Na nejaugi niekas neturi
http://www.digitalfo...dfdate=5_9_2008
..taip reiketu patarimu, padrasinimu ar vertos jos pinigo nemazo?
uogute, rasyk kitoj temoj.. kur profai sedi tikrai turetum gaut info
uogute, kam reikia tau šio objektyvo? jis fiksuoto židinio, negalėsi keisti (priartinti, atitolinti) vaizdo. šiaip neblogas, bet be zoomu mėgėjui nemanau, kad verta pirkti. geriau jau kažką iš teleobjektyvų. bute su juo neišsiteksi niekaip, aš vos su 50tuku telpu... savybės neblogos, bet turi žinot, kam konkrečiai tu jį perki (t.y. ką ruošiesi fotografuot)
QUOTE(Elina @ 2008 05 11, 16:55)
labai grazi nuotraukele
o kaip reikia fotografuoti vaikucius ar gyvuniukus, kurie nenori pozuoti ir juda be perstojo, kad jie nebutu subliurinti?
QUOTE(Kaktuke @ 2008 05 11, 18:16)
o kaip reikia fotografuoti vaikucius ar gyvuniukus, kurie nenori pozuoti ir juda be perstojo, kad jie nebutu subliurinti?
trumpinti išlaikymą (kelti ISO; didinti apšvietimą, labiau atverti diafragmą ir t.t.)
QUOTE(Sansara @ 2008 05 11, 14:55)
uogute, kam reikia tau šio objektyvo? jis fiksuoto židinio, negalėsi keisti (priartinti, atitolinti) vaizdo. šiaip neblogas, bet be zoomu mėgėjui nemanau, kad verta pirkti. geriau jau kažką iš teleobjektyvų. bute su juo neišsiteksi niekaip, aš vos su 50tuku telpu... savybės neblogos, bet turi žinot, kam konkrečiai tu jį perki (t.y. ką ruošiesi fotografuot)
na domina butent fotografuoti ziedus ir t.t. maniskis sake man dovanosias toki, bet kiek jis vertas demesio tiek a ir tesuprantu. nuotraukos intike labai yspudingos
skaitantiems rusų k. (yra ir anglų k. kelios) galima parsisiųsti knygų apie fotografavimą, PS ir t.t.
QUOTE(Anasko @ 2008 05 12, 08:56)
Oj koks geras puslapis, tik dar ir xoxliacki reikia moketi
nieko nereik. susirandi knygos pavadinimą, kuris domina (jie rusų k.) ir spaudi ant pavadinimo. o po to ant skachat' ir pavadinimo ir jau siunčiasi patikėk, aš tikrai ukrainietiškai nei bum bum be "tyz menia podmanula, tyz menia podvila"
QUOTE(Sansara @ 2008 05 12, 09:57)
nieko nereik. susirandi knygos pavadinimą, kuris domina (jie rusų k.) ir spaudi ant pavadinimo. o po to ant skachat' ir pavadinimo ir jau siunčiasi patikėk, aš tikrai ukrainietiškai nei bum bum be "tyz menia podmanula, tyz menia podvila"
As irgi zinau tik situos zodzius nors pati pusiau ukrainiete