Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Koalla ir vel mazai erdves apacioje, kodel kolonele nukirpta, reikejo kiek toliau nuo jos atsitraukti kad visa butu kadre, o taip gavosi kazkokia nukapota bigsmile.gif ir palygink savo foto su Pasilklydusios variantu, ismok deti kontrasta. Tu potoshopa turi? Nenusimink, jei as ismokau kazkaip +/- fotografuoti gausis ir tau, tik klausik kritika, komentuok pati 4u.gif

Potoshopo neturiu blush2.gif tai picasa ir picnik.com naudojosi arba dar kuo nors biggrin.gif Pati tai nemanau, kad sugebėčiau ką pakomentuot doh.gif Nebent gražu, negražu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kooala: 22 balandžio 2008 - 21:54
Stebukle, adresa nesakysiu cool.gif tongue.gif bet pasakysiu kaip as gelbeju foto savo jei reikia, su lasso, Westa kazkada aprase, nu tikrai maziems trukumams liuks dalykas ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 22, 23:55)
Stebukle, adresa nesakysiu cool.gif  tongue.gif bet pasakysiu kaip as gelbeju foto savo jei reikia, su lasso, Westa kazkada aprase, nu tikrai maziems trukumams liuks dalykas ax.gif

hihihi.gif nibijok smile.gif Kad man nereikia bent to portreto gelbet, issididinau nuotrauka iki max, fokusas akytej. tiesiog , gal kai akytes seselyje ir spec. nesarpintos tik akytes, jusu zvilgsnis nuklysta i ryskesne spalva, o ne fokusas hihihi.gif As cia nepiktai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kooala @ 2008 04 22, 22:53)
Potoshopo neturiu blush2.gif  tai picasa ir picnik.com naudojosi arba dar kuo nors biggrin.gif  Pati tai nemanau, kad sugebėčiau ką pakomentuot doh.gif  Nebent gražu, negražu lotuliukas.gif
g.gif su picaso galima, tik man neiseina graziai, kai padarai j/b nueini i Tuning ir ten pareguliuok rodykles iki kol pasidaro juodai balta spalva, tik nepersistenk.

Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 22, 22:58)
hihihi.gif nibijok smile.gif Kad man nereikia bent to portreto gelbet, issididinau nuotrauka iki max, fokusas akytej. tiesiog , gal kai akytes seselyje ir spec. nesarpintos tik akytes, jusu zvilgsnis nuklysta i ryskesne spalva, o ne fokusas hihihi.gif As cia nepiktai wink.gif
lotuliukas.gif humoriste
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 04 23, 00:08)
lotuliukas.gif humoriste

dabar pasakykit, nuotrauka cia be fokuso?
user posted image
http://i22.photobuck...G_3056-Copy.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 22 balandžio 2008 - 22:24
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 22, 22:22)
dabar pasakykit, nuotrauka cia be fokuso?

Su fokusu smile.gif Bet WB reguliuok, nes veidelio oda melynai violetiniai pilka cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 22 balandžio 2008 - 22:35
nu va - cia kaip kzk zadejau (kas dar kitur nepamate), normalus "veidrodinis" mano Paryzius. truputi gaila, kad kai kurie kirpti nestandartiniu formatu, tai toks kratinys gaunasi.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Oho Gaziulka kiek prikrovei bigsmile.gif ale yra į ką akį paganyt 4u.gif Net nežinau kaip rašyt ar kurios patiko ar kurios neužkabino biggrin.gif anyway, šaunūs kadrai 4u.gif

O aš biškuka prapuoliau ir atitolau nuo fotografavimo, tik ne nuo darbinio (buvau konferencijoj LT tai teko nemažai fotografuoti ten), o nuo meninio - savo malonumui cool.gif Bet va taip išeina, kad ketvirtadienis paskutinė diena darbelyje ir esu oficiali bedarbė biggrin.gif ir nusprendžiau tokia pabūt iki rugsėjo, taigi laisvo laiko turėtų būti tiek čiuožimui, tiek fotografijai wub.gif ech gal pasivysiu jus kada tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 04 22, 22:47)
Oho Gaziulka kiek prikrovei  bigsmile.gif  ale yra į ką akį paganyt  4u.gif  Net nežinau kaip rašyt ar kurios patiko ar kurios neužkabino  biggrin.gif  anyway, šaunūs kadrai  4u.gif 

O aš biškuka prapuoliau ir atitolau nuo fotografavimo, tik ne nuo darbinio (buvau konferencijoj LT tai teko nemažai fotografuoti ten), o nuo meninio - savo malonumui  cool.gif  Bet va taip išeina, kad ketvirtadienis paskutinė diena darbelyje ir esu oficiali bedarbė  biggrin.gif  ir nusprendžiau tokia pabūt iki rugsėjo, taigi laisvo laiko turėtų būti tiek čiuožimui, tiek fotografijai  wub.gif  ech gal pasivysiu jus kada  tongue.gif

tai cia ir idejau kaip ir akims paganyt. kiekvienoj matau kzk man idomaus, bet ir trukumu kiekvienoj rasciau mirksiukas.gif Nzn, elementariausius trukumus (isdegimus, pilkuma sioki toki, tamsuma, del kompozicijos abejoniu buna) tai pati pastebiu, man vertingiausia siuo metu kritika - tai apibendrinta, apie stiliu, ar apie kadras is kadro pasikartojancias klaidas (gal ko ir nematau unsure.gif )
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 04 23, 00:32)
Su fokusu smile.gif  Bet WB reguliuok, nes veidelio oda melynai violetiniai pilka cool.gif

4u.gif cia spalvas nusistumdziau, net akys zalsvos is melynu patapo smile.gif

Tada nieko nebesuprantu apie ta fokusa... kodel jis dabar perlipo i sita nukarpyta nuotrauka ir neasiliko toj kepurej ohmy.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 04 22, 23:33)
nu va - cia kaip kzk zadejau (kas dar kitur nepamate), normalus "veidrodinis" mano Paryzius. truputi gaila, kad kai kurie kirpti nestandartiniu formatu, tai toks kratinys gaunasi.

Oooo, dabar kitas reikalas bigsmile.gif Paryžius ax.gif Visos fainos, įdomu kiekvieną tyrinėti. Labai patiko pirma, septinta ir devinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 04 22, 22:55)
4u.gif cia spalvas nusistumdziau, net akys zalsvos is melynu patapo smile.gif

Tada nieko nebesuprantu apie ta fokusa... kodel jis dabar perlipo i sita nukarpyta nuotrauka ir neasiliko toj kepurej ohmy.gif mastau.gif

ko tu dabar susiparinai su tuo fokusu? taigi tavo pats fotikas turi kzk fokuso rodymo funkcija, kaip supratau. arba jeigu nori patikrinti, ar fotikas negrybauja, yra ten tos kazkokios spec lenteles, ant ant teksto kokio bandyk. Su tokiom margom nuotraukom, ypac su priverta diafragma, priedo dar i i-nete ikeltom, tai sunku mums is tikro buna iziuret vietoj jis ar ne.
Atsakyti