Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Na nejaugi niekas neturi verysad.gif

http://www.digitalfo...dfdate=5_9_2008

..taip reiketu patarimu, padrasinimu ar vertos jos pinigo nemazo? g.gif
Atsakyti
uogute, rasyk kitoj temoj.. kur profai sedi tikrai turetum gaut info wink.gif
Atsakyti
uogute, kam reikia tau šio objektyvo? jis fiksuoto židinio, negalėsi keisti (priartinti, atitolinti) vaizdo. šiaip neblogas, bet be zoomu mėgėjui nemanau, kad verta pirkti. geriau jau kažką iš teleobjektyvų. bute su juo neišsiteksi niekaip, aš vos su 50tuku telpu... g.gif savybės neblogos, bet turi žinot, kam konkrečiai tu jį perki (t.y. ką ruošiesi fotografuot) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 11 gegužės 2008 - 15:56
Vedęs ir turi vaikų biggrin.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 05 11, 16:55)

labai grazi nuotraukele thumbup.gif

o kaip reikia fotografuoti vaikucius ar gyvuniukus, kurie nenori pozuoti ir juda be perstojo, kad jie nebutu subliurinti?
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 05 11, 18:16)
o kaip reikia fotografuoti vaikucius ar gyvuniukus, kurie nenori pozuoti ir juda be perstojo, kad jie nebutu subliurinti?

trumpinti išlaikymą (kelti ISO; didinti apšvietimą, labiau atverti diafragmą ir t.t.)
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 05 11, 14:55)
uogute, kam reikia tau šio objektyvo? jis fiksuoto židinio, negalėsi keisti (priartinti, atitolinti) vaizdo. šiaip neblogas, bet be zoomu mėgėjui nemanau, kad verta pirkti. geriau jau kažką iš teleobjektyvų. bute su juo neišsiteksi niekaip, aš vos su 50tuku telpu...  g.gif savybės neblogos, bet turi žinot, kam konkrečiai tu jį perki (t.y. ką ruošiesi fotografuot) g.gif

na domina butent fotografuoti ziedus ir t.t. maniskis sake man dovanosias toki, bet kiek jis vertas demesio tiek a ir tesuprantu. nuotraukos intike labai yspudingos ax.gif
Atsakyti
na vertas jis. tikrai pieš gražiai. jei makrofotografijai - turbūt pats tas. tik gerai pagalvok, ar nereiks tau zoomo smile.gif tai bus didžiausias minusas. foto įspūdingos, bet jas reik mokėt fotografuot mirksiukas.gif vien objektyvas jų tokiomis nepadarys.
Atsakyti
skaitantiems rusų k. (yra ir anglų k. kelios) galima parsisiųsti knygų apie fotografavimą, PS ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Oj koks geras puslapis, tik dar ir xoxliacki reikia moketi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 05 12, 08:56)
Oj koks geras puslapis, tik dar ir xoxliacki reikia moketi  bigsmile.gif

nieko nereik. susirandi knygos pavadinimą, kuris domina (jie rusų k.) ir spaudi ant pavadinimo. o po to ant skachat' ir pavadinimo ir jau siunčiasi tongue.gif patikėk, aš tikrai ukrainietiškai nei bum bum be "tyz menia podmanula, tyz menia podvila" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 05 12, 09:57)
nieko nereik. susirandi knygos pavadinimą, kuris domina (jie rusų k.) ir spaudi ant pavadinimo. o po to ant skachat' ir pavadinimo ir jau siunčiasi  tongue.gif patikėk, aš tikrai ukrainietiškai nei bum bum be "tyz menia podmanula, tyz menia podvila"  lotuliukas.gif
As irgi zinau tik situos zodzius biggrin.gif nors pati blush2.gif pusiau ukrainiete blush2.gif
Atsakyti