Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Stebukle @ 2008 04 22, 23:22)
dabar pasakykit, nuotrauka cia be fokuso?
g.gif yra vietoje doh.gif Nieko nesuprantu umn.gif

Gaziulka, as taip laukiau situ foto, ir vis norejau taves prasyti kad cia idetum blush2.gif man jos tokios rolleyes.gif super rolleyes.gif tuoj parasysiu savo favorites bigsmile.gif 1!!! 4,6,7!!,9! blink.gif Kitos irgi patrauklios. Klaidu nauju kuriu tu nepastebi nematau, ir net tu kur pastebi pati, nematau bigsmile.gif
Atsakyti
Gaziulka man pirma ir paskutinė labiausiai patiko.. pirmoji lyg baimę keltų, toks jausmas , kad mažulis stovėtų ant stogo krašto..norisi bėgt gaudyt.. o paskutinėj patinka ta porelė su vaiku .. viską nugalinti family power smile.gif .. vieni lyg po tiltu pasislėpę nuo lietaus, prieš einanti porelė - po skėčiu.. o jiems nė motais .. nes jie - šeima smile.gif ..
dar 4 patinka, bet aš, tradiciškai prieš neryškius daiktus pirmam plane.. man norisi juos naikint smile.gif

Stebukle visgi mano akimis fokusas kepurėj.. nors tu ką.. labai mėgsta fokusas pasigaut tuos ryškesnius daiktus. turiu vieną megztinį sūnaus, kai tik jį apmaunu, tai beveik visada fokusas jį mieliau pasigauna smile.gif

balsuosiu jaučiu rytoj .. bandžiau bandžiau savo favorites atsirinkt ir niekaip doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 22 balandžio 2008 - 23:25
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(kooala @ 2008 04 22, 21:53)
Potoshopo neturiu blush2.gif  tai picasa ir picnik.com naudojosi arba dar kuo nors biggrin.gif 

Su Picasa irgi galima gera kontasta isgauti mirksiukas.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 04 22, 22:33)
nu va - cia kaip kzk zadejau (kas dar kitur nepamate), normalus "veidrodinis" mano Paryzius.

Visos nuotraukos savaip idomios, kai kuriose ypac jauciasi ta paryzietiska dvasia smile.gif
Labiausia patiko pirma ir paskutine. Ypac pirma thumbup.gif tokia lengva, svelni, tas zalias rubelis kaip akcentas, balandziai, perteikiantys judesi... wub.gif labai labai patiko smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Siandien zadu vaziuot cia i tokia grazia vieta... bet jauciu su 50-tuku nebus man ka veikti... Ane? Nes noriu peizazu pafotografuot... sad.gif Pasiilgau savo objektyvo, arba tuoj nesusilaikius eisiu pirkt naujo objektyvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 23, 08:02)
Labas rytas smile.gif
Siandien zadu vaziuot cia i tokia grazia vieta... bet jauciu su 50-tuku nebus man ka veikti... Ane? Nes noriu peizazu pafotografuot... sad.gif Pasiilgau savo objektyvo, arba tuoj nesusilaikius eisiu pirkt naujo objektyvo unsure.gif

nervins, kad negali keisti kadravimo... patyriau tai Rygoje.

ačiū, tiesa, už puikų pavyzdį su tamronu kai dvi foto įdėjai su max atitolinimu ir max priartinimu mirksiukas.gif mano vyras pamatęs paklausė "o kodėl mes tokio neturim" lotuliukas.gif nes jį labai sužavėjo akivaizdus priartinimo galingumas thumbup.gif dabar mane įkalbinėja nusipirkti ir teleobjektyvą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 04 23, 10:11)
nervins, kad negali keisti kadravimo... patyriau tai Rygoje.

ačiū, tiesa, už puikų pavyzdį su tamronu kai dvi foto įdėjai su max atitolinimu ir max priartinimu  mirksiukas.gif mano vyras pamatęs paklausė "o kodėl mes tokio neturim"  lotuliukas.gif nes jį labai sužavėjo akivaizdus priartinimo galingumas  thumbup.gif dabar mane įkalbinėja nusipirkti ir teleobjektyvą  lotuliukas.gif

kiba imt fotika, kur ryskumo truksta visada unsure.gif doh.gif (negaliu vienoj vietoj fotografuot to pacio daikto ir visai nefotografuot negaliu)

smile.gif Koks geras TB. cool.gif
Atsakyti
As tai jauciuosiu kaip bezdzione doh.gif kuri nezino ar ji grazi ar protinga doh.gif noriu tamrona, bet gasdina f6,3 mano fotikui, bet uztat nereikia nuolat keisti objektyvus, o paprastam teleobjektyve f mazesne, bet reikes nesioti su savim ir kita ir dar 50tuka doh.gif
Sansara, TB tikrai thumbup.gif nes mano dar nepasiraso verysad.gif
Atsakyti
o manoji Sigma 70-200 dažniau dulka, nei no jos dulkes nuvalau unsure.gif .. pastoviai 30 ukas sėdi ant fotiko.. o jei tiktų 50 tukas, jaučiu ir tas nenuliptų nuo fotiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 23, 11:13)
As tai jauciuosiu kaip bezdzione doh.gif  kuri nezino ar ji grazi ar protinga doh.gif  noriu tamrona, bet gasdina f6,3 mano fotikui, bet uztat nereikia nuolat keisti objektyvus, o paprastam teleobjektyve f mazesne, bet reikes nesioti su savim ir kita ir dar 50tuka doh.gif 
Sansara, TB tikrai  thumbup.gif  nes mano dar nepasiraso verysad.gif

Anasko, kai parkeliaus mano objektyvas, galesim susitikt ir duosiu pabandyt tau objektyva tavo fotikui, tai matysi, tinka tau ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 23 balandžio 2008 - 09:19
QUOTE(westa @ 2008 04 23, 10:15)
o manoji Sigma 70-200 dažniau dulka, nei no jos dulkes nuvalau  unsure.gif .. pastoviai 30 ukas sėdi ant fotiko.. o jei tiktų 50 tukas, jaučiu ir tas nenuliptų nuo fotiko  doh.gif
pas mane ir sedi 50tukas biggrin.gif tik kaip ima nervas, kai matau kazka toliau, bet nespeju privaziuoti.

QUOTE(Stebukle @ 2008 04 23, 10:18)
Anasko, kai parkeliaus mano objektyvas, galesim susitikt ir duosiu pabandyt tau objektyva tavo fotikui, tai matysi, tinka tau ar ne mirksiukas.gif
bigsmile.gif nu tikrai butu faina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 23, 10:24)
pas mane ir sedi 50tukas biggrin.gif  tik kaip ima nervas, kai matau kazka toliau, bet nespeju privaziuoti.

mano Sigma sunki velniškai... tai su ja pavaikščiot doh.gif .. bet vasarą jau planuoju ją po truputį trauktis cool.gif
Atsakyti
Westa, o kiek mazdaug sveria unsure.gif nes foto tai atrodo toks visai normalus objektyvas, itariu del stiklu sunkus g.gif

Dar turiu pasiulyma, gal interpretacini albuma kol kas paliekam, vis tiek ten dalyviu mazai, o dabartinese ND yra ir technikos ir interpretacijos, ir kiek norinciu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 23 balandžio 2008 - 10:26