VVVVV Del pirmos -zinai mano nuomone
2-patiko kaip vyksta veiksmas pirmame plane ir antrame tas berniukas taip juopkingai ziuri kuom baigsis razborkes ir dar atrodo uzmaciau savo kursioka
3-neturiu prie ko prikibti, man labai patinka savo netiketu rakursu.
P.S. zinau del ko liudi neverta nes bent as tai suprantu ka reiskia netureti pultelio, todel man visos foto su juo gali buti ne autoriaus, bet kazkodel niekas nesikabina prie to. O tavo foto tikrai tavo ir man patinka kaip tu savo nuomone moki irodyti Vataitau 1- nepatinka centravimas ir tie geleziniai dalykai, o 2 foto idomesne tik labai mazute, norisi didesnes
As dedu per www.photobucket.com
Idedu ir as kritikai del apacios zinau kas dar nelabai
2-patiko kaip vyksta veiksmas pirmame plane ir antrame tas berniukas taip juopkingai ziuri kuom baigsis razborkes ir dar atrodo uzmaciau savo kursioka
3-neturiu prie ko prikibti, man labai patinka savo netiketu rakursu.
P.S. zinau del ko liudi neverta nes bent as tai suprantu ka reiskia netureti pultelio, todel man visos foto su juo gali buti ne autoriaus, bet kazkodel niekas nesikabina prie to. O tavo foto tikrai tavo ir man patinka kaip tu savo nuomone moki irodyti Vataitau 1- nepatinka centravimas ir tie geleziniai dalykai, o 2 foto idomesne tik labai mazute, norisi didesnes
As dedu per www.photobucket.com
Idedu ir as kritikai del apacios zinau kas dar nelabai
bandysiu ryt moteriske pakarpyt, bet as tai kiek kitaip ja pamaciau, kai idejau sumazinta ir kirpciau kitaip nei Sansara, berods, sake. na, lauksiu rytojaus
vataitau, dedu per http://imageshack.us/
pirmoji labai dirbtinė atrodo, antra daug geresnė.
vvvvv, pirmoji tiesiog super super super. kitose nelabai matau tai, ką rašai
Anasko, mergytė super net ir kojyčių apačioje nelabai trūksta, kai tokia kokybė, nuotaika ir apšveitimas
pirmoji labai dirbtinė atrodo, antra daug geresnė.
vvvvv, pirmoji tiesiog super super super. kitose nelabai matau tai, ką rašai
Anasko, mergytė super net ir kojyčių apačioje nelabai trūksta, kai tokia kokybė, nuotaika ir apšveitimas
QUOTE(vvvvv @ 2008 05 12, 18:30)
Mylia, tavo miesto foto paliko ispudi.. tokios kontrastingos j/b.. ir siaip visai smagiai ziurejosi..
Aciu, malonu girdeti
Man is tavo ikeltu pirma labai labai, tas judesys, zvilgsnis... labai gerai ziurisi
Anasko, kaip gaila koooooooooooju.. tada jau geriau nurezt kazkur auksciau. aisku trukdo nuleista rankyte
o siaip as ir liksiu prie savo nuomones, bet tik siaip liudna. koks skirtumas ar seimos ar mano asmeniskai. tai yra mano ir niekieno kito. tad darau su foto ka noriu. na bet nebeperkelinekim sios diskusijos dar ir cia. as to visai nenoriu
Sansara, labai sunku atsirinkt foto kai jose tavo vaikas o tuo labiau kai pats dalyvauji visame tame... man irgi pirma idomiausia, bet ir kitose si bei ta iskaitau sau..
o siaip as ir liksiu prie savo nuomones, bet tik siaip liudna. koks skirtumas ar seimos ar mano asmeniskai. tai yra mano ir niekieno kito. tad darau su foto ka noriu. na bet nebeperkelinekim sios diskusijos dar ir cia. as to visai nenoriu
Sansara, labai sunku atsirinkt foto kai jose tavo vaikas o tuo labiau kai pats dalyvauji visame tame... man irgi pirma idomiausia, bet ir kitose si bei ta iskaitau sau..
5v, mačiau aš šitą foto, dėl kurios tu nuliūdus, neimk į galvą kas ką pasakė (juk vyras ir taip pripažįsta tavo autorystę).
Iš įdėtų tavo foto man pirmoji labiausiai patinka, labai judesys antrame plane tiko tik kiek suspausta, daugiau erdvės norisi.
Trečioji įdomi. Bet po kurio laiko pradeda erzinti palietas priekinis planas, nes kiek trukdo geriau patyrinėti muzikantą.
Bet šaunuolė, kad ieškai netradicinių fotografavimo kampų.
Anasko modelis labai šaunus. Dėl kojyčių pati pasakei, man dar lyg kairiojoj veido pusėj šešėliai kiek per tamsūs. Bet tvirtinti negaliu- prie svetimo (įtartino) monitoriaus sėdžiu.
Iš įdėtų tavo foto man pirmoji labiausiai patinka, labai judesys antrame plane tiko tik kiek suspausta, daugiau erdvės norisi.
Trečioji įdomi. Bet po kurio laiko pradeda erzinti palietas priekinis planas, nes kiek trukdo geriau patyrinėti muzikantą.
Bet šaunuolė, kad ieškai netradicinių fotografavimo kampų.
Anasko modelis labai šaunus. Dėl kojyčių pati pasakei, man dar lyg kairiojoj veido pusėj šešėliai kiek per tamsūs. Bet tvirtinti negaliu- prie svetimo (įtartino) monitoriaus sėdžiu.
Anasko, savo vaiki taip daryciau jei tai butu mano foto
bent jau man taip graziau
bent jau man taip graziau
QUOTE(vvvvv @ 2008 05 12, 19:30)
Ačiū merginos, gaila kad tik dvi pastebejot mano gimtadienį...
Sansara, Vvvvv, Dejavu Aciukas dariau extremaliom salygom buvo mamos svente darzelyje tiesiog momentas kai ji taip atsistojo, ir buvo uzdetas 50tukas Man irgi labai patinka, labai labai
Vvvvv tavo variantas irgi neblogas ir net sakyciau geresnis, nera to kilimo, kuris erzina mane bet ir nera tos kojytes man kaip mamai labiau savo variantas prie duses
Vvvvv tavo variantas irgi neblogas ir net sakyciau geresnis, nera to kilimo, kuris erzina mane bet ir nera tos kojytes man kaip mamai labiau savo variantas prie duses
Atsirandu vėl pas jus.. Tokia buvo užėjus nedarbinga nuotaika pora mėnesių, kad net pačiam baisu, bet gal atsigausiu, nors dar kol kas nelabai fotikas į rankas gula... viena miss pagavau savaitgalį Kaip jums?
čia mano vaikinas "Gintarėlio dainininkas" , dalyvavo akcijos koncerte Klaipėdoj
buvo ten ir brolis Astijus
Papildyta:
O čia pavadinčiau taip: TRYS STILIAI
čia mano vaikinas "Gintarėlio dainininkas" , dalyvavo akcijos koncerte Klaipėdoj
buvo ten ir brolis Astijus
Papildyta:
O čia pavadinčiau taip: TRYS STILIAI