Nu merginos, jus ir pavarot...
Puslapio virsuje desineje yra galimybe pasikeisti kalba, ir tada jau viska rusiskai galima skaityti
Beje, naudingas puslapis, reiks ir man pasiskaitinet.
Sveiki visi,
toks klausimas, busiu labai dekinga uz atsakyma.iki siol fotografavau su muiline, viskas buvo gerai- sumazinu, apkarpau nuotraukas, kad ideti i interneta, na iki tinkamo dydzio, kad nebutu per visa puslapi. dabar isigijau D80 ir susiduriau su problema, kad nuotrauka perkelus i PC, sumazinus 50, nukirpus sonus, na man cia taip reik, smarkiai suprasteja nuotrauku kokybe, net neimanoma naudoti. Ka daryt, kaip sumazinti nuotraukas, nesuprastinant kokybes? matau jusu idetas nuotraukas cia temoj, kokiu programu pagalba jus mazinat nuotraukas?
aciu
toks klausimas, busiu labai dekinga uz atsakyma.iki siol fotografavau su muiline, viskas buvo gerai- sumazinu, apkarpau nuotraukas, kad ideti i interneta, na iki tinkamo dydzio, kad nebutu per visa puslapi. dabar isigijau D80 ir susiduriau su problema, kad nuotrauka perkelus i PC, sumazinus 50, nukirpus sonus, na man cia taip reik, smarkiai suprasteja nuotrauku kokybe, net neimanoma naudoti. Ka daryt, kaip sumazinti nuotraukas, nesuprastinant kokybes? matau jusu idetas nuotraukas cia temoj, kokiu programu pagalba jus mazinat nuotraukas?
aciu
QUOTE(essay @ 2008 05 12, 11:58)
Sveika,
as fotografuoju su D80, o tvarkau ir mazinu nuotraukas su Picasa programa (kol kas man jos pakanka). Bet kokybe tikrai taip nenukencia kaip tu parasei (ankstesniuose puslapiuose gali rasti pavyzdziu).
Su kokia programa pati mazini?
aciu, skaitysiu butinai, gal rasiu kas man tiktu. nes nemazinti ir nekarpyt negaliu, o vat problemele atsirado
Mylia picasa ?
as mazinu ir karpau gi kaip ir pripratus- paint'u
bandysiu pasharpint, aciu
Mylia picasa ?
QUOTE(essay @ 2008 05 12, 12:34)
aciu, skaitysiu butinai, gal rasiu kas man tiktu. nes nemazinti ir nekarpyt negaliu, o vat problemele atsirado
Mylia picasa ?
Mylia picasa ?
Taip, Picasa, ja gali rasti cia: http://picasa.google.com
Pabandyk parsisiusti, visai nebloga programele, betn jau bus tikrai geriau ir patogiau nei Paint'as. Nes manau vien pasarpinimo gali nepakakti.
Ramu cia... ir tempai kokie tai suleteje... negi dabar visi pumpuoja knygas apie fotografavima ir jas skaito?
Diskusijoms atgaivinti imetu nuotrauka - mano bandymas fotografuoti zmones mieste:
Labai man ta moteriske patiko, net ne tai kad patiko - tiesiog patrauke aki. Norejau pagauti spalvingo miesto gyventoju ivairove ir...
Bandziau nuotrauka versti i jb, bet pasidaro kazkokia pilka ir nekabinanti, spalvota geriau. O gal visai nekabina, ir tik man kazkas rodos? Lauksiu komentaru.
Diskusijoms atgaivinti imetu nuotrauka - mano bandymas fotografuoti zmones mieste:
Labai man ta moteriske patiko, net ne tai kad patiko - tiesiog patrauke aki. Norejau pagauti spalvingo miesto gyventoju ivairove ir...
Bandziau nuotrauka versti i jb, bet pasidaro kazkokia pilka ir nekabinanti, spalvota geriau. O gal visai nekabina, ir tik man kazkas rodos? Lauksiu komentaru.
californiagirl, uzsukau trumpam i si psl.. ir apsalau.. nutirpau.. sustingau nuo tavo tulpiu...
pirmoje apzavejo paprastumo ir grozio harmonija..
kitose zinoma kalnai ir spalvos negalejo palikti abejingu..
tik paskutines ir priespaskutines foto spalvu mano akys nebepakele...
o as juosteles dvi isfotografavau.. ryt pasiimsiu viena isryskinta, tad tikiuosi kazka turesiu parodyti greitu laiku kai skaneri rasiu
tada pridesiu ir pacios pirmosios juosteles gyvenime bandymus kai fotografavau Elze rezultatai mane nudziugino
na ka kelis psl tik praverciau iki Californios tulpiu, einu dar pasizvalgyt
pirmoje apzavejo paprastumo ir grozio harmonija..
kitose zinoma kalnai ir spalvos negalejo palikti abejingu..
tik paskutines ir priespaskutines foto spalvu mano akys nebepakele...
o as juosteles dvi isfotografavau.. ryt pasiimsiu viena isryskinta, tad tikiuosi kazka turesiu parodyti greitu laiku kai skaneri rasiu
tada pridesiu ir pacios pirmosios juosteles gyvenime bandymus kai fotografavau Elze rezultatai mane nudziugino
na ka kelis psl tik praverciau iki Californios tulpiu, einu dar pasizvalgyt
bald.normad pritariui Sansarai - moteriškė įdomi, bet ji pasimeta nuotraukoje tarp tiek daug nuotraukoje esančių objektų/subjektų. Nukirpus ryškius narvelius ji kiek labiau išryškėtų.
smagu, kad užsukai 5v. Tikiuosi, kad kiek dažniau lankysies ir pradžiuginsi savo puikiais komentarais bei nuotraukomis.
smagu, kad užsukai 5v. Tikiuosi, kad kiek dažniau lankysies ir pradžiuginsi savo puikiais komentarais bei nuotraukomis.
ai dar kelias foto imesiu skaitmenos po pasivaiksciojimo muzikos diena...
i ana tema bijau det, nes matau nemazai klaidu siose foto..
i remelius demesio nekreipkit, nes kazkodel uzvarvolinau tokius siai serijai
sioje nelabai patinka kompozicija, galva isprausta, bet patiko pati akimirka, jos sustabdymas.. nedaznai taip gaunas, tad vertinu si kadra..
"kur skuba tas gyvenimas?"
sioje patinka man mano vaiko israiskele
"neduodi nu ir nereikia"
o cia tiesiog pabandziau nufotografuot kitu kampu, kokiu nefotografuodavau.. kazka turi tas kadras, bet kazko ir truksta. gal perkrautas atrodo..
"besiskverbiantys garsai"
Mylia, tavo miesto foto paliko ispudi.. tokios kontrastingos j/b.. ir siaip visai smagiai ziurejosi..
Opa, tavo zuikio akutes kaip visad.. graaaaazios
uzmaciau kazkas sveikino Zveri, tad prisidedu
getter, is tavosios serijos man rastas patiko. tik norisi kvadrato, kad nebutu apatines dalies. tarsi rezti rastui tiesiai per viduri.. kazkuo primine sis rastas Jurgaicio rastuka.. man kai visas rasta snuotraukoje tada per daug akcentu gaunasi... ir tas viduriukas ir atsikisimai, tad siuo atveju isryskinciau tik atsisakojimus
Papildyta:
Dejavu, siandien kazkokia liudna nuotaika, tad norejosi uzeiti..
i ana tema bijau det, nes matau nemazai klaidu siose foto..
i remelius demesio nekreipkit, nes kazkodel uzvarvolinau tokius siai serijai
sioje nelabai patinka kompozicija, galva isprausta, bet patiko pati akimirka, jos sustabdymas.. nedaznai taip gaunas, tad vertinu si kadra..
"kur skuba tas gyvenimas?"
sioje patinka man mano vaiko israiskele
"neduodi nu ir nereikia"
o cia tiesiog pabandziau nufotografuot kitu kampu, kokiu nefotografuodavau.. kazka turi tas kadras, bet kazko ir truksta. gal perkrautas atrodo..
"besiskverbiantys garsai"
Mylia, tavo miesto foto paliko ispudi.. tokios kontrastingos j/b.. ir siaip visai smagiai ziurejosi..
Opa, tavo zuikio akutes kaip visad.. graaaaazios
uzmaciau kazkas sveikino Zveri, tad prisidedu
getter, is tavosios serijos man rastas patiko. tik norisi kvadrato, kad nebutu apatines dalies. tarsi rezti rastui tiesiai per viduri.. kazkuo primine sis rastas Jurgaicio rastuka.. man kai visas rasta snuotraukoje tada per daug akcentu gaunasi... ir tas viduriukas ir atsikisimai, tad siuo atveju isryskinciau tik atsisakojimus
Papildyta:
Dejavu, siandien kazkokia liudna nuotaika, tad norejosi uzeiti..