mokykla bendras kiemas. Bet cia jau ne i tema

Iš tikrųjų kai darželio teritorija nerakinama - tikrai ne į naudą visam kiemui.
Ir gana daug pasako apie šeimininkų požiūrį į turtą, kuriuo jiems patikėta rūpintis...
Atsakyti