Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

dar pavarciau siandien keliones ir kazko sie kadrai uzkliuvo, nors anksciau nebuvo uzkliuve.. tad dalinuos..

"kur nuneša vėjas"
user posted image

"kai prasilenkia pėstieji"
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 12 gegužės 2008 - 22:27
QUOTE(Kaktuke @ 2008 05 10, 15:23)
keliu pora is gamtos:
user posted image

user posted image

ir savo kudiko portretuka:
user posted image

laba diena, nesulaukiau jokiu komentaru del siu nuotraukeliu, negi jos visai nieko vertos? blush2.gif gamtos nuotraukos turbut jau visiems nusibodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 05 13, 08:36)
laba diena, nesulaukiau jokiu komentaru del siu nuotraukeliu, negi jos visai nieko vertos? blush2.gif  gamtos nuotraukos turbut jau visiems nusibodo  doh.gif

man jų nerodė. Tik dabar pamačiau. Nėra blogos nuotraukos. 4u.gif
1. Norisi kad pienės išsiskirtų iš aplinkos, per daug detalių blaško.
2. fokusas į samanas, nors norėtųs į kiškio kopūstus ir jie kiek per daug peršviesti
3. gražus portretukas. Gal kiek daugiau erdvės, ir mažiau blaškančių detalių antram plane

kadangi senokai ką bedėjau - mano pirmosios fotomedžioklės bandymai:
svajotojas smile.gif
user posted image

pasipūtėlio portretas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 13 gegužės 2008 - 08:46
Kaktuke, kai pirma kart dejai nuotraukeles, bent jau man ju nerode. Manau Dejavu pasake viska, i ka reiktu atkreipti demesi. Man ypac patiko vaikiuko portretas.
Dejavu, grazus tavo paukstukai; kaip juos gaudei? As cia pries pora savaiciu kazka bandziau, tai gavau paveikslelius "surask paukstuka" biggrin.gif
Atsakyti
Zveriau, tavo miss daili, kitos nuotraukos nekabina.
VVVVV - abi na, tokios... mielos. Pirmoji man svelni, taciau jauciu ir veja kedenanti plaukus. Antroji - smagus momentas, reportazine. (as siandien su zodziais pykstuosi, tai nerandu tinkamu. abi nuotraukos patiko).

Dedu dar kart apkarpyta savo vakarykscia dama, norejau kitaip, bet...
user posted image

Abejoju, ar taip geriau, man nekarpyta buvo geresne. Bet, objektyviai, manau, kad nepasiseke kadras.

Dar tokia viena sena vasariska:
user posted image

Vasara mano mieste - man patinka judesys, spalvos, kompozicija. nu, zodziu man patinka ir trukumu nepastebiu, tai laukiu kritikos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 13 gegužės 2008 - 10:30
vvvvv, antroji patiko labai. pirmoji kažko nekabina g.gif

dejavu, su pirmąja medžiokle 4u.gif

bald.nomad, pirmajam variante tarp daugiau veikėjų, labiau jautėsi moters "kitoniškumas". ir šioje tai kiek jaučiasi.. bet man labai aname variante ta moteris su besiplaikstančiais plaukais patiko blush2.gif
antroje šokėjas vandenin kiek pasimeta tarp detalių, bet radus - atsiranda puiki nuotaika.

kaktute, pirma patiko, įdomiai pamatyta. bet apatinio žiedo nesinori (išsiskleidusio). antra nekabina. trečios atspalvis kliūna ir labai jau nepatenkintas vaikis blush2.gif bet šiaip nebloga 4u.gif
Atsakyti
Sansara,
o dabar gal kiek geriau?
(grazinu tau mergina smile.gif )

user posted image

Jau suprantu, kad cia mano amzina beda, is kurios nemoku (ir gal nelabai noriu) kapstytis - amziais pernelyg daug detaliu... Bet man taip patinka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 13 gegužės 2008 - 11:15
QUOTE(vvvvv @ 2008 05 12, 23:08)

vvvvv, kaip tavęs čia pasiilgau bigsmile.gif . Puikios foto 4u.gif

QUOTE(dejavu @ 2008 05 13, 09:18)

pasipūtėlio portretas                                                           
user posted image

Liuks

Kaktuke, man patiko pirmoji, kur pienės nuvytusioos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 13, 12:15)
Sansara,
o dabar gal kiek geriau?
(grazinu tau mergina smile.gif )
user posted image

Jau suprantu, kad cia mano amzina beda, is kurios nemoku (ir gal nelabai noriu) kapstytis - amziais pernelyg daug detaliu... Bet man taip patinka  blush2.gif

Man patinka thumbup.gif . Spalvos puikios, aš irgi mėgėja kiek perkrauti foto, bet taviškė su nuotaika, viskas dera, mano galva 4u.gif
Atsakyti
Nu sveiki smile.gif vėl apleidau skyrelį.. oras geras bigsmile.gif
O naktim nesinori klavišais barškėti, nes aplinkiniai nervinasi ir užmigt negali tongue.gif

QUOTE(Getter @ 2008 05 10, 04:17)
O aš šiandien autoportretinausi  blush2.gif 
Kelios kuriomis likau visai patenkinta, bet kritiką vistiek priimsiu jei jos bus  blush2.gif 
"Ištirpstu"

Sunku man komentuoti portretus, nes pati jų beveik nefotkinu.
Vat "Ištirpstu" tai man tokia ne vien portretas, toks su gilesne mintim, patiko labai smile.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2008 05 10, 16:23)
keliu pora is gamtos:
1.
2.
3.ir savo kudiko portretuka:

1. reikėjo kaip nors labiau palįst po tom pienėm, fainas objektas, bet aplinka panaši ir neišsiskiria. Va, jei dangaus fone..
2. man nelabai
3. fainai. Ir tas susiraukimas, ir seilytė - man patiko labai smile.gif Gaila - rankytės netilpo.

QUOTE(Elina @ 2008 05 11, 17:55)
Vedęs ir turi vaikų biggrin.gif blush2.gif

Nuotaikinga smile.gif Gal tik kiek perdeginta vietomis.

QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 12, 16:41)
Diskusijoms atgaivinti imetu nuotrauka - mano bandymas fotografuoti zmones mieste:

Man tai per daug visko - spalvų, veikėjų..

QUOTE(Vataitau @ 2008 05 12, 19:26)
šiandien aplink namus ieškojau ką nufotografuoti....

Per daug aktyvus fonas, mano manymu.

QUOTE(vvvvv @ 2008 05 12, 19:30)

1."kur skuba tas gyvenimas?"
2. "neduodi nu ir nereikia"
3. "besiskverbiantys garsai"

Labai faini tavo JB smile.gif
1. gerai pagautas momentas.
2. patiko mergytės žvilgsnis smile.gif Ir aplink sustoję žmonės, stebintys situaciją.
3. gana įdomiai aprėminai. Akys - tiesiai į muzikantą smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Vataitau @ 2008 05 12, 19:34)
Dar viena "betoninė"...

Maža labai.

QUOTE(Anasko @ 2008 05 12, 19:55)
Idedu ir as kritikai  ax.gif  del apacios zinau blush2.gif kas dar nelabai g.gif

Patinko man abu variantai - ir karpyts, ir pilnas. Sunku būtų išsirinkti. Jei į albumą, tai imčiau pilną kadrą, na ir kas tie batukų galai smile.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 05 12, 21:40)
Ačiū merginos, gaila kad tik dvi pastebejot mano gimtadienį... verysad.gif

Nu nepyk.. yr tinginių mygtukus spaudinėjančių tongue.gif (čia aš apie save). SVEIKINU, SVEIkinu, sveikinu.... nu nors ir vėliau smile.gif
A ko į susitikimą neatėjai???

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 05 12, 22:26)
1. viena miss pagavau savaitgalį smile.gif Kaip jums?
2. čia mano vaikinas "Gintarėlio dainininkas" , dalyvavo akcijos koncerte Klaipėdoj
3. buvo ten ir brolis Astijus
4. O čia pavadinčiau taip: TRYS STILIAI biggrin.gif

Na, man labiausiai 3 patiko - kokybe, ta susimąsčiusia išraiška. Kitose per daug spalvų (nesu prieš spalvotas), neišsiskiria veikėjai.
4. kiek žiūrėjau, tik dabar supratau, kad šukuosenos stiliai 3. O ieškojau apsirengimo stilių... Taigi vėl - neišsiskiria smile.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 05 12, 23:08)
1. "kur nuneša vėjas"
2. "kai prasilenkia pėstieji"

Kaip visada JB liuks smile.gif
1. Viskas patiktų, tik merginos megztukas per daug krenta į akis, va, jei būtų ramesnis-lygesnis, mano manymu, mažiau blaškytų ir dėmesys nuo vėjuotų plaukų nepabėgtų smile.gif
2. Truputį sunkiai žiūrisi tas tamsus kalnas virš galvos. Jo gal mažiau norėtusi.

QUOTE(dejavu @ 2008 05 13, 09:18)
kadangi senokai ką bedėjau -  mano pirmosios fotomedžioklės bandymai:
1.svajotojas smile.gif
2.pasipūtėlio portretas                                                           

1. miela, įtariu, sunku taip pagauti.
2. patiko. Kažin,kaip spalvotas? JB šiek tiek susilieja su aplinka.

QUOTE(bald.nomad @ 2008 05 13, 11:29)
Dar tokia viena sena vasariska:

Pirmiausiai puoliau sekti trajektoriją, ar į vandenį pataikys, ar į valtį biggrin.gif Gavosi galva į valtį, kojom į laivą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 05 13, 13:11)

Pirmiausiai puoliau sekti trajektoriją, ar į vandenį pataikys, ar į valtį biggrin.gif Gavosi galva į  valtį, kojom į laivą smile.gif

Ten keli vaikiukai sokinejo nuo laivo, o as kelte sedejau, tai visus kartus pataike i vandeni, auku nebuvo. Is pradziu sokinejo nuo borto, paskui nuo antro auksto tureklu, paskui nuo trecio auksto tureklu (kur gelebejimo ratu kaputis matos).
Siaip kokybe ne ypac, fotografuota faktiskai vidurdieni, saule ryski, seseliai irgi, o isr as per arti objekto (placiakampis but kiek padejes, o as su sena muiline pyskinau), bet man nuotaika patiko blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti